(3) kommenttia

Korona-innovaatioita: Liikenneasemalle merkityt parkkiruudut, joihin voi tilata ja maksaa ruoka-annoksia mobiilisti

Pickalan ABC:lle merkitään noutopisteparkkiruudut. (arkistokuva: VBO)

Koronavirus-tilanne synnyttää nyt nopeasti yrityksissä erilaisia uusia tapoja tarjota palveluita.

ABC-asemille ryhdytään avamaan ”noutopisteparkkiruutuja", jollaiset tulevat myös Varuboden-Oslan ABC-asemille Siuntion Pickalaan, Loviisaan ja Karjaalle.

Asiakas tilaa ja maksaa etukäteen noutoruoan mobiiliapplikaation kautta, ja ruoka toimitetaan hänelle parkkipaikalle merkattuun ruutuun.

Myymälöiden lisäksi kysyntä on VBO:n mukaan lisääntynyt myös ruoan verkkokaupassa.

Varuboden-Oslan alueella Kirkkonummen Prismassa toimii ns. kauppakassi-palvelu. 

– Tällä hetkellä meillä olisi verkkokaupan puolella enemmän asiakkaita, kuin pystymme palvelemaan, toimialajohtaja Bengt Vinberg VBO:sta kertoo.

– Saamme myös paljon kysymyksiä kotiinkuljetuksesta ja keräilypalvelusta ja kartoitamme mahdollisuuksia. Ensisijainen tavoitteemme tässä poikkeustilanteessa on kuitenkin pitää myymälämme auki ja toimivina, Vinberg painottaa.

Päivittäistavarakaupassa kysyntä on kasvanut, ja vaikka siihen osattiinkin varautua etukäteen, monet perustuotteet ovat hetkellisesti päässeet loppumaan.

Mitään hätää ei Vinbergin mukaan kuitenkaan ole, tavaraa tulee kauppoihin lisää kuutena päivänä viikossa. 

Korjattu jälkikäteen: Parkkiruutuihin ei toimiteta ruokakasseja, vaan ruoka-annoksia.

(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

Kiitos mahdollisuudesta asioida ABCn ulkopuolella. Sitten vielä hygienian tehostamistoimet ABCn buffet puolelle. Nyt aterimia puhdistetaan tunnein välein. Kuulostaa aika harvalta väliltä. Autoilijat menevät suoraan linjalle ilman että puhdistavat käsiään. Pikkalassa paljon läpimenoliikennettä Helsingistä ja kotona tulee mukana. Herätkää myös oireettomat koronaa kantavat autoilijat omaan vastuuseenne!
vastuullinen ruokailuetiketti
Miksi siis miksi aina Prisma ja ABC on tapetilla vaikka esim. Cittarissa on ollut jo aikoja samanlainen ruokapalvelu. Eihän nyt varmaan halutaan että kunnassa on vain yksi ruokakauppias.
Ruokakauppa bensaseman vieressä elikkä metsässä.
Hyvä idea:)
Peukkuja

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx