(18) kommenttia

Kirkkonummi-sarjaa julkaistaan − kuvausryhmä päivystää vielä torilla ja asukkaat voivat kertoa kotikunnastaan

Tässä pieni näyte uudesta sarjasta, Katso video.

Kirkkonummesta kertovan videosarjan ensimmäiset osat julkaistaan parin viikon kuluttua. 10-osaisessa sarjassa etsitään kirkkonummelaisuuden juuria ja olemusta.

Ensimmäiset viisi osaa julkaistaan 4.6. Youtubessa ja Facebookissa. Sarjan loppuosien tekeminen jatkuu, ja ne valmistuvat syksyllä.

Kuvasryhmä päivystää lauantaina 25.5. Kirkkonummena torilla ja haastattelee ihmisiä.

Jaksossa 8 on tarkoitus selvittää Kirkkonummella asuvilta ihmisiltä, mikä Kirkkonummessa on parasta ja mikä siitä tekee ainutlaatuisen paikan asua.

Nämä voivat olla muistoja eletystä ajasta tai asioita, jotka asukas kokee tärkeäksi juuri tällä hetkellä.

"Vapaa sana" tilaisuus on torilla kello 10-12.30. Paikalle voi tulla vapaasti ja haastattelut tehdään torilla kuvausryhmän kanssa. Tapahtumaan on säävaraus.

Videosarjan on tilannut Kirkkonummen kunta. Se maksaa kunnalle 35.000 euroa.

> Kirkkonummi teettää 10-osaisen videosarjan kunnan markkinointia varten − levitetään somekanavissa (Viisykkönen 14.12.)

(18) kommenttia

Kommentit (18)

Sivut

Roskaa kaikkialla? Ehkäpä kyse on enemmänkin siitä että ihmiset heittelevät niitä roskia. Jopa sivummalla on tienvarret täynnä roskaa kun ne on niin helppo vipata ulos auton ikkunasta. Kyllä huomaa että keskustassa on mäkkäri ja lisäksi kahvimukeja, tupakka-askeja, nuuskarasioita, karkkikääreitä ja kaikkea muuta mahdollista ja mahdotonta löytyy joka puolelta.
Mikä on roskis?
Kirkkonummi on vain ok. Viihtyisyys täällä on korkealla vain omalla pihalla, kaikki (paitsi metsät) on niin huonosti ylläpidettyjä, roskaa kaikkialla, töhryjä ja roskikset täynnä. Ikinä ei näe kunnossapitäjiä missään?! 90-luvulla muistan, miten torilla oli kauniit istutukset ja vesiputoukset. miksei enää? Kovan työn takana on, jos haluaa, että tienpielet, vaikkapa jalkapallokenttien reunukset, joilla vanhemmat seisoo odottamassa lapsiaan ajettaisiin pujosta ja punkeista. Nurmikon leikkaaminen, varsin sopiva tapa työllistää nuoria ja on heti paljon viihtyisämpää! Kovan työn takana on, jos haluaa leikkipaikkoja ylläpidettävän ja pidettävän turvallisina. Kovan työn takana on päästä julkisilla muualle. Kovan työn takana on saada rakennuslupaa, kaavoitusta läpi, kehitystä. Suunnitellaan vaan, mikä kaikki olisi ihanaa, mutta toteuttajiksi ei kenestäkään ole.
Anonyymi
Kiitos, kun yritetään kehittää Kirkkonummea! Olemme asuneet täällä jo 9 vuotta eikä aikomustakaan muuttaa pois. Luonto ja tarvittavat palvelut löytyvät koko perheellemme helposti.
Perhe nelonen
No löytyihän tästäkin asiasta muuttajia.Toivottavasti muutto tapahtuu pian
Kaikesta kehdataan marista
Onhan tämä Kirkkonummi mainio paikka asumiseen sillä asunnot viihtyisiä ja laaduukkaasti rakennettuja viheralueineen sekä erittäin monipuoliset palvelut kauppakeskuksissa...myöskin kulkuyhteydet stadiin enemmän kuin hyvät. Ja tuo merellinen karu luonto suorastaan imeytyy ihmisen kehoon komeudellaan::D
Anonyymi

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx