(10) kommenttia

Kotiliesi: Elisabeth Rehn muutti pois Kirkkonummelta –  liikkuminen maalla kävi vaikeaksi

Elisabeth Rehn ehti asua pitkään Kirkkonummella.

Pitkään Kirkkonummella asunut entinen ministeri Elisabeth Rehn (84) kertoo muuttaneensa Kirkkonummelta Kauniaisiin.

–  Muuttaminen Kirkkonummen Hilasta oli minulle iso päätös. Se oli kuitenkin pakko tehdä, koska liikkumiseni maalla oli käynyt hankalaksi, Rehn sanoo Kotiliedelle.

Hilassa metsän keskellä sijaitseva omakotitalo jää vielä sekin käyttöön, mutta vanhuuden asunto on jatkossa kaksio Kauniaisissa.

Rehn kertoo vanhoista selkä- ja polvivaivoistaan, jotka ovat pahentuneet.

– Tuskat äityivät niin pahoiksi, ­että jouduin yhtenä yönä soittamaan hätänumeroon ja olin pari päivää Jorvin sairaalassa. Sen jälkeen päätin hankkia asunnon Kauniaisista.

Rehn ehti asua Kirkkonummella yli 30 vuotta. Rehneillä oli HiIlassa aikanaan merenrannalla vapaa-ajanasunto, jonka he menettivät konkurssin seurauksena.

Talon ostivat 1990-luvun alussa Sirpa ja Teemu Selänne.  Rehnin nykyinen talo on Selänteiden talon lähistöllä.

> Lue Kotilieden juttu

(10) kommenttia
Kommentit (10)

Kommentit (10)

Narkkareiden ja juoppojen paratiisi todellakin!
Pitänee hyvinkin paikkansa ja laajalle levinnyt ilmiö lieneekin. Suomihan on jo kauan ollut vihreä ja punainen maa. Jo Koiviston valtakaudelta lähtien ja sitä on edelleenkin pöngittänyt Niinistön pöperöinen valtakausi. Köyhät kyykkyyn. Suomelta puuttunut vahva johtaja, sitä ei ollut ilmeisestikään hoiperteleva Kekkonenkaan, Vennamon Veikko puhui sairaasta johtajasta. Mannerheim sotien aikainen suomalainen sielu...
nim. tarvitaan Vennamon kaltaista raitista johtajaakin
Tosi on...voi olla että olet oikeassa en vain ole niin usein keskustassa että näkisin ja asun kyllä syrjässä onneksi...joten harmillista on tuo ja poliisithan voisivat tuoda parannusta asiaan...sellainen valvonta jos vain olisi resursseja
tuulia
Tuulia.. En tiedä asutko keskustassa vai missä syrjässä? Kun liikut asioilla/aseman seudulla et voi olla törmäämättä lisääntyvässä määrin erilaisiin päihdeongelmaisiin. Lähes päivittäin häiritsevät mm.lähijunissa Kirkkonummelta Masalaan/Espoon keskukseen. Samoin Cm:n ja torin takana pörräävät päivittäin. Aiemmin ei näin ollut! Kokemusta on vaikka kuinka monelta.
Tosi on!
no voi pyhät hyssykät Kirkkonummi on oikein hyvä paikka asua en ole vielä yhtäkään hörhöä nähnyt joka poikkeaisi meistä ns. normaalihörhöistä höpö höpö ei sellaista paikkaa olekaan Kauniaisissa sattuu ja tapahtuu ihan yhtä paljon ei Rehnikään kertonut muuttavansa kuin että liikkuminen on vaikeaa jokainen lukee niinkuin haluaa asian nähdä
tuulia
Onnea vaan teille jotka muutatte (ja jos joidenkin yksittäisten narkkien takia sen teette?), te saatte tottua muuttamiseen, koska sellaista paikkakuntaa ei löydy, mistä ei löytyisi narkkeja (laillisia sellaisia, tai ei niin laillisia löytyy kaikkialta).
Toki kuulennot lisääntyy tulevaisuudessa, joten tehkää ihmiskunnalle palvelus, ja buukatkaa lento sinne..
Eletään ja annetaan toistenkin elää!
Olen asunnut Kirkkonummella kesät vuodesta 1962 ´ja yli 40 vuotta kirjoilla, kotini on vieläkin siellä. Kunta on mitä paras! Granin vuokra-asunto on hyvä kakkos-ratkaisu.
Elisabeth Rehn
Hieno ja asiallinen henkilö jolle kaikki mahdollinen kunnioitus, harmillista historian havinassa on häviäminen MAhtisaarelle aikoinaan presidentinvaaleissa jota ei juurikaan jaksa luonnehtia arvojohtajaksi.....
Anonyymi
Mekin olemme asuneet täällä jo 30 vuotta ja vaaka alkaa kallistua muuton puolelle. Olen just samaa mieltä, että narkit ja muut päihderiippuvaiset alkavat näkyä joka päivä katukuvassa. Kunta ei "voi puuttua" mihinkään ja terassit ovat riehumis/tappelu paikka.. Onneksi on nyt talvitulossa eli hillitsee hiukan hörhöjä! Poliisi ja Avi kädettömiä. Kunnon veronmaksajien kato on kunnalle todella ikävää.. Olisi kannattanut puuttua ongelmiin aiemmin!
Muuttoaalto...
Ja niin moni muukin on jo tämän tehnyt ennen Elisabethia mutta siitä ei vaan kirjoiteta. Mekin muutimme. Myimme asuntomme isolla alennuksella jotta pääsimme vaan pois tuosta kylä pahasesta. Siellä ei vaan ihminen voi asua. Likasempaa ja huonosti hoidetumpaa kuntaa saa hakea. Narkkareitten ja juoppojen paratiisi.
Ei ikinä enään edes käymään
Ois vieny katuvalonsa mennessään... ei täällä metsässä niitä kaivata!
Hilassa häikäsee..

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx