(3) kommenttia

Kirkkonummen uusi kuntakehityspäällikkö löytyi Espoosta − tehtävä on ollut täyttämättä kesästä lähtien

Kirkkonummen kunnan elinkeino-, matkailu -ja markkinointitehtäviä alkaa vuoden alkupuolella hoitaa uusi kuntakehityspäällikkö.

Virkaan on valittu filosofian maisteri Jarkko Autero, joka työskentelee Espoon kaupungin palveluksessa.

Autero on ilmoittanut, että hän voi ottaa viran vastaan 4.2. alkaen.

Kirkkonummen kunnalla ei ole ollut kuntakehityksestä vastaavaa viranhaltijaa yli puoleen vuoteen sen jälkeen, kun entinen kuntakehitysjohtaja irtisanoutui.

Johtajan virka päätettiin lakkauttaa ja perustaa organisaatiossa pykälää alhaisempi ja vähän pienipalkkaisempi kuntakehityspäällikön virka.

> Kunnan kehitysjohtaja päätettiin korvata kolmella uudella vakanssilla − kaikkien päätehtävä koordinoida (Viisykkönen 23.10.)

Virkaan valittu Autero on ollut Espoon kaupungin työnhakupalvelussa yrityskoordinaattorina. Palvelussa autetaan työntekijöitä löytämään osaamista vastaavia työpaikkoja.

Auteron valinnan perusteluissa todetaan, että hänen aikaisempi työtaustansa kuntakentän elinkeino-, matkailu- ja markkinointikoordinaatiosta on vahva, ja hänellä on pitkä kokemus työllisyyttä edistävistä tehtävistä kunnissa.

Autero haki marraskuussa myös Vihdin kunnanjohtajaksi, muttei tullut valituksi.

(3) kommenttia
Kommentit (3)

Kommentit (3)

Vinkiksi...Meikolle ja Porkkalanniemelle täydenpalvelun ulkoilualueet ravintola-ja majoituspalveluineen. Ei liene kunnan varoista kovinkaan kallis investointi joka varmasti maksaa itsensä moninkeraisesti takaisin....
Anonyymi
Meri - Metsä - Maaseutu
Kolme ämmää on Kirkkonummen vahvuus pk-seudulla.
Jake
Tervetuloa Jarkko, toivottavasti jatkossa hyödynnämme meren läheisyyden entistä paremmin.
Tomppa

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx