(14) kommenttia

Kirkkonummelle ei uusia omia koronarajoituksia – kielto yleisötilaisuuksista tulee kuitenkin voimaan

Kirkkonummi ei ryhdy uusiin koronarajoituksiin, jotka olisivat kunnan omassa päätösvallassa toisin kuin pk-seudun isot kaupungit.

Kirkkonummella astuu kuitenkin voimaan ensi maanantaina kielto järjestää sisätiloissa yleisötilaisuuksia ja kokouksia, joissa on yli 20 henkilöä.

Kielto on ehdoton, koskee kaikkia ja voimassa kolme viikkoa. Määräyksen antoi perjantaina aluehallintovirasto.

Aluehallintoviraston kielto koskee yleisötilaisuuksia kuten konsertteja, teatteriesityksiä ja urheiluotteluita, joissa on yleisöä.

Rajatuissa ulkotiloissa voi järjestää myös yli 20 hengen tilaisuuksia, jos niissä noudatetaan viranomaisten koronaohjeita turvaväleistä ja hygieniasta.

Helsinki, Espoo, Vantaa ja Kauniainen päättivät kieltää kaupunkien omissa tiloissa tapahtuvan yli 20-vuotiaiden joukkue- ja kontaktilajien harrastustoiminnan kolmeksi viikoksi.

Kaupungit ja HUS suosittelivat samaa koko Uudellemaalle.

Kirkkonummella oli voimassa vastaavanlainen, mutta laajempi rajoitus kaksi viikkoa. Se päättyi viime keskiviikkona.

Pääkaupunkiseudun kaupungit rajoittavat uimahalleissa asiakasmäärän puoleen.

Kirkkonummikin suosittelee toistaiseksi rajoittamaan sisätiloissa tapahtuvien yksityistilaisuuksien osallistujamäärän 10 henkilöön.

Myös toisen asteen eli lukioiden ja ammattioppilaitosten etäopiskelun vuorottelua lisätään Kirkkonummella.

(14) kommenttia
Kommentit (14)

Kommentit (14)

Juu ei- lopeta jo väärän tiedon levittäminen ja faktojen kiistäminen täällä!!
Älä usko huijareita..
Hysteria 200% = Ei koske Suomea.
Juu ei
Kaikki juhlat pitäisi kieltää eivät ole mitään järkeä myös kirjaston lastentarha
Disneyland
Ei keskitytä Joulun viettoon.. Kun nyt edes saataisiin rajoitettua ei välttämätöntä puuhastelua!!
Vain lääkäri, apteekki ja ruokakauppa pakollisia menoja! Pois pubeista roikkumasta, kirjat voi tilata ulos, eikä rättien hypistely kirpputorilla ole todellakaan järkevää nyt! Kuunnelkaa Presidentin ohjeet..
Onko järkee vai ei???
Artolle. Ja joulun välipäivät toiminta on keskitetty joten monista eri päiväkodeista olevat työskentelevät/ovat hoidossa saman katon alla.
S
Pitkän joululoman aikaan keskitetään päiväkotiryhmät tiettyihin päiväkoteihin.
Tällöin myös hoitajat eivät välttämättä ryhmissä samoja näiden viikkojen aikana.
Koronarajoituksista huolimatta riski saada tauti/altistus kasvaa.
Lisäksi varhaiset aamut sellaisia jolloin kaikki(!)eri ryhmien lapset ensimmäisen tunnin samassa tilassa käytännössä.
Myytti ettei lapset tartuta tai sairastu kumottu jo aikaa sitten.Aikuisiin verrattuna oireettomina/lievin oirein usein ilmi joka vaikeuttaa tilanteen hallintaa.
Aina kaikkea ei voi perustella taloudellisin syin.
Huoli lapsista
Maskiahan saa pitää koulussa jos siltä tuntuu.
Lepe
Virus jatkaa leviämistään, eikä näytä taantumisen merkkejä talven edetessä. Kevääseen mennessä rajoituksia varmaankin tulee kovempia pääministerin haastatteluista päätellen.
Kuinka tilanne halutaan hoitaa ja kenen vastuulla, vai annetaanko sattuman varassa olla,liikkua, saada-, tai ei sitten tartunta. Parantua coronasta, vai ei. Vaikea tauti ja salaperäinenkin tuntuu olevan ja herkästi leviävä.
Täytyy vaan jokaisen muistaa vältellä toisiaan ja nimenomaan niitä, joilla tuo tartunta jo on.
Ihmisethän tässä itse hallitsevat ja päättävät tilanteista. Ei tästä kukaan kunniaa ja sulkaa hattuunsa saa, kuin lääkärit ja hoitohenkilökunta, jotka parhaansa tekevät.
Sitten nuo suurenmaailman tilanteet ja päätökset, joita vastaan ei pystytä vaikuttamaan mitenkään, ei sitten mitenkään. Matkailu ja pakolaisvirrat kulkevat edestakaisin, tekee taudista jatkuvan, pitkäkestoisen. Ihme se on, että annetaankin taudin levitä. Pelkkää ajan tappamista! Pitihän se jo arvatakin, että niinhän siinä tulee käymään.
Tautia torjutaan ja yritetään tukahduttaa, ensin testataan, eristetään ja hoidetaan sitten vielä jäljitetään. Sellaita se on kun se pääsee karkaamaan.
Kuika kauan siinä vielä menee?

nim. virukset tulevat ja virukset menevät
Mitenkäs ne suuret päiväkotiryhmät....ajan kysymys koska rupee sielläkin paukkumaan...
Arto
Katsokaapa koululaisjoukkoja koulujen loppumisen aikoihin. He kulkevat laumana ilman turvavälejä ja vain pienellä osalla on maski, kun he tulevat esim. pysäkeille, julkisiin kulkuneuvoihin, kauppaan tai kirjastoon. Ei pelkästään koulussa pidetyt maskit auta.
Pisama
Maskit yläkouluihin myös Kirkkonummella. Sitä on oma koululainen toivonut.
Anonyymi
Eli Kivenlahden sillalle voisi rakentaa jonkinmoisen raja-aidan, kuten oli 1950-luvulla....historia toistaa monasti itseään:)
Hmm...
Tarkoittaako tämä rajoitus siis myös sisätiloissa tapahtuvaa liikuntaa?
Epäselvää
Joopa, joo.. Tartunnat tulevat Espoosta ja Helsingistä päin tänne eli ei olla missään lintukodossa täällä. Olisi hyvä ollut rajoittaa kokoontumisia kuten muualla pääkaupunki seudulla tehdään.
Ei hyvö

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä