(9) kommenttia

Kirkkonummi palkkaamassa viimein vakituisen kuntatekniikan johtajan − sijainen jo lähes kolme vuotta

Kirkkonummen kunnan ylimpään johtoportaaseen kuuluvaa yhdyskuntatekniikan johtajan virkaa hakee viisi diplomi-insinööriä, joukossa myös tehtävän nykyinen hoitaja.

Avoinna olevasta virasta puhutaan yleensä kahdella nimikkeellä, joko yhdyskuntatekniikan johtaja tai kuntatekniikan toimialajohtaja.

Virkaa on hoitanut määräaikaisena eli vt:nä lähes kolme vuotta Anna-Kaisa Kauppinen, joka oli ennen nykyistä tehtävää Kirkkonummen kunnangeodeetti. (Viisykkönen 23.6.2016)

Kauppisen määräaikaisuutta jatkettiin jo kerran, ja se on voimassa tämän vuoden loppuun.

Sijaisuusjärjestelyjä on perusteltu sillä, että kunnassa on ollut mietinnässä organisaatiomuutos.

Viime viikolla kaatunut sote-ratkaisukin olisi tuonut muutoksia kunnan toimintaan ja organisaation.

Virka päätettiin laittaa alkuvuodesta auki ja sitä haki viisi henkilöä, jotka kaikki täyttävät kelpoisuusehdot. Kaikki hakijat ovat diplomi-insinöörejä.

Kirkkonummen kunnanhallitus päätti maanantai-iltana kutsua kaikki viisi ehdokasta haastatteluun.

He ovat: Timo Minkkinen, Henrik Ylitalo, Anna-Kaisa Kauppinen, Petri Koivula ja  Ilari Valtonen.

Yhdyskuntatekniikan johtaja on jäsen kunnan johtoryhmässä, johon kuuluu kuusi viranhaltijaa.

Yhdyskuntatekniikan johtajalle maksetaan palkkaa noin 6 700 euroa kuukaudessa.

(9) kommenttia

Kommentit (9)

Sivut

Kuntatekniikassa on ammattitaitoinen ja hyvä johtaja - nainen paikallaan. Toivottavasti hänet saadaan pitää jatkossakin.

Anonyymi
Kunta tarvitsee normaalilla järjellä varustetun johtajan. Eri toimialoilla esimiehet käyttäytyvät mielivaltaisesti ja keinoja kaihtamatta ajavat/irtisanovat hyvät työntekijät ulos. Siis sellaiset, joista ihan oikeasti täytyy päästä eroon, jotka ovat joko uhka, epämukava lisä työyhteisöön, kunnollinen työntekijäporukka jne. Aivan hirveää!!
Onneksi ei tarvitse olla siellä;)
Kuntatekniikan johtaja mm hallinoi noita monttujen tuuletuksia, viivästyneitä ja "yllätyksiä" täynnä olevia kunnan työmaita. Mitään operatiivista johtajaa hänellä ei ole, joten kaikki aikaansaannokset on selittelyjen varassa. Epäonnistumiset voidaan kaataa urakoitsijoiden niskaan, eikä aikataulupaineita ole.
Anonyymi
Niinpä, hyvä olisi tietää ao. viran tehtävänkuva. Ja todeta täytyy, että on todella surkuhupaisaa tällä hetkellä Kirkkonummen kunnan rekrytoinnin taso: on uusintahakua, hakuaikaa jatkettu -työpaikkailmoituksia jne. Onnea vain työntekijöiden palkkaamiseen! Vanha sanonta kertoo, että paha saa palkkansa!! Eli esimiesten ja johdon valhettelu, kieroilu ja oman edun tavoittelu sekä kaikki muu ikävä tulee jossain vaiheessa joka tapauksessa päivän valoon.


"Ei hiuskaan putoa Hänen tietämättään"
Juurikin näin, olisi mielenkiintoista tietää kyseisen viran tehtävänkuvaus?
Anonyymi

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx