(17) kommenttia

Kirkkonummen perinteistä ilotulitusta 31.12. on aikaistettu − "Jotta ei tule kiirettä katsomaan muita tapahtumia"

Kirkkonummen keskustassa järjestetään jälleen uudenvuoden aattona jo perinteeksi vakiintunut näyttävä ilotulitus vanhan vuoden päättyessä.

Aattoillan tapahtuman järjestämisestä vastaavat yrittäjät Kimmo Halonen ja Pekka Lintunen, jotka ovat keränneet ilotulitusta varten paikallisia sponsoreita ja talkooväkeä.

Aikaisemmin urheilupuistossa järjestettävä ilotulitus on ollut kello 19 aikoihin, mutta tällä kertaa ilotulitteet ammutaan taivaalle jo heti kello 18.

− Päätimme aikaistaa tapahtumaa, koska monet paikalle tulijat ovat halunneet mennä katsomaan muita ilotulituksia ja tällöin on helposti tullut kiire, Halonen kertoo.

Keskustan ilotulitusta on kehitetty vuosien mittaan näyttävämmäksi. Halosen mukaan tänäkin vuonna yritetään pistää vähän paremmaksi kuin ennen.

Halonen lupaa näyttävän ilotuliteshown musiikin tahdissa. − Näyttävyyttä saattaa tulla vähän enemmänkin, jos saamme kerättyä rahaa vielä lisää.

Ilotulitus alkaa tasan kello 18 eli kannattaa lähteä hyvissä ajoin paikalle.

Järjestävät toivovat, että mahdollisimman moni tulisi katsomaan ilotulitusta kävellen, jottei tule turhaa ruuhkaa.

Jos autoilla tullaan keskustaan, ajopelit kannattaa jättää mahdollisimman kauaksi urheilupuistosta, josta on varattu parkkipaikkoja vain liikuntarajoitteisille.

Halonen tähdentää, että kaikki omat paukkupommit ja muut ilotulitteet jätettäisiin ehdottomasti kotiin. Niitä ei missään nimessä saa paukutella yleisön joukossa, paikalla on tuhansia ihmisiä.

− Se on todella vaarallista, viime vuonna oli muutama läheltä piti -tilanne.

Tällä kertaa poliisia on pyydetty paikalle valvomaan, jotta omia ammuksia ei yleisön joukossa laukaistaisi.

Kirkkonummella on ilotulitus aattoiltana ainakin Sundsbergissa, jossa asukasyhdistys järjestää perinteisen tapahtuman kello 20 alkaen.

Siuntion ilotulitus on kello 19. Espoossa järjestetään ilotulituksen sijaan laservaloshow, joka alkaa Espoon keskuksen kirkkopuistossa kello 18.20. Tapahtuma jatkuu kello 19:ään.

(17) kommenttia

Kommentit (17)

Sivut

Aimo ne samat ihmiset maksavat jotka maksavat valoshow katsomisesta. Itse en ole vuosiin ostanut yhtään rakettia kun muut ampuvat niitä taivaalle.
Paras uusivuosi oli Kanariansaarilla kun meillä oli kattohuoneisto ja siitä näki joka paikkaan kun ammuttiin ja siellä todella ammuttiin reilusti.
Raketti on paras.
Valoshow on nykyaikaa ja paukut ja räjähteet voikin näinollen tyystin unohtaa, ja kuka hullu haluaa nykyään maksaa raketeista ynnämuista paukkuvista härpäkkeistä...?
Aimo
Totuus on että valoschow ilman savua ja ääntä on kuin katsoisi sähköformulakisa. Kyllä ne ajaa kovaa mutta ääni puuttuu joten ei se kiinostaa ketään.
Kerran vuodessa voi nauttia.
Valoshow paras niin ei tarvitse minkään eläimen pelätä eikä allergikkojen haistella niitä kamalia savun hajuja!
Rauhallisuus ja Raikkkaus kunniaan!
Miksi mennä katsomaan rakettejä kun voi kotona olla ja katsoa teeveestä? Siinä voi säätää ääni niin että jopa koirat voivat katsoa esitystä.
Näin meillä.

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx