(1) kommentti

Kirkkonummi teettää 10-osaisen videosarjan kunnan markkinointia varten − levitetään somekanavissa

Jukka Vaittinen, Tarmo Aarnio ja Samuli Justén.

Kirkkonummi on tilannut omaan käyttöön kymmen osaa käsittävän videosarjan, jossa esitellään laajasti kuntaa ja kuntalaisia. Sarja maksaa 35 000 euroa.

Dokumentaarisen sarjan tuottaa tarinalliseen markkinointiin erikoistunut Concreto Agency Oy.

Noin viidentoista minuutin mittaisissa jaksoissa pureudutaan esimerkiksi kirkkonummelaisuuden syntymiseen, urheiluhistoriaan, Porkkalan parenteesiin, luontoon ja kulttuurin.

Sarjan tuottavan Concreton kolmesta perustajasta kaksi, Samuli Justén ja Jukka Vaittinen ovat syntyperäisiä kirkkonummelaisia.

Kolmas perustajaosakas on yrityksen luovana johtajana toimiva tv -ja radiotoimittaja Aki Linnanahde.

Idea dokumentista esitettiin Kirkkonummen kunnalle syksyllä.

− Olemme jo pitkään miettineet kunnan markkinointiin panostamista ja nimenomaan videosisältöjen kautta. Dokumentti palvelee täällä asuvia, muuttoa harkitsevia sekä myös entisiä kirkkonummelaisia, kertoo kunnanjohtaja Tarmo Aarnio.

Sarja maksaa kunnalle yhteensä 35 000 euroa. Sitä pyritään levittämään kunnan somekanavien kautta ja materiaali tulee myös muun muassa koulujen käyttöön.

− Täällä on todella paljon kaunista luontoa ja ainutlaatuisia paikkoja, joista ei kovin hyvin vielä tiedetä. Tahdomme tuoda tarinan avulla Kirkkonummen tunnetuksi oikeista asioista tavalla, joka kiinnostaa myös nuoria, sanoo Concreton toimitusjohtaja Jukka Vaittinen.

Kunta avustaa sarjan tekoa tarjoamalla tietoa haastateltavista, lainaamalla vanhaa kuvamateriaalia ja antamalla tekijöille vapauden tutkia aineistoa.

Tämän lisäksi on tärkeää osallistaa kuntalaiset osaksi dokumentin tekemistä.

Kunnan verkkosivuille kirkkonummi.fi avautuu lähiaikoina palvelu, jossa kuntalaiset voivat ehdottaa asioita, joita dokumenttiin voisi tulla.

Ne voivat olla vanhoja valokuvia tai ehdotuksia haastateltavista ja mitä tahansa asioita, jolla voisi olla merkitystä kirkkonummelaisen tarinan kertomisessa.

Ensimmäiset viisi jaksoa tulevat yleisön nähtäville 2019 toukokuussa ja loput elokuussa.

 

(1) kommentti

Kommentit (1)

Hienoa! Vihdoin kunnan markkinointiin edes vähän paukkuja. Meillä on oikeastaan loistava kunta. Ongelma vain, että sitä ei oikein tiedetä. !i
Anonyymi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx