(7) kommenttia

Kirkkonummen lukiot ovat jälleen Suomen parhaimmistoa STT:n vertailussa

Kyrsklätts gymnasiumin abit lähdössä penkkariajelulle viime vuonna.

Molemmat Kirkkonummen lukiot sijoittuvat edelleen korkealle Suomen parhaiden lukioiden listauksessa. Tarkastelussa oli mukana 351 lukiota.

Kirkkonummen ruotsinkielinen lukio Kyrkslätts gymnasium on STT:n tekemässä jokavuotisessa vertailussa 12. ja Porkkalan lukio 17.

Kirkkonummelaislukiot ovat useita vuosia menestyneet hyvin. Nyt julkaistu listaus kattaa kaikki tänä vuonna valmistuneet ylioppilaat.

Lukiovertailuja tehdään keväällä ja syksyllä useita. STT:n tekemää vertailua pidetään muita tasa-arvoisempana, koska siinä otetaan huomioon myös opiskelijoiden lähtötaso eli peruskoulun päättötodistus.

Vertailu kuvaa siten lukion opetuksen tasoa eli miten opiskelijat kehittyvät opinnoissaan lukion aikana.

Suomen Tietotoimisto STT:n vertailussa lukiot jaetaan kahteen sarjaan: alle ja yli 50 oppilaan lukioihin. Molemmat Kirkkonummen lukiot ovat isojen lukioiden sarjassa.

(7) kommenttia
Kommentit (7)

Kommentit (7)

Ainut huono asia Porkkalassa on että lukiolla ei ole tiloja. Kaikki yhden ankean käytävän varrella. Onneksi tulee uusi hieno kampus niin kelpaa paikallisten lasten käydä lukiota täällä!
Jes
Hyvä opettajat ja oppilaat. Porkkalaa ainakin oma poika kehuu kovasti.
Tomppa
Porkkalan lukiosta kivat muistot.
Lukio
Opetus on Porkkalassa ihan huippua joka aineessa! Ilmapiiri on rento ja välittävä. Suosittelen lähilukiota ihan kaikille peruskoulun päättäville!
Anonyymi
Hyvä että on hyviä opettajia. Kävin itse 70 luvun alkupuoliskolla ruotsinkielistä keskikoulua Kirkkonummella. Kyrkslätts samskola. Täytyy sanoa että osa opettajista oli oikeasti huonoja. Osa taas tosi hyviä. Huonolla tarkoitan että opettajilla ei saa olla omia suosikkioppilaita joita koskevat eri säännöt kuin muita, ei niin suosikkeja. Tämä johtunee koulun historiasta entisenä tyttökouluna.
vaikeuksissa ollut
Enpä ihmettele, opettajat saaneet kehuja meidän perheen tuoreelta ylioppilaalta!
Anonyymi
Erittäin hyvä !
Porkkalan lukio

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä