(11) kommenttia

Korona karsii palveluita – tunnettu ravintola suljetaan, hotelli ilmoitti kuukauden tauosta, takseilla ennätyshiljaista

Taksiyrittäjät kertovat, että näin hiljaista ei ole ehkä ollut koskaan ennen.

Koronaviruspandemian aiheuttama asiakkaiden katoaminen on parissa päivässä havaittu monissa yrityksissä myös Kirkkonummella. Palveluita pistetään kiinni ainakin lähiviikoiksi.

Bistro O mat kertoo Facebook-sivuillaan, että Kirkkonummen ravintola suljetaan tänään lounaan jälkeen toistaiseksi.

Yritys pitää sisarravintolansa auki Espoon Tapiolassa edelleen, muttei iltaisin. Bisto O mat lupaa kuljettaa
Take away -annoksia joka päivä myös Kirkkonummelle.

Hotelli Långvik ilmoittaa nettisivuillaan, että se on auki vielä ensi viikon eli 29.3. saakka ja sen jälkeen kiinni koko huhtikuun.

Suomessa on tällä hetkellä kielto järjestää yli 10 henkilön kokoontumisia. Valtioneuvosto on kuitenkin todennut, että ravintolat ja elokuvateatterit voivat olla auki.

Kino Kirkkonummi kertoo, että elokuvateatteri on kiinni 13.4. saakka.

Muun muassa takseille koronatilanne on näkynyt erittäin rajusti. Dramaattinen on sana, jolla Espoon-Kirkkonummen Taksit ry:n puheenjohtaja Tomi Kuukauppi kuvaa Länsiväylässä taksikyytien kysynnän laskua. Yhdistykseen kuuluu noin 200 yrittäjää.

Liikkeellä ovat tällä hetkellä enää vain satunnaiset matkustajat. Esimerkiksi lentokentälle suuntautuvat kyydit ovat loppuneet.

Sen sijaan ruokakaupoissa on ollut tavallista enemmän asiakkaita.

Kirkkonummella VBO ja Citymarket ovat jatkaneet aukioloaikojaan erityisesti ikäihmisiä ja riskiryhmiä varten.

(11) kommenttia
Kommentit (11)

Kommentit (11)

Tolkun ihminen, jotkut ne osaa itse ajatella sekä ottamaan selvää asioista, muutenkin kuin lukemalla pelkän otsikon, tai kuuntelemalla korvat höröillä kaikkitietävän naapurin/kaverin hevostoimiston tiluksilla olevan serkun pojan tyttären veljen äidin kampaajan totuuksia..
Röllejä ollaan ja Rölleinä pysytään!
Niille jotka täällä ovat niin kovin huolissaan kuolemista: keskivertoon kausi-infulenssaankin menehtyy Suomesssa vuosittain satoja ihmisiä! Ei ole mitenkään outoa jos Suomessa on nyt 1 koronaan kuollut (lisää tulee joka tapauksessa vaikka kaikki teljettäisiin kotiinsa aseella uhaten), Ruotsissa on nyt se 20, sekin on vähän tavallisen infulenssan uhreihin verrattuna. Jos täällä ihmiset lukisivat iltapäivälehtien lööppien sijaan myös tautiopin asiantuntijoiden kommentteja, ovat useat heistä verranneet koronaa SARS:n, lintuinfulenssaan yms. Ei silloinkaan ollut tämmöinen hysteria päällä. Mitä tällä hysterialla voitetaan!?
Tolkun ihminen
Nyt Ruotsikin herää asiaan.. Rajoituksia tulee sinne.
Hyvä niin
Tolkun ihminen.. Mistä tiedät ettei korona ole keuhkokuumetta kummempi! Ruotsissa kuollut huomattavasti enemmän kuin meillä. Parempi olla tiukempi kuin Ruotsin kaltainen lepsu linja. Kaikki ei pakollinen kiinni vaan, kun ei ihmiset itse tajua /usko!
Tolkuton
Jostain syystä Ruotsissa on peruskoulut auki, rajat auki ja kokootumisraja on 499 hlöä. No, Ruotsissa on aina oltu meitä viisaampia. Rajat olisi voinut sielläkin sulkea, mutta muuten ovat varmaan ymmärtäneet, että korona ei ole juuri keuhkokuumetta kummempi eikä ole vaarallinen kuin riskiryhmiin kuuluville. Miksi keuhkokuumeen takia koko maa pitäisi sulkea? Suomessa on jostain syystä hysteria päällä... P.s. Korona-kuolleisuus on pahimmassakin skenaariossa Suomessa n. 3000-4000 hlöä, eiköhän Suomi kestä sen.
Tolkun ihminen
Jokainen voi tartuttaa,se oireetonkin!
Mun mielipide
Jokaisen on hyvä muistaa omalta osaltaan pitää huoli, että ei tartuta nuorta tai vanhaa, jos on kipee niin kotiin karantteeniin oli sitten 20 taihi 70.....
mallu
Mutta koululaiset kouluun! Ei hyvää päivää!
Virus meni jo?
Paikkojen sulkeminen on ymmärrettävää ja tämän kanssa on nyt vain elettävä.
Vastuullista
Ja normaalisti taxia ei meinaa saada millään. Surullisia uutisia silti.
Pulassa ollaan
Hyvä niin, jos saadaan rajoitettua epidemiaa! Kun vaan nuo yli 70-vuotiaat uskoisivat rajoituksia. Samoin kapakat kiinni, niissä muutenkin huono hygienia.. Yäk.
Tekoja

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx