(7) kommenttia

Kirkkonummella ääniä annettiin laiskanlaisesti − aktiivisuus vaalipiirin alhaisimpia

Varsinainen vaalipäivä on ensi sunnuntaina.

Kirkkonummelaisten äänestysaktiivisuus ennakkoäänestyksessä oli selvästi koko maata ja Uudenmaan vaalipiiriä laimeampaa.

Ennakkoäänestyksen päättyessä kello 20 kirkkonummelaisista oli äänestänyt 8 037 henkilöä, mikä on 28,8 prosenttia äänioikeutetuista.

Naiset olivat Kirkkonummellakin selvästi miehiä aktiivisempia. Naisia oli ennakkoäänestämässä noin 650 enemmän kuin miehiä.

Koko maassa äänestysaktiivisuus nousi tasan 36 prosenttiin ja Uudellamaalla 31,1:een.

Kirkkonummelaisten äänestysinto on Uudenmaan vaalipiirin 5:ksi alhaisin.

Vilkkaimmin on äänestetty Kauniaisissa (42,4). Vihdissä prosenttiluku on 36,2, Espoossa 31,8, Siuntiossa 29,3 ja Inkoossa 32,9.

Kirkkonummella on näissä vaaleissa 27 892 äänioikeutettua. Se on yli 900 enemmän kuin vuoden 2015 vaaleissa.

(7) kommenttia

Kommentit (7)

Sivut

Totta.Pitää vain vain vaihtaa äänestämäni henkilö jonka myös tein. Viime kertainen teki eduskunassa kaikki asiat juri päinvastoin mitä lupasi. Pitää suerata vaalikautena mitä äänestämäsi henkilö ajaa asoits sillle ja myös hänen äänestämiskäyttäytymistä asioiden eteen.
korhsy
Jos ei äänestä ei voi myöskään kritisoida koska ei ole itse ottanut kantaa.
Emppo
Herrat päättää ja omia etujaan ajavat, kähmivät rahat taskuihinsa ja sijoittavat Banamalle. Valtionvelka kasvaa, jos tulot eivät riitä ja eiväthän ne riitä, kun rahalla ei enää ole arvoa. Tosi huonosti maata johdetaan ja entistäkin huonompaan päin ollaan menossa, ei mitään toivoa paremmasta ole. Syytetään toisia, kun oma lehmä ojassa.Jos aikoo äänestää niin itteesä on äänestettävä, muutenhan se on kuin holhoojan alla elämistä, jos toiset päättää puolestasi ja valvotaan, että teet niinkuin heidän lakinsa määrää. Jokainen rakentaa itsellensä, sanoo pappikin. Näin petosvaltion asiat on.
nim. jokainen olkoon itsensä herra, äänestämätön
Hyvä Markus Rönkkö! Olen kanssasi ihan samaa mieltä. Uusiksi vaan koko porukka, koska konkareiksi itseään kutsuvat eivät ole saaneet toteutettua ”lupaamiaan” parannuksia. Huonommaksi vaan on mennyt, kun ”konkarit” ovat asioita mukahoitaneet.
Tuulianna
Luotamme Suomeen ? Luottaako kansa puolueeseen, joka panee valtio ja kunnan talouden kuralle. Koulut homeessa ja tiet huonossa kunnossa. Miksi ei tehdä mitään. Eräät ovat olleet kunnan luottamuselimissä pitkään ja nyt vasta huomataan, että tarr
ttis tehdä jotain. Äänestäkää kaikki, mutta muutosta. Ei nämä pitkään valtuustossa olleet mitään asioita muuta. Uusia nuoria kehiin. Kokoomus ollut hallituksessa 12 vuotta valtion velka oli Kataisen aloittaessa 56 miljardia, nyt yli 100 miljardia. Olisiko syytä saada talousmies valtionvarainministeriksi ? Muistakaa äänestää, ainoastaan se auttaa.
Sunnuntaina uurnille !
Markku Rönkkö
Markku Rönkkö

Sivut

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx