(9) kommenttia

Koronarajoituksia jatketaan maaliskuun – yläkoulut etäopetukseen, lisää päätöksiä voi tulla tänään

Kirkkonummen kunta jatkaa voimassa olevia omia koronarajoituksiaan koko maaliskuun. Kunnan julkiset tilat ovat edelleen lähes kokonaan suljettu.

Kunnan johtoryhmä teki perjantaina päätökset, jotka noudattelevat pitkälti pääkaupunkiseudun kaupunkien linjaa.

Kirkkonummella siirrytään yläkouluissa etäopetukseen 8.3. Päätös on valtioneuvoston tekemä, ja se voimassa kolme viikkoa.

Päiväkotien ja peruskoulun 1-6-luokkien toiminta jatkaa ennallaan.

Koronarajoituksista voi tulla Kirkkonummeakin koskevia päätöksiä vielä tänään. Aluehallintovirasto kertoo kello 15 omista päätöksistään.

Avi on määräämässä ainakin pääkaupunkiseudulla suljettavaksi myös monia yksityisessä omistuksessa olevia tiloja kuten kuntosalit ja kauppakeskusten yleiset tilat.

Ravintoloiden rajoituksista päätetään ensi viikolla eduskunnassa.

Koronatautitilanne on pahenemassa selvästi myös Kirkkonummella. Perjantaina ilmoitettiin 7 uutta tautitapausta ja torstaina 11.

Viimeisten 14 vuorokauden aikana on Kirkkonummella todettu THL:n rekisterin mukaan 47 uutta tartuntaa.

Ilmaantuvuus (tartunnat/100 000 asukasta) on noussut noin 117:ään, joka on enemmän kuin kertaakaan korona-aikana.

> Kirkkonummen kunnan koronarajoituksista lisää täältä

(9) kommenttia
Kommentit (9)

Kommentit (9)

Mielenkiintoinen tuo koronatestausasia. Jos esim. Kirkkonummella rakennustyömaalla työskentelee virolainen henkilö, koronanäyte otetaan Espoon testauspisteessä, testatun henkilön tilapäinen (ma-pe) asunto on Helsingissä ja viikonloppuisin asuu kotonaan Virossa. Minne todetut koronatapaukset kirjataan - Kirkkonummen, Espoon, Helsingin vai Viron tartunnoiksi? Vai kaikkiin?
Kuka osaa vastata?
?
Ihan turhaa meuhkaamista taas. Virus menee minne haluaa, sitä ei ainakaan mitkään maskit pysäytä. Lasten ja nuorten elämän rajoittamisessa ei ole järjen hiventä. Siitä maksetaan tulevaisuudessa kovaa hintaa. No toivottavasti pelokkaat eläkeläiset ovat kerrankin tyytyväisiä ja lopettavat jatkuvan narinansa.
Nuorison puolella
Voipi olla, ettei uimahalliin pääse vielä toukokuussakaan joten avovedet saavat korvata uintireissut ties minne saakka....
Anonyymi
Olisi kiva tietää Koronan alueellinen jakauma Kirkkonummella. Missä sitä on?
Ja myös se, onko isoin rypäs edelleen rakennustyömaalta?
Nyt kuitenkin edelleen nuoriso pidetään isoimpana kärsijänä. Aina monta kuukautta heillä ollut jo elämä seis. Opiskelut, harrastukset. Koronan kesto on heidän elämästä prosentuaalisesti iso aika odottaa. Paljon isompi kuin ikäihmisillä, jotka omassa pelossaan haluavat sulloa nuorison ja kaikki muut koteihinsa, heitä suojellakseen.
Nuoriso isoin kärsijä
Toivottavasti esim. uimahallissa tehdään vuosihuolto nyt, kun se on kiinni, ettei sen tarvitse olla kiinni myös heinäkuussa huoltosyistä. Tässä nyt vaan esimerkki, miten huoltotöitä ja kunnossapitotöitä voidaan aikatauluttaa tilapäisen vuosikellon mukaisesti palvelemaan tarkoitusta vallitsevassa tilanteessa ja varsinkin, kun ajat taas helpottuvat.
Huoltomies
Hyvä juttu... Nyt kaikki ei välttämätön kiinni!! Rokotuksista ei apua ja ihmiset eivät noudata ohjeita(ei maskia, ei desinfioida käsiä ja matkustetaan Lappiin). Nyt on turha enää kenenkään napista sulusta.. Oma vika:(
Lock down
Kuntosalit kiinni!
Ulos liikkumaan.
Tartuntojen määrä korreloin toimintatapojen kanssa. Jos toimit vastuuttomasti, useimmiten sivulliset kärsivät, koska et voi kohdistaa vastuuttomuuttasi koskettamaan vain tiettyä joukkoa, muutenhan toimisit vastuullisesti.
Kolikon kääntöpuoli.
Päätöksien yhteyteen myös yläkoululaisten oppilaille ja huoltajille infoa siitä, miten erityisen & tehostetun tuen ja valmistavan opetuksen oppilaiden koulunkäynti järjestetään, kuinka toimii tänä aikana oppilashuolto ja oppilaanohjaus sekä kouluruokailu!
Infoa odotellen

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx