(12) kommenttia

Kirkkonummi pitää rajoitukset voimassa – lasten ja nuorten harrastuksia arvioidaan ensi viikolla

Kirkkonummen kunta on päättänyt jatkaa tällä hetkellä voimassa olevia koronarajoituksia ja -suosituksia tammikuun loppuun saakka.

Nykyiset rajoitukset ovat olleet päällä jo kuutisen viikkoa, ja tämä on jo toinen kerta, kun niitä jatketaan.

Päätös noudattaa pääkaupunkiseudun kaupunkien tiistaina tekemiä linjauksia suosituksista ja rajoituksista.

Kirkkonummella kaikki kunnan julkiset tilat pysyvät käytännössä kiinni ja kaikenlainen kunnan järjestämä harrastustoiminta on tauolla. Vain etäyhteysillä voidaan tilaisuuksia ja tapaamisia järjestää.

Lasten ja nuorten harrastustoimintaa sekä abiturienttien mahdollisuutta osallistua jälleen lähiopiskeluun harkitaan vielä 14.1. riippunen tartuntilanteesta. Näiltä osin saatetaan rajoituksia purkaa ennen tammikuun loppua.

Tartunnat ovat olleet koko Uudellamalla viime viikkoina laskussa.

Todellista tautitilannetta on kuitenkin vaikea arvioda, koska koronatestejä on tehty joulun ja uudenvuoden aikaan entistä vähemmän.

Esimerkiksi Kirkkonummella testauksessa on käynyt ihmisiä alle puolet joulua edeltäviin viikkoihin verrattuna.

Myös aluehallintovirasto päätti tiistaina jatkaa kokoontumisrajoituksia tammikuun loppuun. Kaikki yli 10 henkilön yleisötilaisuudet ja kokoukset on kielletty. Päätös koskee kaikkia Uudenmaan kuntia.

> Pk-seudun rajoitukset jatkuvat entisellään – Kirkkonummella tartuntatilanne kehyskuntien rauhallisin (Viisykkönen 5.1.)

> Kirkkonummen kunnan koronainfoa

(12) kommenttia
Kommentit (12)

Kommentit (12)

Nähtävästi kunnan korona rajoituksia noudattaa etänä myös kunnan puhelinvaihde kun ei tänään yli tunnin soittamisesta huolimatta vastannut puhelimeen!!!!!
Kirkkonummella on kaikki erilaista
Hyvä päätös, tosin rajoituksia voisi kiristää entisestäänkin....
Staffan
Nimim. Ei näin:
Se on juuri niin kuin kirjoitit! On se merkillistä, että yksityiset liikuntahallit/-salit saavat mielin määrin ottaa asiakkaita, mutta ruokapaikkoja/ravintoloita rokotetaan!
Kävin viime viikolla Matinkylän Forever areenalla ja kun menin sinne, väkeä vähän. Kun lähdin sieltä parin tunnin jälkeen, niin väkeä tungokseen asti.
Pena
Abien olisi suotavaa päästä lähiopetukseen. Kevään kirjoituksiin ja jatko-opintoihin pyrkimisen valmistautumisen kannalta tärkeät ajat meneillään.
mama
Ihmisillä kumma tapa syyllistää aina toiset kanssaihmiset,malkaa omassa silmässä ei huomata.Oma nokka aina edellä mennään.Minä minä ajattelu päällimmäisenä.Älyllinen ajattelu unohtuu kokonaan,jos hieman olisi malttia niin tästäkin selvitään.Jokainen joka rokotteen haluaa tulee sen saamaan,hallitus ei rokotteeksi voi muuttua, jos niitä ei ole saatavilla.
Kohti parempaa
Kirkkonummella koronatapauksia on viimeisen kahden viikon aikana ollut varsin vähän, voisiko ne koululaiset pitää kotiopetuksessa vielä muutaman viikon niin saataisiin lukemat nollaan. On ollut mukava hoitaa pakolliset asiat ja kauppareissut kun maskittomat teinilaumat eivät ole tukkineet kauppojen auloja ja käytäviä.
Anonyymi
Ottaa pattiin niin kovasti tämä ihmisten nillitys!

Hallitusta,Thl:ää ja muita viranomaisia haukutaan koko ajan. Pienistä asioista tehdään tolkuttomia! Tämänkaltainen tilanne on täysin ainutlaatuinen meidän aikanamme. Kaikki viranomaiset pyrkivät varmasti tekemään oikeita päätöksiä. Nyt vaan ihmisten mielestä ei ole oikeita päätöksiä, jokaisella on mukamas se oikea tieto ja taito itsellään.

Kiinnittäkää huomio mieluiten itseenne ja omiin toimiinne: tarkastelkaa kuinka hyvin itse toimitte ja otatte huomioon muutkin.

Myös omien halujen ja toiveiden hillintä, esim matkailun ja muiden aktiviteettien suhteen, olisi nyt toivottavaa.
Kannustaisin myös perheitä ottamaan itse vastuuta siitä miten perhe voi. Lasten harrastukset on tärkeitä, mutta perhe on vielä tärkeämpi.

Voivottelu ja syyttely pois ja jokainen tekemään arkensa ja elämänsä näissä puitteissa niin hyväksi kuin mahdollista!

Hyvää ja parempaa uutta vuotta kaikille!
Anonyymi
Mitä käy virkamiehille, jos perusteet rajoituksiin pettävät?
Järki käteen ja jäitä hattuun
Hallitus sössii rokotusten kanssa ja nuoriso maksaa hinnan.
Tomppa
Lasten harrastukset pyörivät Vihdissä, Nummelassa, Lohjalla jne. Se yhdistetty kunnan sisäilmaongelmaisiin kouluihin ja päiväkoteihin sekä poistuvaan kotihoidontukeen. Kuka täällä enää haluaa asua?!
Muutto pois ja äkkiä
Hyvä ja vastuullinen päätös :)
Maskit kaikille naamaan ja desinfiointeja kauppaan tullessa, kiitos!!!
Juuri näin pitikin mennä...
Lasten harrastuksien ollessa jäissä, yksityiset porskuttavat ja ne lapset harrastavat, joiden vanhemmat voivat maksaa yksityiselle mm.jäästä tai kenttävuoroista! Tätä tapahtuu mm.jäähallissa.

Itse voin lähteä baariin laulamaan satojen kanssa karaokea mutta lapseni ei voi harrastaa niiden samojen lasten kanssa illalla joiden kanssa hän istuu päivät koulussa?!
Täällä taidetaan kaivata lisää otsikoita kuten: ” 16-vuotias poika puukotti ventovierasta nuorta miestä: Väkivalta oli niin raakaa, että uhri jäi henkiin sattumalta..” (mtv) tai ”Huolestuttava suunta jatkuu – lasten ja nuorten kestävyyskunto laskee koko ajan..”(yle) tai ” Uutisluokkalaisten selvitys: Nuorten lukeminen on vähentynyt..”(yle)

Eilen uutisoitiin että tällä tahdilla rokottaminen kestää Suomessa 11,5 vuotta!
Ei näin

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx