(28) kommenttia

Kirkkonummen uudet rajoitukset: Kirjastot, uimahalli ja liikuntatilat kiinni, harrastetoiminta tauolle

Kirkkonummen uimahalli suljetaan kolmeksi viikoksi.

Kirkkonummen kunta on päättänyt omista tiukennetuista koronarajoituksistaan, jotka ovat voimassa kolme viikkoa. Useita kunnan omia tiloja suljetaan kuten tehtiin viime keväänä.

Kunta sulkee osan yleisölle avoimista ja sen hallinnoimista julkisista tiloista. Kunta suosittaa, että yksityiset toimijat sulkevat vastaavat liikunnan ja vapaa-ajan tilat.

Suljettavia tiloja ovat muun muassa kirjastot, uimahalli, kaikki liikuntatilat, asukaspuistot ja nuorisotilat.

Kirjasto tarjoaa lainattavan aineiston noutopalvelua ja palautusmahdollisuutta. Kirjasto tiedottaa toiminnasta tarkemmin erikseen.

Ryhmäharrastustoimintaan tulee kovia rajoituksia. Sisätiloissa ei voi kukaan kokoontua, mutta alle 20-vuotiaille sallitaan kunnan ulkoliikuntapaikoissa harrastaminen.

Sen sijaan aikuisten sekä sisällä että ulkotiloissa tapahtuva kunnan järjestämä ryhmäharrastustoiminta keskeytetään.

Musiikkiopisto, kuvataidekoulu ja kansalaisopisto tiedottavat asiakkaitaan tarkemmin ohjeistusten mukaisista opetuksen järjestelyistä.

Kunta suosittelee yksityisten toimijoiden noudattavan samoja rajoituksia.

Rajoitukset ovat voimassa 30.11.-20.12.

Toisen asteen oppilaitoksissa siirrytään etäopetukseen tämän lukukauden loppuun eli joululomiin saakka.

Kasvomaskin käyttöä suositellaan yläkoulujen henkilökunnalle ja oppilaille. Koulut jakavat maskeja yläkoulujen oppilaille maanantaista alkaen. Omia maskeja voi myös halutessaan käyttää.

Kunnan määräämien rajoitusten lisäksi Kirkkonummella on voimassa maanantaista lähtien myös aluehallintoviraston rajoitukset, jotka kieltävät yli 10 henkilön yleisötilaisuudet.

> Lisää tietoa Kirkkonummen koronarajoituksista

(28) kommenttia
Kommentit (28)

Kommentit (28)

"Toivoisin tässä taloudellisessa tilanteessa, että kyseisten paikkojen toimihenkilöt myös lomautettaisiin välittömästi !
Kall Järvinen"

Minkä takia sellainen henkilö pitää mielestäsi lomauttaa, jolla on työtehtäviä sulkutoimista huolimatta ja joka voi nyt esimerkiksi kehittää työtään eteenpäin uusille urille ja ottaa uusia työmenetelmiä ja - kaluja käyttöön, mihin normaalioloissa ei ole aikaa?
Olen siinä kanssasi samaa mieltä, että mikäli lähdetään jälleen hakemaan säästöjä työntekijöiden kustannuksella, tulee prosessi viedä yt-neuvottelujen kautta lomautuksina eikä, kuten keväällä, valheellisiin perusteisiin nojaten palkanmaksun keskeytyksenä. Toisaalta tähän aikaan vuodesta yhdelläkään ensi keväänä kunnallisvaaleihin ehdokkaana osallistuvalla ei ole munaa edes ehdottaa moisia toimenpiteitä.
Taitaa Kall olla järvisesi vähän jäässä
Suomen Taitoluisteluliitto toteaa mm:
" Suomen Taitoluisteluliitto rohkaisee jokaisen lajin harrastajan, valmentajan, seuratoimijan ja vanhemman kunnioittavan ja noudattavan annettuja sääntöjä ja rajoituksia pandemian hillitsemiseksi."
Joten ei syytä pitää halleja auki nyt.
Ryhtiä nyt, murhetta vähemmän
Juuri näin poikkeusolot vaativat innovaatioita kehiin:))
Kenelle yrittäjä myy, jos ei ole kuluttajia!! Nyt ahneet yrittäjät mennään terveys edellä, sitten kun vitsaus on joskus kukistettu on tilanne toinen..
1.terveys sitten vasta rahat
Kirkkonummella jäähalli auki? Naapurissa Espoossa ei. Lainaus Espoon sivuilta.
"Espoon Jääurheilun Tuki ry noudattaa pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän tekemiä rajoituksia ja sulkee jäähallinsa ajalla 30.11-20.12.2020, jolloin kaikkien varaajien käyttövuorot on peruttu."
Näin naapurissa
Tolkun ihminen: luitko edes loppuun?

Jos nyt jatketaan 'pikku flunssa'-vähättelylinjalla, ei ole asiakkaita senkään edestä tulevaisuudessa: koska liian moni kun päätyy vähättelylinja tuloksena kirkkomaan multiin. Luulisi juurikin yrittäjien ymmärtävän, että jokainen asiakas on tärkeä pitää, mukaan lukien elossa.
Poikkeusolot vaativat innovaatioita kehiin. Löytyykö?
Saattaa, tää unta olla saattaa
Riki Sorsan veli
Jäähalli ei ole kunnan, on yksityinen. Mitä päättivätkin aukiolostaan? Ei näy tietoa jäähallin sivuilla.
Jäälle vai ei
Minkä perusteella teet päätelmäsi tolkun ihminen??
Olet niin väärässä.. Eivät yrittäjät pyöritä tätä maata vaan normi työssäkäyvät.
Turhat yrittäjät joutavatkin mennä..
Mikä yrittäjä??
Pysykää kotona niin saatte tehdä mitä lystää, eikä tarvitse valittaa mistään!
ihminen ei ole laumaeläin
Nimimerkille poikkeustila! Jos täällä kukaan ei käy missään eikä tee yhtään mitään, niin sen jälkeen ei taida olla enää mitään seinää, mistä otetaan raha sinun terveyskeskuslääkärisi palkkaan tai eläkkeeseen jota Kela maksaa. Tai työttömyyskorvaukseen. Katsos kun me yrittäjät käydään töissä ja pidetään pyörät pyörimässä, että riittää fyrkkaa jaettavaksi. Ei tämä nyt mikään rutto kuitenkaan ole, vaikka kommentoinnista päätellen jotkut sitä ehkä toivovatkin... Että saataisiin varmasti kaikki seis presidentin mahtikäskyllä.
Tolkun ihminen
On se uskomatonta, että vieläkään ei mene jakeluun ihmisillä tilanteen vakavuus!! Oikein laitettava tekstari jokaiselle, että tajusivat liikkua vain pakollisilla menoilla(ruokakauppa, apteekki, lääkäri). Poikkeustila vaan päälle niin tehoaa.
Poikkeustila!
Onpa tämä negatiivinen foorumi.
Ei mitään hyvää Kirkkonummella, ei kirjastossa, ei lenkkipoluilla.
Kakarat vain huutaa.
Koitetaankos ajatella näitä hyviä puolia, joita meillä on enemmän.
Peha
Jäähalli on sisätila ja sisätiloissa kokoontuminen kielletty. Tulkitsinko oikein?
Selvyyttä kiitos
Toivoisin tässä taloudellisessa tilanteessa, että kyseisten paikkojen toimihenkilöt myös lomautettaisiin välittömästi !
Kall Järvinen
Entä jäähalli?
Kysyjä
Hyvä et kirjasto meni kiinni. Paikka on surkea pettymys käytettävyydeltään. Ei rakennuksessa vikaa mut se on kuin Puuhamaa! Meteli on kamala, lapsia juoksee niin et meinaa kaatua ja narkkareita vessoissa. Tehkää nyt hyvät ihmiset paikalle jotain. Koronalinko se paikka on kun huono tuuri käy.
Hyvä päätös
Kirkkonummen kirjastot palvelevat rajoitetusti 30.11.–20.12.2020. Lyhytaikainen asiointi kirjastoissa on mahdollista, eli asiakkaat voivat noutaa varauksiaan varaushyllystä sekä lainata ja palauttaa aineistoa itsepalveluautomaateilla.
https://www.kirkkonummi.verkkokirjasto.fi/kirjaston-ajankohtaista
”Kirjastoasioinnissa on velvoite käyttää kasvomaskia.”
Mikäli rajoituksissa oltaisiin oikeissa ja tasapuolisissa linjoissa niin rajoitukset pitäisi asettaa myös kunnan ylläpitämille lenkkipoluille ja juoksuportaille....
Staffan
Todella ikäviä nämä rajoitukset. Onkohan monikin saanut taudin uimahallista tai kirjastosta? Harrastusryhmiäkin on kovin monenlaisia, toisissa käydään päälle ja höngitään, toisissa on viisi tai vähemmän ihmistä isossa tilassa kaukana toisistaan.
Kaikki loppuu
Kirjasto joutaakin kiinni nyt vähäksi aikaa, että suurin tartuttajaryhmä pysyy sieltä pois vähän aikaa. Muutoinkin kirjastoon pitäisi saada enemmän valvontaa. Siellä ei ole rauhaa ollenkaan.
Kimmo
Oikeastaan pubi saattaakin olla ihan turvallinen paikka, ihan vaan harrastuksena?
hmm...
Outoa... Netti pullollaan tiedeyhteisöissä arvostettujen tutkijoiden kannanottoja siitä että tämä tauti ei ole niin paha kun mitä valtamedia ja THL antavat ymmärtää... Samoin kuolleisuusluvut vääristyneitä...
C. O. Rona
Äänestäkää jaloillanne eli älkää käykö yksityisten paikoissa, jotka eivät noudata määräyksiä.. Niin yksinkertaista se on!!
Kuluttaja päättää..
Miksi vasta nyt .
En ymmärä.
Jo oli aikakin vaikka tapahtui liian myöhään. Huonointa on se, kun yksityiset yritykset saavat vielä itse päättää, vaikka on tosi vakavasta tarttuvasta pandemiasta kyse. Miksi suomessa ei ole voitu heti ottaa käyttöön tarttuvientautien lakipykäliä. Siihen pitäisi tehdä täydennys ainakin siltä osin, että se koskee heti kaikkia niin kunnallisia ja yksityisiä järjestäjiä automaattisesti yhtäaikaa. Muuten ei tautia saada leviämästä jollei samat säännöt koske samaan aikaan kaikkia yrityksiä. Toivottavasti tästä opitaan tulevaisuuttamme ajatellen.
Rispa
Sulkeminen lienee perusteltu, mikäli näistä paikosta on todettu tartuntaryppäitä....
Anonyymi
Baarissa voi edelleen notkua kännissä porukalla mutta kirjastoon kuntosalille uimahalliin ei pääse enää edes yksin maski päässä. On tämä kummallista
Ei logiikkaa
Uskokaa nyt ihmiset näitä tai tulee vielä rajumpaa rajoitusta! Pois kapakoista, kirpputoreilta ja kaupoista haahuilemasta!! Vain pakollinen on nyt sallittua!!
Järki käteen ja kotiin..

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx