(15) kommenttia

Kirkkonummen ainut valoristeys pimeänä – varaosia vain Euroopassa

Kirkkonummentien risteyksessä autoliikenne rullaa hiljaiseen aikaan hyvin ilman valojakin. Jalankulkijoille risteys voi olla vaarallinen.

Kirkkonummen ainut liikennevalo-ohjattu risteys on ollut täysin pimeänä viime viikonvaihteesta lähtien eikä korjausaikataulusta ole vieläkään takeita.

Risteyksessä oli törmätty yhteen tolppaan, ja se lamautti koko systeemin.

Kuntatekniikkapäällikkö Eero Vartiainen sanoo, että korjaus on tilattu välittömästi, kun tapaus tuli kunnan tietoon.

− Nykymaailmassa on valitettavasti niin, ettei varaosia ole useinkaan Suomessa, vaan kaikki tilataan jostain kauempaa Euroopasta, Vartiainen toteaa.

Huoltofirma on luvannut näillä näkymin tulla korjaamaan liikennevalotolppaa ensi maanantaina, mutta varmuutta siitä ei ole.

Kirkkonummell on vain yhdessä risteyksessä liikennevalot. Lisäksi suojatievaloja on Upinniementiellä ja Rantatiellä.

> Risteyksen rakentaminen eteni takkuisesti (Lue: Viisykkönen 27.5.2013)

 


(15) kommenttia

Kommentit (15)

Sivut

Liikenne toimii ilman liikennevaloja vain Gesterbyn suuntaan ja sieltä pois. Heikkilästä tulevat eivät risteyksestä pääse, jalankulkijatkin ovat vaara tilanteessa.
Toivottavasti valot tulee pian, Kirkkonummella on itsekeskeinen liikennekulttuuri joten muita ei huomata, siinä syy miksi valoja tarvitaan.
Minä ite
Liikennevalot eivät ole sujuvuuden vaan turvallisuuden takia vai päästäisitkö ilman huolen häivää alaluokilla olevia lapsia näiden "teiden ritarien" joukkioon !!!
Onneksi ei alaikäisiä lapsia
Espoon kaupungilta noin pienen vaurion korjaaminen kestää 6 työtuntia , pylväs osuma on niin pieni että rengaskaapeli tuskin saanut kipeätä jonka vaihtamisessa menisi muutama lisä tunti.
Paju
Laittamalla kolmiot / stop merkit kaikille saadaan aikaiseksi lähes sama teho kuin liikenneympyrässä liikennevalojen hajotessa
Jalava
Korvataan valot liikenneympyrällä, niin liikenne sujuisi paremmin, kiitos!
2016

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx