(8) kommenttia

Koko kesän ollut tietulppa saadaan auki − uutta pyörätietä valmistuu 1,8 kilometriä

Lapinkylän tietyömaalla joudutaan vielä kolmisen viikkoa väistelemään työkoneita.

Keväästä lähtien varsin vilkkaalla maantiellä jatkunut tietyömaa saadaan pian päätökseen. Lapinkylään valmistuu noin 1,8 kilometriä uusittua tietä.

Espoosta Lohjalle johtavalla maantiellä 1130 on ollut koko kesän liikennevalot päällä välillä kahdessakin kohtaa, kun toinen kaista tietä on ollut työmaana.

Kun tietyö alkoi, etenkin iltapäivällä Espoon suunnasta joutuivat autot jonottamaan yli puolikin tuntia. Sittemmin moni autoilija ryhtyi ilmeisesti kiertämään kohteen ja liikenne väheni.

Molemmat kaistat olivat keskiviikkona auki ja liikennevalot pois. Työkoneet haittaavat kuitenkin edelleen liikennettä.

Työpäällikkö Ari-Pekka Linna Kreate Oy:sta kertoo, että uusi asvalttipinta saatetaan saada koko matkalle jo ensi viikolla, ellei jotain odottamatonta satu kuten lumisade.

Tietyömaan valmistumisen tavoiteaikataulu on 15.11., ja Linnan mukaan siinä näillä näkymin pysytään.

Projektissa on rakennettu maantien reunaan uusi kevyenliikenteen väylä sekä levennetty ja oiottu vanhaa tielinjaa.

Hanke maksaa noin 2,5 miljoonaa euroa, josta valtio kustantaa puolet ja Kirkkonummen kunta toisen puolen.

(8) kommenttia
Kommentit (8)

Kommentit (8)

Tämä on tosi hyvä uutinen tälle syrjäiselle kulmakunnalle:)
Lappböle kurven
ihan älytön juttu koko tieprojekti työntekijät lorvii ja soittelee toisilleen vain torveja ja hauskaa oli espoon keskustan mikkelän kohta joka oli iso tieprojekti on jo valmis ja tiet oli silti hyvässä kunnossa työn aikana tässä työmaassa oli hirveä väliaikainen tie siis auton pohja varmaan koloja täynnä ja osat irti
angry
Ei taida tuo 2,5 miljoona riittää tähän projektiin. Joo, kyllä moni on
ihmetellyt tätä "menoa" ja todennut että ei hyvä!
Samaa mieltä nimimerkki Järki käteen kanssa!

Että näin meillä
Kertokaapa joku viisas minulle missä kohti vanhaa tielinjaa on oiottu?
Stefan Lönnberg
Tienvarressa asuvat eivät taatusti ole onnellisia tästä järjettömästä projektista. Onnelliset ovat vain poliitikot jotka ajavat omia etujaan asukkaiden kustannuksella.
Järki käteen
Tämän tien varteen on muutaman vuoden sisällä rakennettu kaksi kevyenliikenteen väylää, kunnallistekniikka ja valokuitu. Tyhmempi voisi luulla että sen varrella asuu joku paikallispoliitikko jonka peltomaan arvoa nostetaan kunnallisverovaroilla. Onneksi fiksummat tietävät, ettei sellainen ole mahdollista Kirkkonumella.
Vain hyvää tuuria
Toivottavasti myös tienvarressa asuvat ovat onnellisia tästä "upeasta" ja "tarpeellisesta" pyörätiestä... Olikohan hyvin käytetty 2,5miljoonaa?
Mr Gold
no kyllä olikin tosi inhottava projekti tie oli niin huonossa kunnossa tietyön ajan moni kierti todella kaukaa tuon tien siksi koska ei oltu hoidettu väliaikaista tietä hyvin oli isoa sepelikiveä, kuoppia paljon sekä pahoja reunoja autot kärsivät ja ihmiset hermostuivat jos vertaa muihin tietöihin ala-arvoista
roadrunner

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx