(16) kommenttia

Konsertti tekonurmella, lavalla kaksi tunnettua artistia − vastaavaa ei ole Kirkkonummella ollut miesmuistiin

Aste ja Alex Mattson Kirkkonummella 17.5. (kuvat: Julius Konttinen ja Kai Kuusisto)

Kirkkonummen urheilupuiston nurmelle on tulossa nuorisolle harvinaista ohjelmaa. Edellisestä ulkoilmakonsertista on jo aikaa.

Rap-artisti Aste ja DJ Alex Mattson esiintyvät Kirkkonummen keskustan tekonurmella järjestettävässä Springfest 2019 -konsertissa perjantaina 17.5. 

Aste on popahtavan, suomenkielisen rap-musiikin konkari, joka on yli 10 vuotta kestäneellä urallaan julkaissut useampia albumeja.

DJ Alex Mattson on puolestaan EDM-piireissä suosiota saavuttanut kotimainen artisti.

Hän on myös ensimmäinen suomalainen sooloartisti, joka on allekirjoittanut levytyssopimuksen Yhdysvalloissa Grammy-palkitun levy-yhtiö Ultra Musicin kanssa.

Springfestin avaavat nuoret, paikalliset artistit Daniela (TWONE) ja Wibe feat. Triple Dragon.

Springfest 2019 on ilmainen, päihteetön ja nuorille suunnattu konserttitapahtuma, jonka järjestävät Kirkkonummen nuoriso- ja liikuntapalvelut yhdessä Kirkkonummen nuorisovaltuuston kanssa.

Konsertti järjestetään Kirkkonummen keskustan urheilupuistossa 17.5. klo 17-21.

Kunta on järjestänyt useastikin konsertteja nuorisolle, mutta ulkoilmakonsertista lienee aikaa jo 20-30 vuotta.

(16) kommenttia
Kommentit (16)

Kommentit (16)

Kun olin joskus itse nuori, diggailin punk-kulttuuria. Värjäsin hiuset, hankin muutaman lävistyksen, juoksin keikoilla ja olin onnellinen. Välillä vedettiin kännit ja lintsattiin koulusta. Nyt on rivitalon pätkä, lapset , koirat, aviomies ja väitöskirja tehtynä. Hyvät muistot nuoruudesta ja vapaudesta.... ja ah niistä keikoista ja festareitten yhteishengestä. Ja ennen kaikkea kasvatuksesta, vanhempani eivät uskoneet kuriin vaan kannustukseen, rehellisyyteen ja luottamukseen. Haluan tätä kaikkea omille nuorilleni, kiitos että kunta järjestää näitä mahdollisuuksia!
tohtorismimmi
On huolestuttavaa, että mikään otos nuorista käyttää huumeita ja alkoholia sekä roskaa ympäristöään. Kuitenkin suurin osa nuorista ei niin tee, vaikka teineille ominainen porukoissa hengailu voikin saada aikuiset epäilemään pahempaa. Tuollaiseen konserttiin menee etupäässä nuorempia nuoria, myös esiteinejä ja pienempiäkin alakoululaisia. Heille se on ikimuistoinen tapahtuma, hienoa kun järjestetään! Toivottavasti järjestyksenvalvonta pitää typeryydet poissa.
Oispa ollut omassa nuoruudessa
Kyllä!!! Suljetaan kaikki apteekit!!! Ei tämmöstä pillerikauppaa voi kestää ja portailla lojuvat nuoret haittaavat minun ympäristöäni!
Huolestunut imbisilli
Kirkkonummen nuoret päihteitä käyttäviä nistejä. PERUTAAN KONSERTTI!!! Ja tilataan Arttu Wiskari viinittömille mummoille.
Huolestunut imbisilli
Kun on maksanut tänne 30 vuotta veroja, on oikeus vaatia toimia vaikken ole kukkahattutäti!
Kuria!
Kukkahattutädit rules!
Anonyymi
Itse en halua nähdä minkään ikäisiä örveltäjiä julkisella paikalla, menkööt muualle! Poliisi saisi ottaa kovemmat keinot noihin hörhöihin ja pillerikauppaan keskustassa. Mitä isot edellä sitä kohta pienet perässä..
Kuria!!
Kirkkonummella nyt asuu tuhansia nuoria. Muutama torin örveltäjä ei todellakaan edusta koko nuorisoa. Sitä paitsi tällaisesesta kuusikymppisestä tädistä nelikymppinenkin näyttää toki nuorelta, mutta en laskisi heitä ihan nuorisoksi. Suurin osa torin ja kirkon portaiden örveltäjistä on jo ohittanut nuoruusiän. Keskenään örveltävät, ei siellä tarvitse pelätä. Ilmaiskonserttista pääsee nauttimaan varatonkin.
Täti
Valitettavasti pakko sanoa 30 vuotta Kirkkonummella asuneena, että tilanne huonontunut merkittävästi viime vuosina. Aiemmin vain tiettyinä "ryyppypäivinä" oli örveltäjiä, nyt jo aamusta alkaen. Kannattaa kävellä asemalta torille reitti niin näet!
Tyvärr
Muutama kymmenen näkyvää kaveria näyttää olevan mielensäpahoittajille koko Kirkkonummen nuoriso. Käykääpäs välillä kurkkaamassa missä se nuoriso oikeasti viettää aikaa, esim. koulut, seurat, kuvataidekoulu, musiikkiopisto, nuorisoteatteri,kuntosalit, puhumattakaan nuorista jotka joka päivä kulkevat muualle pääkaupunkiseudulle kouluihin ja harrastuksiin. Ei kapakassa istuvat aikuisetkaan edusta koko kirkkonummen aikuisväestöä. Upeaa, että Kirkkonummen nuoriso-ja liikuntatoimi järjestää ison ja hienon tapahtuman omalla kylällä, kiitos siitä!
Kukkahattu
Päihteetön, Kirkkonummella, nuoriso??? No johan oli. Tuollahan niitä nuoria lojuu citymarketin puistossa, puiston vieressä olevalla kalliolla, ja Bistron takana olevalla puusillalla päivästä toiseen, yö myöhään saakka juomassa kaljaa ja kaikkea muuta. Poliisi ei koskaan käy niitä sieltä paimentamassa pois eikä käy edes koskaan katsomassa mitä puistossa tapahtuu. Parhaimmillaan näitä juoppoja lojuu koko päivän puistossa ja usealla on vielä koira mukana siinä touhussa ja ne pidetään vapaana. Puistossa ei todellakaan uskalla silloin liikkua. Luulisi että tuo puisto pidettäisiin puhtaana poliisien toimesta tällaisesta mutta ei. Vain roskat ja rikkinäiset lasit jää jäljelle ja kunta ei niitä sieltä käy siivoamassa. Ikävintä on löytää niitä huume neuloja tuosta puistosta jatkuvasti.
Päihteettömiä, Kirkkonummellako?
Toivottavasti jalkapalloilijat eivät saa neuloja ja lasinsiruja jalkoihinsa tuon jälkeen.
vastuu
Jos vielä saataisiin aikuisillekin jotain vastaavaa,niin hyvä.
Ei aina vain lapsille ja nuorille
Mitenkäs neljättä vuotta peräkkäin järjestettävä Seilorfest ulkoilmakonsertti aivan kirkkonummen ytimessä? Joka vuosi ollut vähintään 2 ulkoilmatapahtumaa ja ensimmäisenä vuonna peräti 3...
5-Laputsilmillä-1
Pakko kompata, hörhöjä nykyään joka paikassa Kirkkonummella! Torilla, Cittarissa, Salen käytävällä...pillerikauppa kukoistaa päivälläkin. Tämä saatava loppumaan, että normaalit ihmiset voi rauhassa asioida kys.paikoissa!
Hörhöt kuriin..
Päihteetön ???? ja miten se palvelee Kirkkonummen nuoriso? Hehän istuvat kirkon portailla jo hyvin nuoreena kaljalaatikko mukana ja tärvelee ympäristö.
Ja poliisi katsoo muualle.

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx