(6) kommenttia

Kiertotie avataan ensi maanantaina − jalankulkijoille ja pyöräilijöille rakennetaan uusi alikulkutunneli

Kirkkonummen keskustassa Vanhalla Rantatiellä ohjataan liikenne kiertotielle maanantaina 20.5. Alikulkutyömaata joudutaan kiertämään koko kesä.

Alikulkutunnelin tai paremminkin alikulkusillan rakentaminen liittyy Vesitorninmäen uusien katujen kevyenliikenteen väylien rakentamiseen.

Nopeusrajoitus kiertotiellä on 30 km/h.

Keskustasta Vanhan Rantatien ali johtavaa uutta väylää pääsee jatkossa jalan ja pyörällä uudelle Jokirinteen koululle ja  jäähallille kuin myös uimahallille ja Gesterbyn suuntaan.

Ajoneuvoliikenne tapahtuu Jokirinteeseen uimahallin lähellä olevan kiertoliittymän kautta.

Lue lisää Vesitorninmäen katutöistä:

> Koko ensi kesän on kiertotie käytössä − alikulku rakennetaan puistoraitille, joka johtaa suurkoululle (Viisykkönen 14.3.)

(6) kommenttia
Kommentit (6)

Kommentit (6)

Tosiaan vaaran paikka ...autoiliijat keskustan suuntaa tulevat repimään autojen oikeat kyljet siihen kauas ulos törröttävään aitaan, se aita ei siinä pysy kauaa. Pitää huomioida, että RASKAS LIIKENNE ei saa ajaa rautatiesillan yli vaan niiden yhdeistelmärekkojen pitää päästä jotenkin kääntymään tuolle kiertotielle - EI TULE SEKÄÄN ONNISTUMAAN. Varatkaa vaan poliisit, ambulanssit ja korjaus- ja raivauskalustoa tuohon heti kun tuo lenkki avataan - todellinen insinöörikukkanen !!!
Riivinrautako ?
Suomi on (vielä) vapaa maa,täällä saa muuttaa minne haluaa,milloin ja koska tahansa mielensä mukaan.Kaikille ei voi olla makkara mieleinen,onneaan saa etsiä,jos ei kelpaa niin tavarat myttyrälle ja menoks kohti seuraavaa.Valittamisen me osaamme,mutta rakentavan kehittämisen tiellä olemme vielä ameeban tasolla.
ihmettelen
Tyytyväinen, en nyt usko että joku muuttaa pois juuri tuon sillan takia mutta arvelen että nämä poismuuttajat ovat niitä jotka ansaitsee vähän paremmin kun tavallinen tallaaja ja he ovat laskeneet että 1+1+1+1 = paljon ja työttömät sekä eläkeläiset eivät nämä maksa joten varmuudella tulee vero% nousemaan kunnassa ja se heitä pelottaa!
En muuta pois.
Onpa oikein suunnittelukukkanen tuo kiertotie,kevyenliikenteen väylästä on viety puolet pois.Ylhäältä tultaessa ei ole minkäänlaista näkyvyyttä alaspäin "kulman"taakse.jos sieltä tulee joku vastaan niin mälli on valmis.Väylien välissä vielä kaide,jonka pää törröttä ilkeästi juuri kevyenliikenteen puolelle,kaikenlisäksi sähköpylväs jätetty todella pahaan paikkaan.
Vaaranpaikka
Huvittaa nämä asiasta kuin asiasta pois muuttavat .Löytävätköhän koskaan onnelan.
Tyytyväinen
No siinä on ainut 100m jossa on uusi asvaltti Kirkkonummella. Loput tiet ovatkin perunapeltoa.
Hiljaa hyvää tulee sanoi muualle muuttava.

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx