(13) kommenttia

Kirkkonummi-päivät ovat vaakalaudalla – ohjelmia suunnitellaan yhä ja ilmoittautua voi mukaan torille

Seuraavista Kirkkonummi-päivistä ei voi sanoa vielä mitään varmaa. (arkistokuva/2019)

Koronaviruksen aiheuttamat poikkeusolot luovat epävarmuutta myös tämän vuoden Kirkkonummi-päivien viettoon, vaikka tapahtumaan on vielä lähes neljä kuukautta.

Yli 500 henkilön tapahtumat on koko maassa kielletty ainakin heinäkuun loppuun. Jatkosta ei ole vielä päätöksiä.

Kirkkonummi-päivien suurin yleisökokoontuminen on perinteisesti järjestötori tapahtumaviikon lauantaina, joka on tällä kertaa 29.8. Päivän mittaan torille on kerääntynyt muutama tuhat ihmistä.

Järjestötoria on neljättä kertaa järjestämässä Conbo ry. Yhdistyksen järjestelyvastaava Oiva Tyni on toiveikas, että toritapahtumakin voidaan toteuttaa.

- Itse tapatumanhan järjestävät paikalliset yhdistykset ja yhteisöt, Tyni muistuttaa.

Siksi järjestelyihin ei tarvita mitään isoa ja kallista organisaatiota, joten Tynin mukaan päätöksiäkään ei tarvitse vielä tehdä tapahtuman suhteen. Tilannetta voidaan katsoa rauhassa pitkälle heinäkuuhun.

Tyni kehottaakin toritapahtumasta kiinnostuneita tahoja ilmoittautumaan jo nyt ja kertomaan suunnitelmistaan, se ei sido tässä vaiheessa ilmoittautujia esimerkiksi mihinkään maksuihin.

Toritapahtumaa voidaan miettiä tilanteen mukaan, ja esimerkiksi tapahtuma-aluetta laajentaa ja väljentää, jotta kerralla ei yhdessä paikassa ole 500:ttä ihmistä enempää, Tyni kertoo.

Kirkkonummen kunta järjestää 14.5. suunnittelukokouksen, jossa Kirkkonummi-päivien tilannetta pohditaan.

Kokous toteutetaan etänä, ja siihen voi ilmoittautua ennakkoon. Tiedot löytyvät täältä.

Kulttuuritoimenjohtaja Maaret Eloranta kannustaa nyt miettimään ja ideoimaan, miten päiviä voitaisiin viettää myös siinä tapauksessa, että kokoontumisrajoitukset ovat voimassa elokuussa.

Kirkkonummi-päivien ohjelmistoa koordinoidaan kokonaisuudessaan kunnassa ja toritapahtumasta vastaa Combo ry.  

(13) kommenttia
Kommentit (13)

Kommentit (13)

Nyt on ihan hyvä tilaisuus pitää taukoa, vaikka muutaman vuoden ja aloittaa sitten uudestaan kun on esim saatu uusia ideoita, jotain näytettävää, Kirkkonummilaisia kiinnostavaa jne.
Vuosikausiin ei ole juurikaan mitään kiinnostavaa ollut.
Tauko paikalla
korjaus stop nimimerkin juttuun: siis nyt pitäisi puhua järki EIKÄ raha
stop
Peruutus ilman muuta ei mitään järkeä järjestää kun muutkin jutut on peruuntuneet tämän koronan takia joko unohdetaan että mikä on rajoitusten yms. tarkoitus se ettei tartutettaisi enempää ja että kaikki pysyisi hallinnassa ja kuolemia ei tulisi lisää nyt ei pitäisi puhua järki eikä raha
stop
Peruutus ilman muuta niinhän kaikki muutkin tekevät miksi tämä olisi poikkeus riski on liian suuri
sippe
Väelle ei taida olla ollenkaan suuri pettymys ja menetys, vaikka kyseiset päivät lopetettaisiin ainakin edellisvuosien kokemuksen perusteella kokonaan....
Staffan
Uudistuksen paikka. Tuo tapahtuma on hyvä niille, joille palvelu- ja seuratoimitatarjonta ei ole tuttu. Mutta pitkään kunnassa asuneille ei tapahtuma tarjoa mitään uutta tai yllättävää. Musiikki on paras osa!
Anonyymi
Tohon laitetaan puolueteltat, tohon tulee seurakunta, tohon laitetaan VPK ja sotilaat. Ai niin, sitten pitää vielä löytää tilaa ulkopaikkakuntalaisille myyjille. Valitettavasti kotikunnan väelle ei jäänyt tänä vuonnakaan tilaa.
Tässä valmis ohjelma, ihan ilmaiseksi.
Vaihtoon
Voidaanko koko homma vain perua? Ei kai...kivahan siellä on käydä ja jutustella tuttujen kanssa. Toki nyt menee energiaa suunnitteluun.
Tulevaisuus
Eipä ole muutenkaan kovin kummoiset,noi kirkkonummipäivät.Tori täynnä puolueiden telttoja.Surkeemmaksi mennyt vuosi vuodelta.
Aivan sama.
Nyt olisi mahdollisuus miettiä jotain uutta. Kunnan kulttuuripuoli kutsuu aina järjestöt "ideointikokoukseen". Tuloksensa aina samanlainen tapahtuma. Kunnan puolelta ainakin kunnianhimo puuttuu täysin. Olisiko nyt uskallusta isompaan idealoikkaan?
14 kertaa paikalla käynyt
peruuttakaa koska niinkuin ei ole mielekästä järjestää tämmöseen aikaan eikä saakaan todennäköisesti ja riskiryhmät sitten kokoontuvat riski on liian suuri
tuulia
Ei tämä korona kolmessa kuukaudessa ohi ole.
Kuitenkaan
Kannattaa perua jo nyt.. Suuri osa kävijöistä taitaa olla ikäihmisiä.
Järki käteen

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx