(8) kommenttia

Kirkkonummelle uusi K-Market − konttikauppa on ollut alun perin Suomenlinnassa, sitten Espoossa

Uusi K-Market sijoittuisi lähelle Kehä III:n liittymää.

Kesko Oy aikoo perustaa pitkään omistamalleen tontille Kehä III:n lähelle uuden elintarvikemyymälän. Aluksi ruokakauppana toimisi väliaikainen rakennus.

Keskon tavoitteen on ollut jo kauan saada elintarvikemyymälä Sundsbergiin.

Kesko omistaa tyhjän tontin Kartanontie 1:ssä lähellä Kartanonrannan koulua.

Alueen uudelleen aloitettu kaavoitus on kesken, joten tässä vaiheessa Kesko turvautuu väliaikaiseen kaupparakennukseen.

Sellainen on sopivasti vapautunut Espoon Suurpellosta, jonne valmistui uusi kauppakeskus ja K-kauppa. Konttikauppa odottaa nyt siirtoa Kirkkonummelle.

− Tavoitteena oli saada kauppa auki jo nyt kesäksi, mutta lupa-asiat ovat viivästyneet, kertoo kauppapaikkapäällikkö Harri Salovaara Keskolta.

Väliaikainen kaupparakennus on tiloiltaan noin 300 neliötä, ja se on Salovaaran mukaan valikoimaltaan aivan normaali K-Market.

Ennen kuin konttikauppa toimi Suurpellossa Kehä II:n lähellä, se oli Suomenlinnassa väliaikaisena Siwana.

Kesko anoo väliaikaiselle kaupparakennukselle lupaa kunnalta enintään viideksi vuodeksi.

Keskon tontti on osa valmisteilla olevaa asemankaavanmuutosta, jossa alueen liikennejärjestelyt suunnitellaan uudestaan.

Liikenne muuttuu tontille aikanaan, kun uudessa kaavassa varaudutaan muun muassa uuden Kehä III:n ja Masalan liittymän rakentamiseen.

Kun kaavatyö on valmis, Keskon suunnitelmissa on rakentaa tontilleen uusi elintarvikemyymälä, joka on Salovaaran mukaan todennäköisesti K-Markettia astetta suurempi eli K-Supermarket.

Keskolla on elintarvikemyymälä myös lähistöllä Masalassa. Sitä suunnitellaan parhaillaan laajennettavaksi. Tontin uusi asemaakaava hyväksyttiin jo viime vuonna.

Masalassa on toinenkin elintarvekauppahanke vireillä. Kirkkonummen kunta neuvottelee Varuboden-Oslan kanssa tonttikaupoista ja S-marketin rakentamisesta Tinanpuiston uudelle alueelle Masalantien varrella. (Viisykkönen 15.2.)

(8) kommenttia
Kommentit (8)

Kommentit (8)

Hienoa, että saadaan uusia kauppoja! :)
Liisa
Kauankohan tuotakin kaavamuutosta näpräillään?
kynä, harppi ja viivotin
Miten Kirkkonummen c-market liittyy tähän jos Sundsbergiin tulee parakkikauppa?
Pysytään asiassa.
Kuullostaa oudolta tuo Cittarin arvosteleva kommentti, sillä näinhän ei missään tapauksessa ole...taitaa kommentoijalla olla jotain henkilökohtaista kaunaa kyseiseen paikkaan?
Anonyymi
Mitä jos ensin saisivat Kirkkonummen city marketin toimimaan niin että elintarvikkeet olisivat tuoreita, parasta ennen päiväykset ajantasalla, kassan ja hyllyjen hinnat olisivat oikein ja henkilökunta sekä ennen kaikkea kauppiaat ystävällisiä. Maksava asiakas kun tuo heidän palkkansa.
En elätä kauppiasta
K-kauppa on varsin tervetullut, sillä kaikenmaailman Salet ja S-Marketit eivät ole milläänlailla edullisia eikä tuotteiltaankaan parhaimpia putiikkeja...tai onhan ne juurikin putiikkeja:)
Ana
Samanlainen Gesterbyhyn kiitos
Kookoo
Tuskin Kesko mitään lupaa saa koska A- tämä on Kirkkonummi ja B-Varuboden - Osla pistää hantiin.
Päättäjillä ei ole kiire.

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx