(9) kommenttia

Kauniainen houkuttaa Kirkkonummen johtavia viranhaltijoita – nyt vuorossa kunnan henkilöstöjohtaja

Kauniaisten kaupungintalo

Kirkkonummen kunnan henkilöstöjohtaja VTM Ulla Palmroos on valittu vastaavaan virkaan Kauniaisten kaupungille.

Kaupunginhallitus teki yksimielisen valinnan maanantaina. Kaupungin johtoryhmään kuuluvaan henkilöstöjohtajan virkaan oli 19 hakijaa.

Palmroos ehti olla Kirkkonummen kunnan palveluksessa noin neljä vuotta.

Kauniaisten kaupungin johtoryhmässä on kohta kolme Kirkkonummen kunnan entistä johtavaa viranhaltijaa.

Kirkkonummen entinen hallintojohtaja Christoffer Masar valittiin noin neljä vuotta sitten Kauniaisten kaupunginjohtajaksi.

Vähän ennen sitä Kauniaisten talousjohtajaksi siirtyi Mikael Boström, joka hoiti vt:nä Kirkkonummen talousjohtajan virkaa yhden talven yli.

(9) kommenttia
Kommentit (9)

Kommentit (9)

Isona ongelmana Kirkkonummella on virkamiesjohdon johtamisosaamisen puute. Se on suuri ongelma, ja se henkii koko organisaation toimintaan, puutteelliseen viestintään ja lopulta kuntalaisille tarjottaviin palveluihin, organisaation henkeen ja kunnan imagoon. Yritteliäisyyttä ei arvosteta, mikä näkyy myös kunnan suhtautumisessa yrittäjiin. Heikon talousjohtamisen ja virheinvestointien kautta tämä tulee myös tuhottoman kalliiksi. Henkilöstön vaihtuvuus on suurta. Parhaimmat poistuvat. Muut syventyvät päätteillään pasianssiin. Laskun maksavat kuntalaiset.
ÖB
Talous sakkaa, operatiivinen johto lähtee, vaan ei lähde/pääse perussyy...
Abraham
Neljäs vähän ajan sisällä. Kauniaisiin siirtyi myös yksi ruotsinkielisen koulun rehtori, on Kauniaisissa opetusjohtajana nykyään.
Yykke
Nyt varmasti kannattaa harkita uudelleen omaa vuodeosastoa, olisi tarpeen koska isot sairaalat tarvitsevat paikat koronapotilaille. Tähänkin asti on ollut huono tilanne mihin kotiutuvat potilaat saadaan kuntoutukseen. Suomella on 2,9 potilaspaikkaa/1000 asukaspaikkaa kun muualla pohjoismaissa luku on 5 ja koko ajan vähennetään pitkin Suomea.
Omainen
Onnittelut!
Onnea
Mikäköhän näissä on taustalla? Ei tarvitse ihan hirveän paljon tilannetta analysoida niin syy löytynee. Toivottavasti tilanteeseen tulee muutos. Mutta jos veli veljeä valvoo niin turha toivo, että muutosta tulisi.
Jorma K.
Ja siinä saakin sitten miettiä ja kunnolla mistä tällainen jatkuva irtisanoutuminen kunnan leivistä johtuu. Kyllä on joku pielessä ja isosti. Mietitäänhän sitä yritystenkin kohdalla mikä mättää kun ihmiset irtisanoutuvat isommalla määrällä. Ja usein miten syy löytyy johdosta.
Kaipa ne loputkin irtisanoutuu pian.
mistähän tämä kertonee?
Anonyymi
Yllätys, yllätys! Minäkin lähtisin, jos olisi mahdollista:)
Suprice

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx