(3) kommenttia

Kirkkonummen keskustassa liikkui mies verta vaatteissa, vakavat vammat − poliisi pyytää vihjeitä

arkistokuva

Länsi-Uudenmaan poliisi kaipaa havaintoja ja vihjeitä Kirkkonummen keskustassa liikkuneesta miehestä, jonka vaatteissa tai kehossa on ollut verta. 

Ajankohta, jolta tietoja kaivataan on, keskiviikkona 11.4. kello 20-20.30 välisenä aikana Kirkkonummen keskustassa tai sinne johtavilla kevyen liikenteen väylillä. 

Mies on mahdollisesti liikkunut polkupyörällä tai taluttanut sitä. Poliisi tutkii henkilöllä olleiden vakavien vammojen taustaa ja syntymekanismia.

Asiasta jotain tietäviä tai mahdollisesti tapahtumien nähneitä henkilöitä pyydetään olemaan yhteydessä poliisiin puhelimitse 0295 438 050 (Kirkkonummen poliisiaseman rikostutkinta) tai 0295 413 031 (nauhoite) tai sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.espoo(at)poliisi.fi.

Poliisi lupaa tiedottaa asiasta lisää tutkinnan edetessä.

(3) kommenttia

Kommentit (3)

ennen olisin uskaltanut liikkua kirkkonummen keskustassa ilman pelkoa en uskalla enää sääli koska olen kantakirkkonummelainen ja ihmiset ovat olleet mukavia nyt on levotonta ja saa pelätä miksi ? pahoinpitelyt, ilkivalta, varkaudet jopa koirien vihaaminen on lisääntynyt jne. tekee surulliseksi ei ole enää hyvinvointikunta....
tuulia
Toi kannattaa varmaan ilmoittaa poliisille.
Hertta
Olin koiran kanssa ulkona muistaakseni tuohon aikoihin ja Wiikintiellä tuli vastaan nuori kundi (18 - 22v?) polkupyörällä ja naama ihan veressä. Kova vauhti oli ainakin, eikä näyttänyt mitenkään muuten huonosti voivalta.
WiikintienAsukki

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx