(4) kommenttia

Kirkkonummella voi bongata taas NHL-tähtiä ja lätkälegendoja − tällaista ottelua ei näe muualla

Ainutlaatuisen vierasjoukkueen kapteeni on Ville Uusitalo, joka on aikoinaan pelannut myös Salamoissa.

Kirkkonummen Salamoiden edustusjoukkueella on jälleen elokuussa ikimuistoinen kaudenaloitus. Vastaan tulee joukkueellinen kovia kiekkonimiä.

Varuboden Areenalla nähdään 16.8. näytösottelussa Warriors All-Stars -joukkue, jonka kapteenina toimii viime vuoden tapaan Ville Uusitalo. Hän pelasi aikoinaan myös Salamoissa.

All-Starseissa pelaa Uusitalon lisäksi Carolina Hurricanesin taikuri Teuvo Teräväinen,  Dallas Starsin puolustuksen tukipilari Esa Lindell ja Joel Armia, joka siirtyi Winnipeg Jetsistä toissa viikolla Montreal Canadiens -joukkueeseen.

Florida Pantersissa viime kaudella muutaman pelin pelannut Henrik Borgström tähdittää “nuorisokaartia”, johon kuuluvat myös Boston Bruinsin Urho Vaakanainen ja Vancouver Canucksin Olli Juolevi.

Rapakon taakse San Jose Sharksiin matkaava Antti Suomela nähdään myös All-Starsin riveissä.

NHL-tähtien lisäksi vierasjoukkuetta vahvistavat muun muassa Karo Koivunen, ex-Pelicans ja Salamat.

Myös Salamojen alkuaikojen takuuvarmat maalitykit Teemu Telsavaara ja Ari Anttilainen nähdään jälleen Kirkkonummen jäällä. Mukaan on houkuteltu myös viime aikojen luottopakki Tommi Klaus.

Joukkueessa nähdään myös takavuosina liigassa edukseen esiintynyt mailataituri Matias Loppi.

Myös pikaluistelun puolelta saadaan lisäväriä, kun moninkertainen olympiakävijä Janne Hänninen viilettää All-Starsin riveissä.

Joukkuetta valmentaa viime vuoden tapaan itseoikeutetusti entinen NHL-ammattilainen ja 95-vuoden MM-kultamitalisti Raimo Summanen.

Salamoiden edustusjoukkueen kokoonpanossa on puolestaan sekä tulevan kauden pelaajia että entisiä “edarilaisia”.

Salamoiden paidassa pelaavat tulevan kauden kapteenin, pelaajavalmentaja Jeremi Teukun kanssa muun muassa Tevasen veljekset ja Juuso Mansikkamäki.

Tapahtuma järjestetään kokonaisuudessaan vapaaehtoisvoimin, ja sen tuotto kerätään Salamat jääkiekkoseuran junioritoimintaan.

Kohteena on junnujen “talent-jäät”, jotka ovat kahdesti viikossa kaikille ikäryhmille yhteiset luistelutaitoa kehittävät harjoitukset.

Kiekkourheilu on tunnetusti melko kallis urheilulaji, jossa suurin osa kustannuksista koostuu jään tuntihinnasta.

− Kaikki tuki on tarpeen, jotta paikallinen jääkiekkoharrastus voisi jatkua laadukkaana, eikä kiekkoharrastusta tarvitse hakea naapurikunnista, sanoo seuran puheenjohtaja Annina Mattsson.

Näytösottelun kesto on 3 x 20 minuuttia. Kiekko putoaa jäähän klo 18 ja hallin ovet aukeavat tuntia ennen.

Ottelun lomassa kisaillaan erilaisissa haastekilpailuissa, ja ottelun jälkeen yleisöllä on mahdollisuus tavata kiekkotähtiä.

> Kirkkonummen Salamat

 

(4) kommenttia

Kommentit (4)

Kaikki ovat tervetulleita, paikat ovat numeroimattomat, joten kannattaa tulla ajoissa paikalle. Lippuja ovelta (vain käteinen). Nähdään hallilla!
Järjestelytiimin Salama-vanhempi
Kuka on joukkueenjohtaja ?
Libis19
Aika oleellisen osan on toimittaja jättänyt juttuun laittamatta...
Liput siis 10€/aikuiset, lapset alle 12-v. 5€. Lippuja ovelta


Tintti
Saako sinne tulla tavallisia kuntalaisia vai onko penkit varattu niille joka käyttää hallia läpi talven? Onko oviraha vai ilmatteeksi saa katsoa ?
En ole sponssari.

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx