(5) kommenttia

Kirkkonummen tartuntaluvut ovat yhä koholla – tilanne on nyt sama kuin Helsingissä

Koronatartuntatilanne on pysynyt tällä viikolla lähes samalla tasolla kuin viime viikolla. Uusia tartuntoja on raportoitu viikossa 18.

Viime viikolla uusia tartuntoja tuli ilmi 20 ja sitä edeltävänä viikkona 10.

Kirkkonummella on todettu 14 viimeisen vuorokauden aikana 38 koronatartuntaa. Sitä edellisen kahden viikon jakson tartuntamäärä oli 27.

Kirkkonummen ilmaantuvuusluku (tartunnat/100 000 asukasta) on viimeisen kahden viikon ajalta 94,8. Ilmaantuvuus on ollut runsaat kaksi viikkoa nousussa ja on samalla tasolla kuin maaliskuun lopulla, mutta kuitenkin selvästi alempi kuin pari kuukautta sitten.

Kirkkonummen ilmaantuvuusluku on nyt lähes sama kuin Helsingissä, jossa se on 92. Espoossa kahden viikon ilmaantuvuus on 112 ja Vantaalla 131.

Helsingin seudun kehyskunnissa on useimmissa päästy ilmaantuvuudessa noin 50:een ja sen allekin.

Keravalla ja Kirkkonummella ilmaantuvuusluku on sadan molemmin puolin.

Vihdin ilmaantuvuus on 30, Siuntiossa 32,6 ja Inkoossa kahden viimeisen viikon aikana nolla eli uusia tartuntoja ei ole esiintynyt.

Kirkkonummella on (1.5.) vähintään ensimmäisen rokotteen saanut 29,5 prosenttia väestöstä. Koko maassa vastaava luku on 30,4.

Kirkkonummella yli 70-vuotiaista on saanut vähintääm yhden rokoteannoksen 88,2 prosenttia väestöstä. 50-69 -vuotiaissa rokotettuja on 57,2 prosenttia.

 

Lähde: THL

(5) kommenttia
Kommentit (5)

Kommentit (5)

No jokainen voi päättää , että antaako pelolle vallan vai palaileeko kohti normaalia.
Joppe joutomies
Voi hurja missä ollaan menossa ja lisää tehdään tartuntoja, kun paikkoja avataan.
Typerää touhua joidenkin ns. urheilukaheleiden takia jotka eivät muuten osaa harrastaa liikkumista. Osasi kansa ennenkin liikkua ja harrastaa muualla kuin vain sisätiloissa.
Järjen käyttö näköjään unohtunut.
Rispa
Ja kunta purkaa rajoituksia , uimahalli, liikuntatilat, kirjastot auki, ei hyvää päivää tätä touhua.
Ihan oikeasti
Olisi ihan hyvä tietää missä ryhmässä nämä tartunnat ovat tulleet. Varsinkin kun lasten vanhemmat huutavat tasaarvon perään tutustumatta ikäryhhmien tartuntalukuihin.
Missä
Ja lisää tartuntoja takulla tulossa vapun juhlintojen jälkeen! Tilanne paljastuneet viimeistään parin viikon kuluttua :(
Osa porukasta edelleen löperöjä maskin käyttäjiä tai sitten mennään maski leualla ja näpelöidään maskia likaisilla käsillä. Käsihygienia monille tuntematon käsite!!
Yksinkertaista porukkaa löytyy..

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä