(8) kommenttia

Kirkkonummi kysyy kouluruokailusta etäopiskelussa – lounasta voidaan tarjota kolmella koululla

Kirkkonummen kunta kysyy huoltajilta tarvetta koululaisten ruokailun järjestämiseen. Kysymys on etäopiskelussa olevista koululaisista.

Kunta pyytää vastauksia Wilma-järjestelmän kautta ensi maanantaihin 23.3. kello 16:een mennessä halukkuudesta etäopetuksessa olevien oppilaiden kouluruokailuun.

Tarvekyselyn vastausten perusteella kouluruokaa on tarjolla tai noudettavissa Veikkolan koulun, Kirkkoharjun koulun ja Nissnikun yläkoulun ruokasaleissa kello 10 -13 välisenä aikana.

Kouluruokailu alkaisi etäopiskelijoille 26.3. ja jatkuisi ainakin pääsiäiseen saakka eli niin kauan kun valtioneuvoston määräämät poikkeustoimet ovat näillä näkymin voimassa.

Määräyksiä etäopetuksesta muutettiin perjantaina. Kaikki peruskoulun 1-3-luokkien oppilaat voivat saada tarvittaessa opetusta myös lähiopetuksen muodossa eli kouluissa paikanpäällä.

Myös ruokailu järjestetään niissä kouluissa, joissa on oppilaita.

Koronaviruksesta johtuvissa poikkeusoloissa lähiopetus rajattiin aluksi niihin oppilaisiin, joiden huoltajat työskentelevät yhteiskunnan kannalta kriittisillä toimialoilla, muttei enää.

Kouluun ei ole kuitenkaan edelleenkään pakko mennä, vaan myös 1-3-luokkalaisia suositellaan vahvasti osallistumaan opetukseen etäopetuksen välityksellä, mikäli mahdollista.

> Lisää tietoa kunnan nettisivuilta

(8) kommenttia
Kommentit (8)

Kommentit (8)

Esa!! Ei se lämmin ateria joita sieltä kouluista saa ole muuta kuin sämpylä, pillimehu ja tuorepala.
Voin kertoa, että tämä on vielä pientä verrattuna mitä itse olen 50 vuotta sitten. Vaikka olin töissä, niin raha ei riittänyt lämpimään ruokaan. Asuntona pieni koppi jossa ei ollut keittomahdollisuutta.
Jos on kokenut jotain sellaista hätää, että on yrittänyt tehdä kaikkensa hengissä pysymiseen... niin voin kertoa.. Itse sieltä luolasta on ryömittävä...
Kaupasta saa perusruokaa halvalla, niin ei kun lämmittämään tai kokkaamaan. On lämmintä!!
Peukalo keskellä kämmentä
Koulut kiinni, pöpö kuriin!! - Kannattaa joskus poistua sieltä Norsunluutornista tänne rahvaan pariin, täällä on arkipäivää se että lasten ainoa lämmin ateria saadaan koulussa.
Esa
Miksi ei ole mahdollista että turha liikkuminen kielletään kohtahan se myöhäistä myös ne vanhat jäärät ketjulla sängynjalkaan
Aika jääriä järki on jo pois
Mitä kummaa hömpötystä...??? Kouluista jaetaan sämpylöitä, pillimehua ja porkkananpala???
Eikö vanhemmat sen vertaa voi käydä kaupassa itse, että kersat pysyisivät nyt kotona??? Ne vanhemmat jotka ovat kotona, niin voisivat vaikka yhdessä tuunata ruokaa..
K
Koulut kiinni, pöpö kuriin!!
Ei voi olla totta !!! Juuri kun puhutaan eristäytymisestä ja saksassa jo yli 2-hengen kokoontumiset kielletty niin rakas kotikuntamme tarjoaa potentiaalista tartunta alustaa pikkuisille ?? Vaikka ajatus pohjimmiltaan hyvä olisikin niin näinä aikoina ei näin !!!
Kall Järvinen
Olisiko mahdollista hakea vaikka muutaman päivän ruoka/eväät kerralla? Vähentäisi tarvetta poistua turhaan kotoa.
aina nälkä
Koulusta eväät: harva koululainen pärjäisi eväspussilla päivää. Se on yksi höttösämpylä, hedelmä ja pillimehu. Kotona vii hyvin syödä. Vaikka kaurapuuroa!
Pysytään kotona!
Tää ei oo hyvä juttu et kolmessa koulussa tarjotaan ruokaa tai voi hakea ruokaa. Kuka alakoululainen kävelee 5-10 km suuntaansa hakemaan ruokaa? Kun ei lapsilla ole bussilippuja tai mitään miten hakea ruokaa. Jakelu pitää järjestää joka koulussa niin on kaikista vähiten ihmisiä samas paikas.
Muistakaa et kunnan on lain mukaan tarjottava kouluruoka joka koulupäivä. Sen voi tarjota eväspussina tai muulla korona-turvallisella keinolla. Se joka sitä ruokaa eniten tarttee ei hae sitä kaukaa. Ja vaik sulle se ruoka ei oo täs koronassa tärkein, jollekin se on.
omasta koulusta eväät

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx