(23) kommenttia

Kirkkonummi suosittaa maskeja ja etätyötä – koronatilanne pahenee, kahdessa viikossa lähes 90 tartuntaa

Kirkkonummen kunta suosittaa jälleen vahvasti maskien käyttöä kaikissa tiloissa, joissa on muita ihmisiä. Maskisuositus koskee myös kouluja.

Kirkkonummen koronatilanne on vaikeutunut viime viikkojen aikana. Viimeisen kahden viikon aikana koronatartuntoja on rekisteröity Kirkkonummella 87.

Tänään torstaina tuli ilmi 7 uutta tartuntaa ja eilen 18.

Kunnan tartuntatautiyksikön tietoon on tullut useita joukkoaltistumisia muun muassa kouluissa ja päiväkodeissa. 

Yksittäisissä tartunnoissa tartunnan lähde on tiedossa vain noin joka toisessa. Viimeisen viikon aikana on ollut seitsemän joukkoaltistustilannetta, joissa altistuneita on ollut yhteensä 132.

Jäljitystyö on ruuhkautunut. Sairastuneet tavoitetaan 1 - 3 päivän sisään. Altistuneet saavat tekstiviestin, mutta yhteydenotto heihin henkilökohtaisesti kestää nyt yli viikon.

Kirkkonummella palataan laajaan maskisuositukseen rokotussuojan tasosta riippumatta kaikkien 12 vuotta täyttäneiden ja tätä vanhempien osalta. Maskin käyttöä suositellaan kaikissa julkisissa sisätiloissa ja liikennevälineissä, joissa oleskelee muita ihmisiä.

Maskin käyttöä suositellaan näin ollen myös oppilaitoksissa kuudennesta luokasta lähtien.

Lisäksi suositellaan, että myös yksityiset toiminnanharjoittajat ottavat maskisuosituksen laajamittaisesti käyttöön. 

Työnantajia suositellaan järjestämään etätyötä kaikissa sellaisissa työtehtävissä, joissa se on tilapäisestikin mahdollista.

> Kirkkonummen kunnan koronasivut

 

(23) kommenttia
Kommentit (23)

Kommentit (23)

Ej olisi uskottu että on olemassa näin paljon ihmisiä joilla on niin suuri
pelko pientä neulaa vasten, että vaarantavat oman sekä muitten henkeä
sen neula pelkonsa takia.
Kyllä se neulaneuroosi häviää sitten
siellä tehoosastolla !
Silloin tulee ne suuret Piikit esille ! Ajj aijj. . ...
Varför rekomenderar kommunen inte
att de ovaxinerade låter sig vaxineras?
Då skulle spridningen av smittan
minska.
Här går 6000 personer ovaxinerade
omkring i byarna och sprider farosoten
omkring sig.
Det gör inte ont att ta Koronasprutan !
Vastaus sinulle: Eletään eikä pelätä. Olet kyllä elänyt kuin pullossa ja saat olla kiitollinen ettet itse tiedä ketään tuttavapiirissäsi sairastuneen koronaan. Minä tiedän ja todella nuoria sekä hiukan vanhempia, jotka ihmettelevät ettei taudista pääse eroon ollenkaan. Nuorin joutui sairaalasta päästyään uudelleen opettelemaan kävelemistä ym.
Miksi te vähättelijät ette ymmärrä kuinka vakavasta taudista nyt on kyse????!!!.
Rispa
Varhaiskasvattaja! Näin tehdään myös keskusta-alueella. Mutta yrittäppäs kyseenalaistaa, saat vastaukseksi: ” meillä on varhaiskasvatuksesta loistavat resurssit on verot, kiekut, sitä ja tätä koordinaattoria, kuraattorit ja työterveyshuolto”. Tämä on vakiovastaus kaikkeen, vaikka vain toteaisi, että WC paperi näyttää olevan loppu. Yleensä tämä vastaus annetaan vähintäänkin kiihtyneellä äänenpainolla. Kuka varhaiskasvatuksen päälliköistä uskaltaisi kertoa, miten taataan turvallinen hoito lapsille ja työskentely henkilökunnalle joululoman aikana? Älkääkä nyt vaan taas vitsailko turvaväleillä ja käsienpesuilla!!!
Anonyymi
Masalassa sullotaan myös päivystyksen ajaksi saman katon alle... On vale, että ollaan omissa ryhmissä!! Aamulla kaikki kuitenkin samoissa tiloissa ja jos hoitajia sairastuu...
Näin
Kiitos kiitoksista, kunta ei tosiaankaan meitä varhaiskasvattajia suojaa/tiedota mitenkään. Joulun jälkeen sullotaan kaikki kasvattajat ja pk lapset ja pph varahoitoa tarvitsevat lapset sekaisin veikkolan päiväkotiin. Miten sillä viikolla suojellaan lapsia/hoitajia/perheitä taudilta?=ei mitenkään. Olen itse töissä sen viikon, en saanut sitä vapaaksi. Saas nähdä miten meidän käy.
varhaiskasvattaja
On se erikoista maskinkäyttöä on lisätty mutta ei vaan koske ulkomaalaisia postimerkki sinne palautus sinne mistä on tullut
Joku roti
Eletään eikä pelätä.. Kyllä oli itsekäs kommentti!! Pyydä vaikka tutustumiskierros teho-osastolle videon välityksellä niin näät kuinka ihmiset taistelevat hengestään!!! Ehkä se korona tavoittaa vielä sinutkin.. Ehkä ääni muuttuu kellossa :(
Törkeä kommentti!!!
Ihan sama, ei kiinnosta. Ei siis voisi vähempää kiinnostaa. Kohta kaksi vuotta vaahdottu, edelleenkään en tiedä enkä tunne ketään joka olisi edes saanut tartunnan saati joutunut sairaalaan. Muutaman karanteeniin joutuneen tiedän työelämästä, heilläkään ei lopulta ollut mitään vaikka perheenjäsenellä oli vähän kuumetta (koronatartunta). On se muuten jännä, että testaukseen, jäljitykseen jne kyllä riittää rahaa, ei tehohoitokapasiteetin kasvattamiseen tai hoitajapaon estämiseen.
Eletään eikä pelätä
Kiitos Viisykkönen tiedotuksesta kun kunta ei tiedota työntekijöitään (vieläkään).
Anonyymi
”Meidän ja naapurin perheet”, myös meidän perhe liittyy kiittäjien joukkoon! Ihmettelemme vain, miksi varhaiskasvatuksessa ja esikoulussa taas ryhmiä ja päiväkoteja yhdistellään joululoman aikana? Henkilökunta hyppää ryhmästä toiseen, aamulla ollaan ryhmät sekaisin. Mielestäni kunta leikkii työntekijöillään ja meidän lapsilla venäläistä rulettia. Toivottavasti tämä loppuu viimeistään nyt kun tauti leviää nimenomaan alle 12 vuotiaiden kohdalla - ja juuri saimme lukea uudesta variantista.
Rokotus ❤️
Onpa ihmeellistä vaikka nytt on tiedossa minkätakia koroona jatkaa leviämistä
Ja tartunnat vaan jatkuu että päättäjät
ja politikot ejvät anna pakkorokotusmääräyksen.
Taitaapa olla liiankin paljon politiikka
tässäkin asiassa.
Tusi on. Äänestäjä.
Kiitos kaikille jotka varhaiskasvatuksessa laitatte itsenne alttiiksi joka päivä hoitaen meidän lapsia.
Kiitos
Meidän ja naapurin perheet
Milloinkahan työnantaja eli kunta kertoo asiasta meille henkilökunnalle? Outoa että pitää näitä lukea Viisykkösestä vain. Kertooko jotain johdon asenteesta?
Muuan mies
Miksi näistä altistumispaikoista ei tiedoteta? Muistaakseni juuri ministeri toivoi, että koulujen altistumisista tulisi tiedottaa avoimesti. https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/opetusministeri-koulujen-syyta-tiedottaa-niin-avoimesti-kuin-mahdollista-koronatartunnoista-ja-altistuksista/8296570#gs.hlam6j
Tiedottaja
Virus ei katoa ikinä. Aivan sama montako rokotetta on. Nyt on vaan jatkettava elämää ja lopetettava murehtiminen. Tämä on nyky aikaa.
Aika näyttää
Liian aikaisin alettiin purkamaan rajoituksia.
Ei ole yhtään kivaa tällainen toiminta.
Ei ole kiva kuulla uutisissa. Kuinka STM / ministeriö / hallitus jatkuvasti eri mieltä toiminta tavasta.
Kuinka luotettavaa tämä onkaan.
Ei ihme että ihmiset kokee elämänsä epävarmaksi.
Luotettavampaa päätöksen tekoa
Voipi olla, että korona jää kuten asiantuntijat ovat mediassa todenneet keskuuteemme ikuisesti...aamen
Anonyymi
Eikös noista suosituksista päätetty tänään ylemmällä tasolla. Ei siinä paljon kunnan kanta vaikuta.
Totuus
Käsittämätöntä ja anteeksiantamatonta on, kunnan työntekijät saavat lukea suositukset "lehdestä" ennenkuin työnantaja, eli kunta, infoo työntekijöitään, korulause, etä työntekijät on kunnan suuri voimara, on puhdasta potskaa, ylin johto potkii duunareita päin kasvoja, iso kiitos siitä, tekisi mieleni laittaa se mikä mieleen tuli, mutta ei tida mennä sensuurista läpi
päähän potkittu
On tää vaan niin väsyttävää.... kiitos vaan em-kisaturistit kun toitte deltan Suomeen. Veikkaan ettei vuodessakaan palata normaaliin...
Kyllästynyt
Ja joukossamme on yhä sekopäitä, joitten mielestä koronaa ei ole. Mielestäni nämä onnettomat mitätöivät ja pyyhkivät ahterinsa kaikilla, jotka tekevät työtä terveydenhuollossa, korona jäljityksessä, kouluissa, päiväkodeissa, poliisissa yms yms vaarantaen oman ja läheistensä terveyden ja jopa hengen.
Anonyymi
Naurettavaa soutamista ja huopaamista!! Kaikki vähänkin järkevät tiesivät ettei tilanne ole ohi silloin, kun kehotettiin elämään!! Nyt korjataan sen satoa ja kohta alkaa hautausmaat täyttyä:(
Kaikille maski naamaan, kädet desiin ja turvavälit! Pois kapakoista ja bailaamiset kotibileissä jäihin muuten tilanne jatkuu kevääseen!
Nyt jokainen herätys hei!!!!

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä