(7) kommenttia

Kirkkonummelle halutaan jokavuotinen suuri konserttitapahtuma − Happoradio alustavasti varattu

Happoradiolla oli talvella konserttikiertueella ja juhannuksena Alahärmässä Power Parkissa.

Kirkkonummella on virinnyt ajatus luoda toistuva suuri konserttitapahtuma, jollainen järjestettiin Masalassa kaksi vuotta sitten Lauri Tähkän siivittämänä.

Idea nytkähti maanantai-iltana eteenpäin, kun Kirkkonummen kunnanhallitus päätti myöntää 5 000 euroa konserttikuluihin.

Tapahtumaa on järjestämässä Kide ry, joka pyrkii kehittämään erityisesti Kirkkonummen kuntakeskusten vetovoimaisuutta.

Konsertti olisi voittoa tavoittelematon tapahtuma, joka olisi yleisölle maksullinen.

Vuonna 2017 Kide järjesti itsenäisyyspäivän aattona LähiTapiola Sport Centerissä Masalassa Lauri Tähkä -konsertin, joka oli silloin osa Kirkkonummen Suomi100-tapahtumia.

Konsertti oli loppuunmyynti ja järjestäjien mukaan onnistunut. Tapahtuman järjestämisestä saatiin myös runsaasti kokemusta.

Konsertin päivämääräksi on valittu nytkin 5.12. Liikuntahalli varustettaisiin konserttipaikaksi, joten muitakin oheistapahtumia voitaisiin itsenäisyyspäivän aikana järjestää. Halliin mahtuu yleisöä runsaat tuhat.

Kide ry:n uusi toiminnanjohtaja Janne Laitinen pitää itsenäisyyspäivän aattoa hyvänä ajankohtana, koska silloin ei lähistölläkään ole vakiintuneita suurtapahtumia.

Aattokonsertista Kirkkonummella olisi Laitisen mielestä mahdollista saada pääkaupunkiseudulle vetovoimainen tapahtuma.

Kide ry:ssä on kaavailtu aluksi, että konsertti olisi joka toinen vuosi, mutta Laitisenkin mielestä olisi hyvä, että se pystyttäisiin järjestämään joka vuosi.

Ensi joulukuuksi on alustavasti varattu Masalaan Happoradio-yhtye. Bändi on soittanut 2000-luvun alusta lähtien ja on vuodesta toiseen pysynyt varsin suosittuna.

Lavalle voisi nousta myös kirkkonummelaisia bändejä.

Konserttia päästään Laitisen mukaan nyt kunnolla suunnittelemaan, kun kunta on sitoutunut avustamaan kustannuksissa.

Kirkkonummen kunnassa on pitkin talvea ja kevättä mietitty kuntamarkkinointia, joka on yleisesti katsottu olevan retuperällä.

Vetovoimaisilla tapahtumilla uskotaan olevan oman osansa positiivisen kuntabrändin luomisessa.

Kirkkonummella ei ole mitään muuta toistuvaa suurtapahtumaa kuin Kirkkonummi-päivät elokuussa.

> Itsenäisyyspäivän juhlinta alkoi Masalassa − aluksi palkittiin yrittäjiä, sitten tuhatpäinen yleisö valmistautui Lauri Tähkän konserttiin (Viisykkönen 5.12.)

(7) kommenttia

Kommentit (7)

Sivut

Hienoa, hyvä uutinen! Kun vielä saataisiin Kirkkonummelle kesäkonserttejakin ja iltatoria ja muuta ihanaa. Nyt lomalla ympäri Suomea kiertäneenä ihmettelen, miten kaikissa pienemmissäkin kunnissa on ihania kesäjuttuja harva se ilta, mutta meillä muutama narkkari keskustassa. Otetaan Kirsikanpuisto haltuun ja kokoonnutaan sinne kesäbailaamaan edes kirppishengessä!
sosiaalinen tapaus
Jari "Siltsu" Sillanpään saattaisi saada nykyään varsin edullisesti esiintymään, tosin ei tuo Happoradiokaan taida huono valinta olla näin ensihätään....
Uffe
Miksi kunnan pitäisi tukea konsertttia? Tuollaisen konsertin järjestäminen lippu/sponsorituloilla pitäisi olla täysin mahdollista. Viime konsertissa päättäjät jakoivat tukia itse järjestämäänsä konserttiin.
totuudentorvi
Lahjoitan ilomielin Kide- kirppistä varten vaatekaappini sisältöä.
Tiina
Tomppa ! Minä haluisin nähdä Jari Sillanpää mutta luulen että Hopporadio tulee joten ei kun odotellaan.
Kerrankin jotakin hyvää kunnassa.

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx