(13) kommenttia

Kirkkonummen koronapuhelin on ruuhkainen – jopa 800 puhelua oli pahimmillaan jonossa

Koronarokotuksista suorastaan tulvii puheluita Kirkkonummen terveyskeskukseen. Tiistaina takaisinsoittoa odotti jossakin vaiheessa 800 puhelua.

Iltapäivällä ruuhkaa oli saatu purettua, ja puhelinjonossa oli noin 600 takaisinsoittoa odottavaa puhelua.  

Takaisinsoittoa odottaville ja sähköistä varauspalvelua käyttäville on varattu omat kiintiöt rokotusajoista.

Rokotusaikoja luodaan ajanvaraukseen lisää sitä mukaa, kun kuntaan saadaan varmistukset seuraavien saapuvien rokote-erien määristä.

Kunta kehottaa kaikkia, joilla vain on mahdollisuus, tekemään ajanvarauksen verkossa, koronarokotusaika.fi.

Jos ajanvarauksen tekee puhelimitse (09 2968 3401), pyydetään soittamaan vain kerran.

Takaisinsoittopyyntö tallentuu järjestelmään jonoon, josta soitetaan takaisin järjestyksessä.

(13) kommenttia
Kommentit (13)

Kommentit (13)

Mielenkiintoista odottaa Valviran vastausta tähän kunnan arvauskeskuksen toimintaan
Laki koskee myös kirkkonummea
Vaikeaa ikäihmisille tuo soittaminen automaattiin. Vanhoilla puhelimilla jos edes DTMF toiminnot päällä, saatikka älypuhelimella kun kädet ei enää toimi kunnolla. Netin kautta sain ajan mutta vasta kolmannella selaimella onnistui.
Ei kaikki osaa
Eiköhän siellä terveyskeskuksessa töitä tehdä. Kaikki ei näy päällepäin. Jos he eivät menisi ruokatauolla syömään he saisivat olla koko päivän syömättä.
Oikeus heilläkin
Juu, jos tahdot ajan tavalliseen lääkäriin ja jätät sen numero 4 taakse soittopyynnin, niin täytyy ihmetellä kun ei tule takasin puhelua, vaikka ei ole kysymys Koronasta, ja sitten menemme terveyskeskukseen täällä Masalassa jotta saisi omalääkärin soittamaan minulle, niin mitä hä siellä lähdettiin ruokatunnille ja sanottiin että koneet on kiinni tule uudelleen noin tunnin kuluttua, todella huonoa palvelua ei ihme että mikään ei toimi. Mitähän ne lääkärit tekevät kun ei saa edes soittoaikaa tilattua.
mammeli
Minulta ainakin onnistui nettivaraus viime viikolla. Ehkä sielläkin on nyt sitten ruuhkaa?
Toimii
Minulle ainakin varattiin tehosterokotusaika kolmen kuukauden päähän samalla käynnillä kuin sain ensimmäisen rokotuksen, eli siellä vastaanottohuoneessa.
Toimii
Nettivaraus toimi oikein hyvin. Sitä kannattaa käyttää jos mahdollista eikä ruuhkauttaa puheluita, ellei ole aivan pakko.
Rokotuksen saanut
ei ollut yhtään aikaa netissä vaikka luvattiin

hölmöä ohjata ihmisiä tyhjille sivuille
ei aikoja
Luulisi että kaikilla nuorilla olisi jo netti kun tässä + ikäisilläkin on netti käytössä, mulla lapsuuden ystäviä 10 jotka olemme jatkuvasti yhteydessä ja kaikki meistä on netillä ajan varannut jotenka hieman ihmettelen....
mummeli
Huonolla viestinnällä itse aiheutettu ongelma. Ainakin viime viikolla, silloin kuin 50-59 -vuotiaiden rokotukset tuli varattavaksi, oli ohje "Varaa samalla aika myös tehosterokotukseen. Jos nettivaraus ei ole mahdollinen soita numeroon....". Heinäkuulla, mihin ne tehosterokotukset pitäisi saada, ei sitten ollut netissä yhtään aikaa varattavissa. Varmaan aika moni soitti tuon ohjeen perusteella, vaikka muutaman päivän päästä tehosteaikojakin taas löytyi netistä. Kannattaisi ohjeistaa odottamaan, jos nettivaraus ei heti onnistu.
Potilas Saarinen
Nettiajanvaraus toimi hyvin ja mutkattomasti. Oli selkeäkin. Käyttäkää ihmeessä, jos mahdollista.
Piikki
Järjestelmä pitäisi olla sellainen että jos samasta numerosta soitetaan tapaykset yhdistetään yhdeksi.
PientäViilausta
Ohoo.. Monikohan soittaa joka päivä vaikka käsketty nimenomaan soittaa kerran ja odottaa takaisinsoittoa. Turha rämpyttely hidastaa hommaa.
Kärsivällisyys palkitaan..

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä