(1) kommentti

Kirkkonummen säbäseuralla on nyt oma räppi, tekijä omasta takaa − katso Pommarissa tehty musavideo

Kirkkonummen Rangers on saanut oman tunnusbiisin, jota räpätään myös juuri julkaistulla musiikkivideolla. 

Juuri sopivasti kevään salibandyn ratkaisupelien alla on julkaistu Rangers-räppi ja -musavideo. 

Räppi on syntyisin kirkkonummelaisen John Bjuggin alias Munkkitukin kynästä. Musavideo on kuvattu, missäpä muualla kuin Pommarissa.

− Rangersilla ei ole ollut tunnusbiisiä. Siitä se lähti ja biisi oli helppo työstää. Kertsi, ”Me ollaan Rangers”, on monille tuttu. Jengi hoilaa sitä illanvietoissa, kertoo Rangers-räpin tekijä John Bjugg.

Räppäripiireissä hänet tunnetaan paremmin nimellä Munkkituk. John on asunut Masalassa yli 15 vuotta. 

Hän on pelannut sekä lätkää että kaveriporukassa säbää. John on myös valmentanut Rangersin -03 syntyneitä junnuja. 

Räppejä Munkkituk on kirjoitellut puolentoista vuoden ajan. –Julkaistuista biiseistä tuli hyvää palautetta. Siitä se lähti.

Rangers-musavideolla esiintyy yhtye Flamas, joka koostuu tuottaja Aaro Koiso-Kanttilasta (LostU), räppäri Christian Korhosesta (Kaviaari) ja räppäri Arttu Määtästä (Kapteeni). 

Rangers-biisiä on siis ollut tekemässä MunkkiTuk, Flamas ja Saundifaija, räppäri Sebastian Jahn. Videon on kuvannut ja editoinut Elias Ryynänen.

− Se on hauska biisi, joka kertoo sekä Rangersista että Kirkkonummesta, esittelee Rangersin valmennuspäällikkö Sebastian Fager-Pintilä.

− Toive on, että seuran junnut ja miksei vanhemmatkin pelaajat ottavat biisin omakseen, sanoo Fager-Pintilä.

John Bjuggin kynästä syntyy räppejä kiivasta tahtia. –Seuraavan biisi-idea on Corolla. Se kertoo rakkaudesta Toyota Corollaan. Lisäksi kymmenkunta biisiä on jo valmiina odottamassa julkaisua.

John Bjugg ei aio, ainakaan näillä näkymin, antautua musiikkiuralle. Hän valmistautuu Jyväskylän liikunnan pääsykokeisiin.

− Musa on hauska harrastus. Biisejä on mukava tehdä. Se on ykkösprioriteetti.

Uusien biisien ja tunnettavuuden kasvun myötä John toivoo keikkoja. Löytyisiköhän Kirkkonummi-päiviltä esiintymistilaa paikalliselle räppärille? 

Teksti: Mikko Karlsson

(1) kommentti

Kommentit (1)

Mahtavaa!
Anonyymi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx