(16) kommenttia

Konsertti tekonurmella, lavalla kaksi tunnettua artistia − vastaavaa ei ole Kirkkonummella ollut miesmuistiin

Aste ja Alex Mattson Kirkkonummella 17.5. (kuvat: Julius Konttinen ja Kai Kuusisto)

Kirkkonummen urheilupuiston nurmelle on tulossa nuorisolle harvinaista ohjelmaa. Edellisestä ulkoilmakonsertista on jo aikaa.

Rap-artisti Aste ja DJ Alex Mattson esiintyvät Kirkkonummen keskustan tekonurmella järjestettävässä Springfest 2019 -konsertissa perjantaina 17.5. 

Aste on popahtavan, suomenkielisen rap-musiikin konkari, joka on yli 10 vuotta kestäneellä urallaan julkaissut useampia albumeja.

DJ Alex Mattson on puolestaan EDM-piireissä suosiota saavuttanut kotimainen artisti.

Hän on myös ensimmäinen suomalainen sooloartisti, joka on allekirjoittanut levytyssopimuksen Yhdysvalloissa Grammy-palkitun levy-yhtiö Ultra Musicin kanssa.

Springfestin avaavat nuoret, paikalliset artistit Daniela (TWONE) ja Wibe feat. Triple Dragon.

Springfest 2019 on ilmainen, päihteetön ja nuorille suunnattu konserttitapahtuma, jonka järjestävät Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut yhdessä Kirkkonummen nuorisovaltuuston kanssa.

Konsertti järjestetään Kirkkonummen keskustan urheilupuistossa 17.5. klo 17-21.

Kunta on järjestänyt useastikin konsertteja nuorisolle, mutta ulkoilmakonsertista lienee aikaa jo 20-30 vuotta.

(16) kommenttia

Kommentit (16)

Sivut

Kun olin joskus itse nuori, diggailin punk-kulttuuria. Värjäsin hiuset, hankin muutaman lävistyksen, juoksin keikoilla ja olin onnellinen. Välillä vedettiin kännit ja lintsattiin koulusta. Nyt on rivitalon pätkä, lapset , koirat, aviomies ja väitöskirja tehtynä. Hyvät muistot nuoruudesta ja vapaudesta.... ja ah niistä keikoista ja festareitten yhteishengestä. Ja ennen kaikkea kasvatuksesta, vanhempani eivät uskoneet kuriin vaan kannustukseen, rehellisyyteen ja luottamukseen. Haluan tätä kaikkea omille nuorilleni, kiitos että kunta järjestää näitä mahdollisuuksia!
tohtorismimmi
On huolestuttavaa, että mikään otos nuorista käyttää huumeita ja alkoholia sekä roskaa ympäristöään. Kuitenkin suurin osa nuorista ei niin tee, vaikka teineille ominainen porukoissa hengailu voikin saada aikuiset epäilemään pahempaa. Tuollaiseen konserttiin menee etupäässä nuorempia nuoria, myös esiteinejä ja pienempiäkin alakoululaisia. Heille se on ikimuistoinen tapahtuma, hienoa kun järjestetään! Toivottavasti järjestyksenvalvonta pitää typeryydet poissa.
Oispa ollut omassa nuoruudessa
Kyllä!!! Suljetaan kaikki apteekit!!! Ei tämmöstä pillerikauppaa voi kestää ja portailla lojuvat nuoret haittaavat minun ympäristöäni!
Huolestunut imbisilli
Kirkkonummen nuoret päihteitä käyttäviä nistejä. PERUTAAN KONSERTTI!!! Ja tilataan Arttu Wiskari viinittömille mummoille.
Huolestunut imbisilli
Kun on maksanut tänne 30 vuotta veroja, on oikeus vaatia toimia vaikken ole kukkahattutäti!
Kuria!

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx