(4) kommenttia

Kirkkonummelainen isännöitsijä kisaa alansa ykköstunnustuksesta– yleisö pääsee äänestämään

Isännöitsijä Hannaleena Kuutilo

Isännöitsijä Hannaleena Kuutilo Kirkkonummelta kilpailee Isännöitsijä 2020 -palkinnon finaalissa. Voittaja valitaan yleisöäänestyksellä.

Kuutilo on toinen kirkkonummelaisen isännöintitoimisto Walttari Oy:n perustajista.

Kilpailun valintaperusteluissa todetaan, että Kuutilo luotsaa taloyhtiöitä kohti entistä suurempaa vastuullisuutta ja tuo aktiivisesti ekologisia ratkaisuja hallitusten tietoon.

Ensimmäiset maalämpöhankkeet hän käynnisti kohteissaan jo 10 vuotta sitten.

– Roolini on kertoa hallitukselle, että pitkällä tähtäimellä katsottuna toteutetut hankkeet maksavat itsensä takaisin.

Kuutilon tuorein työnäyttö on Suomen ensimmäisen energiaomavaraisen taloyhtiön, kirkkonummelaisen Sundsbergin Solariksen, isännöinti.

Taloyhtiössä seurataan yhtiökohtaisilla mittareilla tuotettua energiaa ja asuntokohtaisilla mittareilla toteutunutta kulutusta.

– Asumiskulut jäävät noin 70 prosenttiin tavanomaiseen kaukolämpökohteeseen verrattuna, kertoo yhtiön taloutta jo rakennusvaiheesta asti hoitanut Kuutilo.

Kuutilo on luonut yritykseensä inhimillisen työkulttuurin, jossa työn kuormittavuutta ehkäistään ja töitä saa tehdä omalla persoonallaan, yksilöllisiä vahvuuksia hyödyntäen. Isännöitsijäliitto toteaa.

Uudiskohteet ovat yksi Kuutilon vahvuusalueista ja hän on julkaissut niistä teoksen Koti uudistalosta - Osakkaan ja taloyhtiön hallituksen opas (Kiinteistömedia Oy) yhdessä lakimies Kristel Pynnösen kanssa.

> Yleisöäänestykseen voi osallistua täällä

(4) kommenttia
Kommentit (4)

Kommentit (4)

Pitihän se äänestää oman kylän edustajaa vaikka ei olekkaan meidän talonyhtiön isännöitsijä.Olen kuullut yhtiöstä pelkkää positiivista palautetta vuosien varrella.
Seppo Palkki
Onnea Hansu:)
Peukku
Kyllä Walttari Oy on uudistanut isännöintijä, kiitos.
Tyytyväinen taloyhtiön asukas
Onnittelut Hannele ehdokkuudesta.
Tomi Viding

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx