(16) kommenttia

Kirkkonummi ei vaadi koronapasseja – seurakunta edellyttää passia joissakin tilaisuuksissa

Koronapassia vaaditaan entistä laajemmin julkisissa tiloissa kuten uimahalleissa. Aluehallintoviraston uudet koronarajoitukset tulevat voimaan jo lauantaina.

Kirkkonummen kunta päätti perjantaina, ettei koronapasseja ryhdytä vaatimaan kunnan omissa tiloissa ja tilaisuuksissa, vaan rajoituksia otetaan käyttöön.

Avin määräyksen mukaan yli 20 henkilön tilaisuuksissa ja monissa julkisissa tiloissa kuten kuntosaleissa on lauantaista lähtien vaadittava koronapassia tai vaihtoehtoisesti otettava koronarajoitukset käyttöön.

Ainakin Kirkkonummen uimahallissa rajoitetaan asiakasmäärää, eikä koronapassia siten vaadita.

Esimerkiksi Vihdissä, Keravalla, Helsingissä ja Espoossa otetaan huomisesta lähtien koronapassit laajasti käyttöön ja uimahalleissakin passi vaaditaan kaikilta yli 16-vuotiailta.

Koronapasseja vaaditaan huomisesta lähtien Uudellamaalla entistä laajemmin muun muassa museoissa, teatterissa, erilaisissa tilaisuuksissa ja liikuntatiloissa.

Uudet koronarajoitukset ovat hämmentäneet tänään monia toimijoita, sillä Etelä-Suomen avi tiedotti rajoituksista vasta myöhään torstai-iltana, ja ne astuvat voimaan jo huomenna lauantaina.

> Uusia rajoituksia voimaan – esimerkiksi uimahalleissa saatetaan vaatia koronapassia (Viisykkönen 2.12.)

> Kirkkonummen kunnan tiedote (3.12.), joka on lähes täysin sama kuin avin eilinen tiedote

Kirkkonummen seurakunnan tilaisuuksissa on käytäntöjä kolme riippuen tilaisuuden luonteesta.

Jumalanpalveluksissa, kirkollisissa toimituksissa ja hartauksissa koronapassia ei oteta käyttöön, koska koronapassin käyttöönotto julkisessa uskonnonharjoituksessa ei ole mahdollista.

Tilaisuuksissa rajoitetaan osallistujamäärää yhteen kolmasosaa.

Kauneimmat Joululaulut -tilaisuuksissa, konserteissa ja muissa seurakunnan yleisötilaisuuksissa vaaditaan koronapassi. 

Silloin kun ryhmän koko on alle 20 henkilöä, ei koronapassia tarvita.

> Seurakunnan ohjeet koronarajoituksista 

(16) kommenttia
Kommentit (16)

Kommentit (16)

Itse rokotettuna aijon vältellä ihmisiä. Suomessakin jo huomattu, että rokotetut sairastuvat helpommin. Maailman uutisia kun lukee, niin lähes kaikki tartunnat ovat rokotetuilla.
...
Liisa on seonnut täälläkin.. Olet rokotevastainen ja se paistaa läpi kirjoituksen. Kävijöistä suurin osa ikäihmisiä, joille tauti vakava. Nyt seurakunta yhtenäistäkää linjaa suositusten mukaiseksi!
Kyllä passille
Hei hienoa!

Kuulin huhuja ja piti ihan tulla tarkistamaan paikallisuutiset - totta tämä on, Kirkkonummi on tolkun kunta! Hatunnoston paikka teidän virkamiehille.

Täytyy varmaan alkaa harkitsemaan muuttoa sinne...
Terkut Keravalta
Hyvä Kirkkonummi! Kerrankin voi olla ylpeä omasta kunnastaan, joka ei ole lähtenyt tähän älyttömyyksien älyttömyyteen - koronapassi - mukaan! Passi ei estä virusta tarttumasta, ei kumpaankaan suuntaan, se jo tiedetään. Väljennys asiakasmäärissä on HUOMATTAVASTI fiksumpi teko. Hyvä hyvä hyvä!!

Liisa L.
Rokotetuthan tässä sairastuu virukseen. Kannattaa lukea uutisia maailmalta.
Terve
Ehdottomasti koronapassi kaikkiin yleisötapahtumiin jos ei ole passia joutaa olla kotona useita maita joissa toimii mikä täällä mättää
Ei taaskaan mallimaa
Eiköhän tuo asiakasmäärien rajoittaminen ole koronapassia tiukempi toimenpide. Mitä porukkaa täällä oikein liikkuu.
Faktantarkistus
Onko tosiaan niin että meidän kuntapäättäjät kannustavat niitä joilla ei ole koronapassia. Kohta varmasti taas suljetaan uimahalli, kirjasto y.m. Onkohan niin että meidän päättäjissä on näitä rokottamattomia kun tätä linja vedetään meidän kuntalaisten kustannuksella. HÄVETKÄÄ.
Koronapassia OK
Hyvä päätös. Passi ei auta mitään. Kukavaan voi kantaa ja tartuttaa rokotteista huolimatta. Rokote suojaa vain sen ottajaa. Ehkä...
Hyvä
Kyllä ottaa koville passinhankita kannattaa muuttaa maahan missä niitä kysellä ei kai täällä ole pakko olla
Piikkipelkoiset
Ja passihan ei suojaa yhtään ketään yhtään miltään. Juuri uutisoitiin kuin Islannissa on mies saanut koronan vaikka hänellä on jo kolme rokotetta ja tuo ********* passi!!!
Joten, lopettakaa tämä hysterisointi jo!
Liikaa on liikaa, koronastakin
Kiva kiitti Kirkkonummi. Uudenmaan ainoa uimahalli johon ei tarvita koronapassia!! Ei tarvitse olla Einstein tietääkseen mitä siinä käy. Miksi ihmeessä tällainen päätös? Saamme kaikki rokottamattomat tänne uimaan ainakin Espoosta!! En voi käsittää.
Hölmölä
Eipä kiinnosta Kauneimmat joululaulut luettuani Janne Villan kirjan Hengellinen väkivalta. Se kertoo Suomen Lähetysseuran asuntoloissa tehdyistä lasten hyväksikäytöistä. Kauneimpien joululaulujen tuotto menee Suomen Lähetysseuralle.
Anonyymi
Rajoitetaanko henkilömääriä uimahallin ulko-ovella vai vasta allas-tilassa? Koronapassi olisi toimivampi ja turvallisempi. Naapurikunnissa päätetty ottaa passi käyttöön, järkevää!
Seniori-uimari
Koronapassi pitäisi olla itsestään selvyys niin se on Euroopassa eikä mukana auta
Anonyymi
No, ainahan voi mennä naapurikuntien tilaisuuksiin, joissa passi vaaditaan.
Pois täältä

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä