(9) kommenttia

Kirkkonummen Alko remontoidaan uuteen konseptiin − kassa kilisee iloisesti, myynti on yksi Suomen suurimmista

Kirkkonummen Alko on toiminut Prisman tiloissa noin 18 vuotta.

Kirkkonummen Alko on parhaillaan kiinni ja remontissa. Prisman yhteydessä oleva myymälä uudistetaan Alkon uuden konseptin ja ilmeen mukaiseksi.

Alko päätti toissa vuonna, että sen kaikki 350 myymälää jaetaan kolmeen kategoriaan ja uudistetaan.

Huippumyymälöitä on koko maassa 15, erikoismyymälöitä 65 ja loput 270 ovat lähimyymälöitä. Kirkkonummen Alko on erikoismyymälä.

− Erikoismyymälään tulee noin 2 300 eri tuotetta. Lisäksi jokainen myymälä on myös verkkokaupan noutopiste. Verkosta lötyy 7 500 eri tuotenimikettä, kertoo Alkon Etelä-Suomen aluepäällikkö Pirjo Hirvonen.

Kirkkonummen myymälän liiketilan koko pysyy Hirvosen mukaan samana ja henkilökuntaa on entinen määrä eli 10.

Kirkkonummen Alko on toiminut 18 vuotta Prismassa. Sitä ennen myymälä oli torin lähellä.

Kauppapaikkana Prisma on Alkolle mitä ilmeisimmin erittäin hyvä. Näin voi päätellä myyntiluvuista.

Viime vuonna Kirkkonummen Alko oli myynniltään Suomen 14:ksi suurin. Suurten kaupunkien ulkopuolella vain Hyvinkään Willan Alko on Kirkkonummea suurempi.

Suomen suurin Alko on myyntitilaston mukaan tällä hetkellä kauppakeskus Sellon myymälä Espoossa.

Alko ei ole enää julkistanut myymälöiden euromääräisiä myyntilukuja. Vuonna 2014 Kirkkonummen Alkon myynti oli lähes 9 miljoonaa euroa.

Kirkkonummen Alko avataan jälleen 25.4. kello 12.

(9) kommenttia

Kommentit (9)

Sivut

Ihan ymmärrettävää ja minulle ainakin itsestäänselvyys että ei prisman kärryillä lähetä sinne törmäilemään, varsinkaan ruuhka-aikana...? Onhan ne prisman kärryt varsinkin ne isot aika ”kömpelöt” pienissä tiloissa jota ympäröi lasipullot. Ekana alko ja sitten kauppa, eikö? Mukavaa kesän alkua!
Eihän valiteta turhasta
Juu remontoitu on ja uudet ohjeet kummastuttaa. Asiakkaiden työntämät Prisman ostoskärryt niissä olevine ostoksineen pitää jättää sisäänkäynnin jälkeen käytäville tukkimaan ja estämään liikkumista liikkeessä. Kassan vieressä on poletilla irroitettavia kärryjä joita voi ottaa korvaamaan prismaman ostoskärryt. Muutama kysymys: Miksi prisman ostoskärryt pitää vaihtaa alkon ostoskärryihin kun asioidaan alkossa? Vastattiin että ne on kuulrmma vaarallisia. Jatkokysymys, miten ne on alkossa asioidessa vaarallisia mutta ei prismassa asioidessa? Vastaus oli öööö öööö öööö... Haluaisin myös vastauksen tähän kysymykseen: Vartioimattomista kärryistä voidaan ostoksia myös varastaa, korvaako alko varkaudet ja jos ei korvaa niin miksi ei? Yhtä kait uudet ohjeet on jotensakin järjettömät käytännössä. Perukaa ne niin asiakkaat on tyytyväisiä, kauppa käy joustavasti ja kassakone kilisee iloisesti niinkuin se kilisi ennen näitä uusia ohjeita.
Benito Mussoliini
Alko voisi muuttaa K-rauta tiloihin niin liittymä 51 seltä olisi valmis. Samalla kun ostaa koolinki niin saisi viinipullo mukaan.

Toinen asia mikä minua ihmelyttää on kun tuli uusi laki että jakeluautossa ei saa lukea KOFF kun lapset sen näkee mutta Prisman Alkossa on metrikaupalla lasiseiniä mistä näet koko viinavalikoima. Eikö lapset niitä näe?
Alko pitäis olla kuten Norjassa piilossa, sinne ei mennään jos et tiedä missä on. Sielä se toimii miksi ei meilläkin?
Laki Suomi taas kerran.
Kirkkonummen Alko on myös Inkoolaisten, Siuntiolaisten ja Länsi-Uudenmaan mökkiläisten Alko. Taitaa osa Espoolaisistakin käydä täälläpäin kaupassa. Espoossa on varsinkin ruuhka-aikoina pysäköintivaikeuksia.
Uusi liittymä kantatie 51:tä olisi paikallaan, mutta valtion hommiin kuuluu ainoastaan kohtuullinen palvelu, ei hyvä.
asiakas silloin tällöin
Ilmeisesti ostavat vähän parempaa kuin sitä halvinta sorbuksen korviketta. Silloin ei tarvi juoda paljon päästäkseen eniten myyvien myymälöiden listalle.
vain hyvä maistuu

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx