(2) kommenttia

Kirkkonummi saa uuden talousjohtajan talon sisältä – virkaa haki 17 henkilöä

Kirkkonummen kunnan uusi talousjohtaja on jo kunnantalolla ennestään tuttu. Avoinna olevaan virkaan valittiin hallintotieteiden maisteri Esa Lindell.

Lindell on hoitanut virkaa maaliskuusta lähtien vt:nä edellisen talousjohtajan irtisanouduttua. Sitä ennen Lindell oli kunnalla taloushallinnossa controllerina.

Lindell on ollut vaativissa taloushallinnon tehtävissä vuodesta 1988 alkaen, ja hänellä on kuntakentän taloushallinnollista työkokemusta neljässä eri kunnassa yli 30 vuoden ajalta.

Talousjohtajan virkaa haki 17 henkilöä. Heistä viisi kutsuttiin haastatteluun ja kaksi sen jälkeen soveltuvuustesteihin. Lopullisen valinnan teki kunnanhallitus maanantaina.

Viran tehtäväkohtainen palkka on 6 264,59 euroa kuukaudessa.

Talousjohtaja kuuluu kunnassa kuusihenkiseen johtoryhmään, jota johtaa kunnanjohtaja.

(2) kommenttia
Kommentit (2)

Kommentit (2)

Ei herrat tietenkään osallistu talkoisiin! Aina riittää rahaa kulttuuririentoihin yms. Ei niin elintärkeään.. Viis terveydenhuollosta ja työllistymishankkeista ja sellaisesta, joka oikeasti parantaisi kuntalaisten elämää ja ehkä saisi houkuteltua veronmaksajia tänne.
Oma palli
Tämä palkka varmaan alennetaan myös. Onhan nyt säästö talkoot kunnassa. Tottakai myös näillä isoilla palleilla istuvat osallistuvat säästötalkoisiin myös. Eikös juu?? Alemmalla tasolla työskenteleväthän lomautetaan tai irtisanotaan jotta kunta saa haluamansa säästön. Voi sitten niillä rahoilla ostaa vaikka uudet kuparilevyt kirjaston seinään tai valaista lisää puistoja.
Tottakai ollaan tasa-arvoisia nyt

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx