(14) kommenttia

Keskustan iso puisto on nyt valmis – uusi leikkipaikka ja senioripuisto ovat käytössä

Kirkkonummen keskustassa sijaitseva Kirkkolaakson puisto voidaan tällä erää julistaa valmiiksi. Uusimpina kohteina ovat valmistuneet leikkipaikka ja senioreille oma kohtaamispaikka.

Kirkonlaakson puistoa on rakennettu ja kehitetty kymmenisen vuotta eli siitä lähtien kun Kauppakeskus Kirsikka valmistui viereen.

Uusi leikkipaikka on suunniteltu vanhemmille lapsille, joille on rakennettu muun muassa uusia keinuja ja tasapainovälineitä.

Senioripuistoon tuli muun muassa ulkoiluvälineitä, keinu, pöytiä ja penkkejä.

Tällä erää Kirkkolaaksoon ei ole suunnitteilla uusia kohteita.

Viimeisimpien kahden kohteen urakoitsijana toimi Leikkiturva Oy. Urakka maksoi kunnalle runsaat 300 000 euroa.

Kunnan nuoriso- ja liikuntapalvelut järjestävät kesäkuun aikana laiteopastusta senioreille. Tarkempia tietoja tulee myöhemmin.

> Keskustan viheralue on kohta valmis – seniorit saavat vielä oman puiston, jossa voi kuntoilla (Viisykkönen 7.10.2019)

(14) kommenttia
Kommentit (14)

Kommentit (14)

Jaa-a, eihän cittarin sillalle ees uskalla mennä, muutakun pelko persiissä nopeesti ohi tai kiertoreittiä käyttäen. Kyllä siellä niin useesti on sekoporukka mellastamassa ja kuseksimassa, tahi nakkailemassa kamaa naamaansa tai sit hihaan. Ohikulkijoita nimitellään ja kirotaan, vaikka olisi lasten kanssa, eikä mitenkään kommentoisi sekopäitten touhuihin. Ihme että purkkipirkko uskaltaa työntää sinnekkin ittensä, roskiksia tonkien...huhhuh. Nätti paikka-paskaks meni.
Niinpäniin
Odotin 40min että pääsisin johonkin laitteeseen....en päässyt..sitten lähdin kotiin.
Lapset omiin laitteisiin leikkimään
Kyllähän noilla ulkokuntoilulaitteilla voi ihan työikäinen käydä liikkumassa. Samanlaiset välineet löytyy Masalan lähiliikuntapaikalta eikä niitä ole nimetty senioreille.
Ikiliikkuja
Mutta minäpä näin polkupyöräparkissa yhden polkupyörän!
Ohikulkija
Nimimerkille vähän selkärankaa!!

ARVAAPPA kuinka monta kertaa poliiseille on jo soitettu noista juopoista ja narkkareista. MONTA. Mutta poliisit ei vain tule paikalle. Niillä kun on kiireellisempiäkin asioita.

Ja mitä tulee nimimerkin Ei kiva kirjoitukseen, olet niin oikeassa. Vanhemmat tuovat lapsensa leikkimään senioripuiston laitteilla ja kun itse haluaa käyttää laitteita ja huomauttaa näille vanhemmille että tuolla puiston toisessa päässä on lapsille rakennettu jo kaksi leikkipuistoa niin että voisitteko mennä sinne leikkimään laitteilla, saa järkyttävän huutomyrskyyn vastaansa ja huudon siitä kuinka lapsilla on myös oikeuksia olla tuossa seniori puistossa.

Ja iltojen toinen riesa on se että kylällä asuvat nuoret Palokuntanuoret keskustelevat nyt myös seniori puistossa ja haudattavat todella kovaan ääneen oman kansansa elokuvamusiikkia ja se kaikuu pitkin puistoa ja asuntoihin myös sisälle. Siitäkin on jo sanottu useaan kertaan mutta he viis välittävät siitä.

Että iso kiitos vaan kunnalle senioripuiston iloista
Onneksi meillä on nyt hieno paikka, jossa seniorien toriparlamentti ja pullantuoksuiset kotivanhemmat voivat keskustella kunnan tavoista kurittaa niitä, joilla on varaa - eli lapsia, vähävaraisia, opiskelijoita ja vanhuksia.

Tälläkin rahalla olisimme voineet...äh, en mä jaksa edes yrittää.
pian ex-kyrsäläinen
Taloyhtiöissä jotka ovat Kirkkonummentien varrella ei käytännössä ole pihaa lainkaan, se on ulkoistettu puistoon. Leikkipuisto ei mielestäni puisto.
Virtanen
Ja rahaa paloi yli 300.000 euroa plus kunnan koirapuistot noin 400.000 euroa...Eipä päättäjät olleet köyhiä eikä kipeitä näitä päätöksistä tehdessään.
Siis melkein yhteensä miljoona euroa, nyt sitten ollaan lopettamassa terveyskeskuksia kun pitää säästää. Äly hoi...
VIHAINEN KUNTALAINEN
Kaunis Kirkkolaakso tuhottiin tällä tavalla eikä kukaan puuttunut asiaan. Todennäköisesti päättäjät nukkuivatPettynyt
Miksi ihmiset ei uskalla soittaa Poliisia paikalle, jos sekopäät riehuu yön puistossa!
Vähän selkärankaa!!
No johan tuon seniori puiston on kylän juopot ja narkkarit löytäneet lämpimien kesäiltojensa viettopaikaksi. Silloin kun ovat siellä meluamassa (yö myöhään aina aamu kello 3 asti) ei tuohon puistoon muilla sitten olekaan asiaa. Yhtenäkin iltana kaksi ties minkä aineiden vaikutuksen alaisena olevat nuoret miehet väänsivät itseään mitä ihmeellisempiin asentoihin puiston penkeillä ja huutelivat raivoissaan pikku ukoille joita näkivät ja heittelivät hiekkaa laitteiden päälle. Ja kun se ei vielä heille riittänyt vetivät housunsa alas ja istuivat pariin laitteeseen tyydyttämään itseään käsin.

Että kivahan tuo puisto varmaan on.
Ei voi olla näkemättä kun asuu vastapäätä
Hyvä kun on otettu lapset ja ikäihmiset huomioon, vaan nuoriso on ottanut ensimmäisen leikkipuiston hyvin vastaan. Siellä on kiva pyöräillä,kun on ihan mäkikin! Ja keinut saa kyytiä!
Irma Joutsenvuo
Ja kuka niitä tarvii ? Ei ainakaan me jotka asumme 3 km keskustasta.
Voi että.
Ja lapset vanhempineen valtaa myös senioripuiston laitteet ja penkit! Luulisi jo kaksi puistoa riittävän mukeloille..
Ei kiva.

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx