(8) kommenttia

Kirkkonummen neljännen lähiliikuntapaikan rakentaminen alkoi viimein – valmistuu Kantvikiin vuoden lopulla

Lähiliikuntapaikka rakennetaan Sokeritehtaantien ja koulun välimaastoon.

Kantvikin uuden lähiliikuntapaikan rakentaminen on saatu viimeinkin käyntiin. Uusi liikuntapaikka laitteineen valmistuu Kantvikin koulun alapuolelle.

Hanke on ollut monivaiheinen, päätöksiä on tehty useita edestakaisin ja kustannuksia karsittu.

Tässä vaiheessa rakennetaan liikuntapuiston ensimmäinen vaihe. Suunnitelmia on valmiina selvästi suuremmasta hankkeesta.  

Urakoitsijana toimii Unisport Infra Oy.

Kunta on tehnyt viime vuonna jo alueella maan stabilointitöitä. Nyt alkaneet rakennnustyöt valmistuvat tämän vuoden loppuun mennessä.

> Myös Kantvik saa oman lähiliikuntapaikan – kattohinta on 0,9 milj. euroa ja urakoitsija on valittu (Viisykkönen 25.11.)

Aiemmin Kirkkonummelle on rakennettu vastaavanlaiset lähiliikuntapaikat Masalaan, Veikkolaan ja viimeksi keskustaan uuden Jokirinteen oppimiskeskuksen viereen.

(8) kommenttia
Kommentit (8)

Kommentit (8)

Kunnan liikuntapaikat eivät ikinä hyödytä tai tule hyödyttämään miestäni ja minua! Mitenköhän tässä onkaan pysynyt jonkinlaisessa kunnossa lähes 70 -vuotiaaksi asti ilman kaikenlaisia liikuntapaikkojen härveleitä? Olisi kiva tietää, miten aktiivisessa käytössä nykyiset jo valmistuneet kunnonkohotus paikat on olleet? Hävytöntä tai ei kysyy...
Omaishoitaja
Mä haluun lähiliikuntapaikan myös tänne Gesterbyhyn. Täällä Kirkkonummeela kun ei voi muuten liikkua kun sille määrätyllä alueella joten koskas teette yhen turhakkeen lisää jota peruslaiska lähiöasukas pääsee sitten ihastelemaan (sarkasmia).
Siis oikeesti, on silkkaa hulluutta rakennella näitä joutavuuksia pitkin pitäjää. Liikkuminen kun onnistuu ilman aidalla rajattua tilaakin joka tekeminen maksaa aivan kamalia. Koittakaa nyt ihmeessä ajatella järkevästi näitä päätöksiä tehdessänne, joohan.
laiska kolmannessa polvessa
Hyvä juttu, kiitos kunta.
Tyytyväinen Kirkkonummelainen
Oli mitä oli. Hävytöntä verrata tätä liikuntapuistohanketta omaishoitajien tukeen. Tämä hyödyttää kaikkia ikäryhmiä. Ja kustannukset tulevat takaisin monikertaisesti.
Jarkko
Varmaankin omaishoitajien korvausten alennuksilla, 87.000 eurolla maksetaan tätäkin hanketta.
Omaishoitaja
Nykyistä ns.pururataa ja näinollen myös hiihtobanaa voisi myös jatkaa uuden liikuntapuiston viereen...
Sepänkannaksen kyylä
Ja montako sataa tuhatta budjetti ylittyy kun koko komeus on valmis.
Vaihe 1 -2 ja ylitys.
Huippua! Kunhan vaan valaistuksesta ei karsita. Valaistus on tärkeä osa liikuntaikan ympärivuotista käyttöä ja ilkivallan minimiin saattamisessa.
Tosi hyvä juttu!

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx