(0) kommenttia

Kirkkonummelle jaettu yritysten koronatukea lähes 1,2 milj. euroa – suurimmat summat 100 000 euroa

Hotelli Nuuksio toimii Kirkkonummen Siikajärvellä. Koronatilanteen takia hotelli palvelee vain ennakkovarauksella.

Koronakriisin aiheuttamiin menetyksiin perustuvia tukija on päästy jakamaan vauhdilla yritykselle. Kirkkonummelle tukea on myönnetty runsaalle 50 yritykselle.

Taloussanomat ja Iltasanomat ovat julkaisseet listat tämän viikon alkuun mennessä jaetuista koronatuista Business Finlandin ja Ely-keskusten kautta.

Kirkkonummella suurimmat tuet ovat listauksen mukaan saaneet Hotelli Nuuksio Oy, Mafi Oy ja Picosun Oy. Tukisummat ovat suurimmat mahdolliset eli 100 000 euroa.

Matkailuyrityksellä on hotelli Siikajärvellä Nuuksio kansallispuiston rajalla. Mafi on telekommunikaatiomastojen suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut kansainvälisesti toimiva yritys ja Picosun toimii ALD-ohutkalvoteknologian parissa.

Muita suurempia avustuksia saaneita ovat pakkausalan yritys Pa-Hu Oy 81 600 euroa, toiminnallisiin kalustesarjoihin erikoistunut Oy Cymicon Ab 82 400 ja Evenio Oy 99 455.

Tukisummat liikkuvat runsaan 4 000 euron ja 100 000 välillä. Business Finlandilta ja Ely-keskuksilta koronatukea voivat hakea yritykset, joilla on työntekijöitä 2-250. Tuen saajat löytyvät IS:n sivuilta.

Yksinyrittäjille 2 000 euron tukea myöntävät kunnat. Kirkkonummella tukijako alkoi toissa viikolla.

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx