(4) kommenttia

Kirkkonummi ei aio hakea enää uutta kehitysjohtajaa − virka lopetetaan, tilalle tulossa kaksi koordinaattoria

Kesän alusta lähtien täyttämättä ollut Kirkkonummen kunnan kehitysjohtajan virka on jäämässä historiaan, vaikka se perustettiin vasta toissa vuonna.

Kehitysjohtajana oli runsaan vuoden Risto Nikunlaakso, joka tuli Kirkkonummelle Nurmijärven kunnalta. Nikunlaakso erosi virastaan viime toukokuussa. (Viisykkönen 7.5.)

Kunnassa on päädytty siihen, ettei virkaa enää täytetä, vaan jaetaan tehtäviä kahdelle uudelle vakanssille.

Kirkkonummelle aiotaan palkata kehityskoordinaattori ja viestintäkoordinaattori.

Ensimainittu olisi virkasuhteinen vakanssi, jossa tehtäväkohtainen palkka on noin 3 800 euroa kuussa.

Viestintäkoordinaattorille olisi puolestaan luvassa työsopimussuhteinen vakanssi ja palkkaa runsaat 3 400 euroa kuukaudessa.

Molempiin tehtävin aiotaan hakea henkilöä, jolla on korkeakoulututkinto.

Samalla on tarkoitus lopettaa kehitysjohtajan virka, jossa tehtäväkohtainen palkka oli noin 5 100 euroa.

Kunnanhallitus käsittelee vakanssijärjestelyjä 1.10.

Lisätty (2.10.): Kunnanhallitus päätti palauttaa esityksen uuteen valmisteluun.

(4) kommenttia
Kommentit (4)

Kommentit (4)

Viestintäkoordinaattori tulee kyllä tarpeeseen. On todella ikävä lukea itseään koskevia isoja uutisia epätarkkoina milloin mistäkin.
Oikeasuunta
Ei yhtään kehittäjää ja koordinaattoria kuntaan, mieluummin resursseja esim varhaiskasvatukseen, kotihoitoon, kouluille. Koordinaatoripellet koordinoi omiaan sillä aikaa kun työntekijät kamppailevat arkisten asioiden keskellä. Lopuksi koordinoidaan tuotokset työntekijöiden niskaan antamatta koulutusta, ohjausta, opastusta, resursseja, laitteita yms. ja odotetaan että ryöntekijät ja asiakkaat hurraavat kun kukaan ei tiedä mitä, ja ennen kaikkea MIKSI. Varhaiskasvatuksessa pelleillään jonkun päikyn ja digitaalisen portfolion kanssa, miten ne turvaavat lapsen hyvän hoidon ja huolenpidon?
,
iskä
Tuo on säästö tuokin. Jos ei 5100 eurolla saa mitään aikaseksi laitetaan 7200 euroa tiskiin ja todetaan vuoden päästä että ei tulosta!
Niin kauan kun omistaa 2 ha tontin 2,5km keskustasta eikä siihen myönetään rakennuslupia niin kauan kestää ennenkuin Kirkkonummi saadaan pystyyn. Elikkä ei koskaan.
Kohta tyhjä kunta.
Tuo "johtaja" nimike onkin ollut varsin harhaanjohtava sillä moneen tehtävään tosiaankin tarvitaan enemmän tekijöitä kuin johtajia. Yleensäkkin tuo johtaja-nimike saa kylmiä väristyksiä väärän henkilön kohdalla....
Mäkkärin nurkilta

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx