(0) kommenttia

Kevään varma merkki: musiikkiopistoon ilmoittautuminen

Rehtori Nina Rissanen (flyygelin ääressä), opettajat Pentti Hildén, Marja Korpela ja Titta Kalaja muiden muassa esittelevät opiston toimintaan 26.4.

Kirkkonummen musiikkiopistoon ilmoittautuminen alkaa olla taas kohta käsillä. Miettiessä voi tulla avoimien ovien -päivään ja lastenoopperaan.

Kirkkonummen musiikkiopiston avoimet ovet pidetään lauantaina 26.4. klo 10 - 14. Paikkana on tällä kertaa Kirkkoharjun alakoulu.

Lapset voivat tulla kokeilemaan soittimia, ja musiikkiopiston opettajat ovat valmiina vastaamaan kysymyksiin soitonopinnoista. Samanaikaisesti alkaa haku lukuvuodelle 2014 – 2015.

Samalla voi käydä katsomassa musiikkiopiston lastenoopperan ”Ruma ankanpoikanen”. Oopperan on säveltänyt ja sanoittanut Annukka Ahola. Esitys kestää noin puoli tuntia. Näytökset ovat klo 12 ja14. Oopperan lippuja voi ostaa ovelta ennen näytöstä neljän euron hintaan. Avoimet ovet -tapahtuma on maksuton.

Kirkkonummen musiikkiopistossa opiskelee 800 lasta ja nuorta. Musiikkiopistossa annetaan taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetusta. Perusopetukseen hakeudutaan sisäänpääsytestin kautta, johon ilmoittaudutaan etukäteen.

Lisäksi musiikkiopistossa toimii musiikkileikkikoulu ja avoin osasto. Musiikkileikkikouluun ja avoimelle osastolle oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Musiikkiopiston kaikille osastoille ja sisäänpääsytestiin ilmoittaudutaan nettisivujen kautta.

(0) kommenttia
Kommentit

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä