(14) kommenttia

Kirkkonummen tartunnat edelleen selvässä nousussa – käyrä seuraa tarkasti Espoon lukuja

Koronatartuntojen lukumäärä on Kirkkonummella yhä selkeässä kasvussa. Tällä viikolla on kolmena päivänä raportoitu 20 uudesta tartunnasta.

THL:n rekisterin mukaan Kirkkonummella todettiin viime viikolla yhteensä 33 tartuntaa. Kehitys vaikuttaa siltä, että lukema ylitetään tällä viikolla.

Keskiviikkona tilastoitiin Kirkkonummella 9 uutta tartuntaa.

Ilmaantuvuus Kirkkonummella (tartunnat/100 000 asukasta) seurailee tarkasti Espoon kehitystä.

Kirkkonummen ilmaantuvuus kahden viime viikon aikana on noin 170. Espoossa se on hieman korkeampi (179), mikä on aivan sama kuin koko HUS-alueella keskimäärin. Helsingissä ilmaantuvuus on 242.

Kirkkonummen ilmaantuvuus on Helsingin seudun kehyskunnista selvästi korkein.

Naapurikunnista Vihdissä ilmaantuvuusluku on 75, Siuntiossa 65 ja Inkoossa 19.

Kirkkonummella on ensimmäisen rokoteannoksen saanut runsaat 64 prosenttia väestöstä, mikä on lähes sama kuin koko maassa (65,1 %).

Toisen rokoteannoksen on kirkkonummelaisista saanut 28,3 prosenttia väestöstä (koko maa 31.6 %)

Lähde: THL  

(14) kommenttia
Kommentit (14)

Kommentit (14)

Olen edelleen toista mieltä Leijona! Alkoholi, tupakka ja epäterveelliset elintavat ovat suurin syy syöpiin.. Niin se vaan on! Korona iskee ihmisiin omista varotoimista huolimatta eli yhteiskunnan pakko toimia! Sitä paitsi nyt tulilinjalla ovat nuoret rokottamattomat bailaajat, jotka sitten levittävät tautia muihinkin. Pitkä korona on jo kymmenillä tuhansilla..
Faktaaa
On se vaan sitkeä virus ja nopeasti leviämään. Miten pienikin virus on, sitä se Saulikin ihmetteli ja sitten tarjosi nyrkkiä, kun eivät tuntuneet muutkeinot tepsivän.
Mahtaa olla hiljaista hallituksessa. Ei tiedotuksia eikä keinojat miten ja millä radegialla ne nyt lähtevät torjumaan, kuutta seitsemää varianttiakin kerralla. Se ei nyt varmaankaan mene tuolla kahdella piikillä, tarvitaan kolmaskin syksynmittaan.
nim. kalliiksi tulee, piikkikin pari kymppiä kappale
Koronaa voi ja pitääkin verrata myös muihin sairauksiin! Ihan samoja yhteiskunnan veroeuroja ja resursseja koronaankin käytetään ja se on nyt kaikista vaarallisempienkin tautien hoidosta pois. Puhumattakaan ei-kiireellisten hoitojen jonojen kasvusta! Maailmaa tai edes Suomea vaan ei voida alkaa pyörittää pelkästään heikompien ehdoilla, muuten tämä systeemi romahtaa, mutta harvapa tätä realiteettia teistä tajuaa. Syöpä ei ehkä tartu, mutta leviää ja tappaa paljon pahemmin kuin koronaflunssa. Suomessa kuolee keskimäärin yli 10 000 hlöä joka vuosi syöpiin. Omia sukulaisia on menehtynyt syöpään useampi. Tiedän jopa 20-vuotiaan terveellistä elämää viettäneen helsinkiläisnuorukaisen menehtyneen syöpään viime vuonna. Säälin häntä ja hänen omaisiaan paljon, en niinkään koronapotilaita joita on siis huomattavasti vähemmän kuin syöpäpotilaita.
Leijona
Maskittomat pois kaupoista tyhmät voi olla ulkona maskittomat myyjät karanteeniin ovat aivan edesvastuuttomia
Heille ei hoitoja
Koronaa on turha verrata muihin sairauksiin! Omilla toiminnalla voi vaikuttaa aika moneen niistä eikä syöpä tartu muihin! Päihteet tappavat mutta se on omavalinta. Vanhukset eivät voi vaikuttaa siihen, jos muut hilluu festareilla/baareissa ja vähät välittää säännöistä ja tartuttaa siten taudin muihin. Halventava kommenttisi sairaita ja ikäihmisiä kohtaan:(
Lammas
Mistä näitä päällepärmäreitä riittää ohjeistamaan vastuullisia kansalaisia?? Juuri kerrottu sairaaloiden korona potilaiden määrän tuplaantumisesta. Sinulle voi olla sama kuoleeko iäkkäät, omaisille tuskin!!
Minä ainakin noudatan maski /käsidesi/etäisyysohjeita vaikka kohta olenkin tuplarokotettu.. Haluan kantaa vastuuni. Elän täyttä elämään, en tarvitse siihen kapakan örvellystä yms.
Elämän arvot ratkaisee..
Mikä teitä pelokkaita lampaita oikein riivaa? Sairaaloissa ei ole koronan takia juuri ketään, tehollakin vain 10 hlöä. Ettekö käsitä, että nyt kun riskiryhmät on rokotettu ja muillakin alkaa olla se yksi rokote ainakin, ei virus aiheuta enää samanlaisia ongelmia, olipa delta, faarao tai mikä tahansa. Ja jos katsotaan mitä aiemminkin on tapahtunut esim. Suomessa, koronaan menehtyneet ovat olleet valtaosin hyvin iäkkäitä ja pitkäaikaissairaita (kuolleiden keski-ikä 84-v., 91% ainakin yksi pitkäaikaissairaus, lähde: THL). Eli ihmisiä jotka muutenkin ovat elinkaarensa loppumetreillä. Miksi ihmisiä pitäisi suojella loputtomiin pistämällä lapset etäkouluun (josta on varmasti vaikka mitä haittaa), tai vaikeuttumassa ihmisten työssäkäyntiä tai elinkeinonharjoittamista. Meillä kuolee valtavasti myös aivan nuoria ja terveitä ihmisiä syöpiin, MRSA-bakteereihin, miksi ette meuhkaa niistä ja vaadi esim. sairaaloihin parempaa hygieniatasoa.
Pelkurit pelkää, rohkeat elää
Huonolta näyttää.. Vastuuttomat baarikärpäset pörräävät ja levittävät tautia!! Kohta sulku tila päälle.. Kiitos teille:(((
Korona rulettaaa...
”abra” ai että koulut etänä, hemmetti sentään! Ryyppybaarit kiinni, terasseille pöydät kauas toisistaan, festareille ”karsinat” ettei holtittomat nuoret aikuiset hypi ja pompi huutaen isoissa ryhmissä. On niin väärin, että lapset kouluissa ja varhaiskasvatuksessa joutuvat kärsimään nuorten aikuisten holtittomasta käytöksestä.
minäkin äiti(nuori aikuinen)
Toivottavasti liikkumisrajoitukset tiukentuvat ja syksy alkaa etäkoululla. Vastuuttomasti käyttäytyneet ja sitä kautta viruksen saaneet ja sitä levittäneet toivottavasti miettivät, että oliko kaikki tuon arvoista.
Abra
Älä ole itsekäs. Ajattele päiväkoteja, kouluja ja muita opinahjoja. Lukemat alas niin lapsemme ja nuoremme pääsevät aloittamaan muutaman viikon päästä normaalioloissa. He ovat kärsineet tilanteesta jo puolitoista vuotta.
Bileet vähemmälle
Käyttäkää maskeja ruokakaupoissa sekä kaikkialla, missä on muita ihmisiä.Desifinioikaa käsiänne,kun näette desifiniointiainetta tarjolla.Näin ajattelette muitakin ihmisiä kuin vain itseänne.
Maskin käyttäjä
Täällä on noita laumasieluja ja festariporukkaa ei tarvi ihmetellä toivon mukaan kärsivät eikä viattomat eivät tarvi hoitoja
Anonyymi
Tässä menee ainakin puoli vuotta ennen kuin rokotukset jossain tasossa josta on apua pandemiaan... Paitsi, jos variantit muuntuu.. Epävarmuus jatkuu. Eli maskit edelleen käyttöön ja turvavälit. Biletykset unohdettava, jos ei haluta tämän jatkuvan ikuisuuden.
Näin se vaan on..

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä