(0) kommenttia

Kirjastokortilla voi katsella myös elokuvia vaikkapa omalla kännykällä ja vielä ilmaiseksi

Kirkkonummen kirjaston asiakkaiden käytössä on nyt kaksi verkossa toimivaa elokuvapalvelua. Elokuvia voi katsella omalla tietokoneella, tabletilla tai kännykällä.

Tarjolla on kaksi palvelua: Kirjastokino ja Viddla. Molemmissa palveluissa on monipuolinen kirjo katseltavaa klassikoista uudempiin elokuviin.

Katseltavaa löytyy myös lapsille ja dokumenttien ystäville. Ikärajoista ei tarvitse huolehtia, sillä palvelut tunnistavat asiakkaan iän ja asiakas pystyy toistamaan ainoastaan itselleen sallittua aineistoa. 

Palveluihin pääsee kirjautumaan kirjastokortin numerolla ja tunnusluvulla eli PIN-koodilla. PIN-koodin saa kirjastosta esittämällä kirjastokortin, tunnuslukua ei anneta sähköpostilla tai puhelimessa.

Kirjastokinoa pääsee käyttämään osoitteessa kirjastokino.fi. Kirjastokino toimii kuten suoratoistopalvelut, ja elokuvia voi katsoa niin paljon kuin haluaa.

Viddla löytyy osoitteesta viddla.fi, ja se toimii lainausperiaatteella. Jokainen asiakas voi lainata kolme elokuvaa kuukaudessa, ja yhden elokuvan laina-aika on 48 tuntia.

Jos aloittaa elokuvan katsomisen, se lasketaan yhdeksi katselukerraksi. Elokuvan katsomisesta voi kuitenkin pitää tauon, ja niitä voi kelata eteen- ja taaksepäin. Halutessaan elokuvan voi katsoa useaan kertaan. 

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx