(14) kommenttia

Kirkkonummen kunnalla on työhyvinvointi kyselyn mukaan hyvällä tasolla

Tuoreen kyselyn mukaan Kirkkonummen kunta saa työntekijöiltään hyvät arvosanat työhyvinvoinnista.

Kyselyssä vastattiin 26:een väittämään, joita arvioitiin 1-5 asteikolla. Kunnan henkilöstöstä vastaisi kyselyyn lähes 61 prosenttia. Kunnalla on töissä noin 2 300 henkilöä.

Kirkkonummen kunnan kuntatason tulokset olivat kyselyn mukaan hyvällä tai erinomaisella tasolla.

Vain kolmessa tuli alle 3,5:n tulos. Heikoin tulos oli väittämään ”Minulla on tarpeeksi aikaa saada työni tehdyksi”.

Tähän väittämään kuntatason tulos oli 3,1. Parhaat tulokset olivat muun muassa esimiestyötä koskeviin väittämiin ja työn monipuolisuutta koskeviin väittämiin.

Työhyvinvointikysely toistetaan tästä eteenpäin vuosittain.

(14) kommenttia
Kommentit (14)

Kommentit (14)

Ja sitten vielä ihmetellään miksi kunta ei saa hakijoita vapaana oleviin virkoihin.
Valtion huostaan Kirkkonummi vielä joutuu nykymenolla.
uskomatonta
Henkilöstöjohtamisessa on ongelman ydin
Nimimerkin takana kunnan töissä
Miksi kunta antaa tällaisia valheellisia päivityksiä ja tietoja? Jos asiat olisi henkilöstöllä kunnossa niin silloin ei myöskään olisi oikeudenkäyntejä kuntaa vastaan. Ja toinen iso asia on se että jos lääkäri on todennut työntekijän ei kerran vaan moneen kertaan sopimattomaksi työhönsä sairauden tms takia ja työntekijä on uudelleen kouluttautunut uuteen ammattiin, mitä tekee kunta kun koulutus on ohi! Ei tarjoa mitään uutta työtä vaan vaatii työntekijän hyväksymään vanhan työpaikkansa. Ja vaikka asia uudelleen todistetaan lääkärin avulla että työntekijä ei tuota vanhaa työtä kykene enään tekemään, ilmoittaa kunta tylysti että ovi on tuolla ja saat sanoa itsesi irti. Eli kunta käskee työntekijän sanomaan itsensä irti vaikka työntekijä on valmis palaamaan kunnan palkkalistoille mutta eri työtehtävään. Tällaisessa tilanteessa tarvitaan kunnan kanssa lakimiestä jotta kunta tajuaa että irtisanoja on kunta itse! Ei työntekijää saa uhkailla sanomaan itseänsä irti. Mutta kunta noudattaa vain ja ainoastaan "omaa lakiaan" vaikka tämä laki on laiton Suomen Lain rinnalla.
Miksi kunta aina valehtelee että kuva kunnasta on positiivinen työnantajana vaikka totuus on täysin toinen.
Huono ja epäluotettava työnantaja
Kumpa myös hoitajat olisivat uskaltaneet vastata tähän, etenkin vanhustyössä olevat. Ei ole hyvät oltavat kummallakaan.
Voi voi..
TERO STRAND ..kirjoitit asiaa. Mutta kun kunnassa ei tilanne ole parantunut.vaikkattäjät ja virkamiehet ovat tietoisia. Kukaan ei uskalla vaatia ja todella ihsn oikeesti puuttua asiaan.. Ulko ovea on usein esitelty kunnassa.. kun tänne on tulijoita...
Aa
Vaikuttaa siltä, että kuntapuolen irtisanomissuojan piirissä olevat henkilöt valittavat, kun esimiehet antavat ohjeita ja tavoitteita. Se on kuulkaa tätä päivää.
Kolmet yt:t läpikäynyt
Pakko sanoa, että hyvin menee. Ne, jotka ovat uskaltaneet nostaa esim. huonoa johtamista puheeksi, ovat saaneet varoituksen. Ja tietysti häipyneet sitten muualle töihin. Kurkkonummella juopa johtajien ja työntekijöiden völillä on kasvanut valtavaksi. Täällä ei todellakaan toimita itse määriteltyjen arvojen mukaisesti, arvona vain raha.
kunnassa 20 töissä
TERO STRAND: juuri näin, kirjoitat niin asiaa!!
Jenna
Hajota ja hallitse, pelolla johtaminen on varsin kätevää. Sillä saa tuloksetkin näyttämään hyvältä.
Sivusta seurannut
Kirkkonummi muka hyvin voima kunta.....kirkkonummen lisä on onneton verrattuna esim. Espooseen ja muihin kuntiin...jos halutaan lisää lapsiperheitä kirkkonummen lisä takaisin siihen mitä oli 2018 ...itsellä 3 lasta kohta asunnon etsiminen Espoosta....
Eräs kirkkonummelainen perhe neljäs lapsi tulossa
Melko huolestuttavaa, jos tällä kuitataan huono johtaminen ja järjestöjen välittämä kirje. Pelkoa ei saisi työpaikalla olla. Nyt perinpohjainen selvitys asiasta eikä.tällaista pelleilykyselyä
Tero Strand
Heidi. Jep, kyllä tuli palautetta pomolta, vaikka väitettiin, ettei vastauksia voi yksilöidä.
Jenna
Kyllä kansa tietää on vanha ja paikkansa pitävä sanonta tässäkin tutkimuksessa ja hyvä niin....
Uffe
Kuten jo aiemmin totesin, ei ihmiset uskaltaneet vastata, ainakaan ne joilla olis ollu negatiivisiä vastauksia, vaikka kuinka sanottiin että vastaukset nimettömiä, silti omalla sähköpostilla piti vastata, ei herätä luottamusta. Tiedän tosiaankin joitain jotka eivät tuon takia vastanneet. Ja ps. Itse vastasin.
Heidi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx