(1) kommentti

Kari Tapio -elokuvan traileri on valmis − kuvauksia tehtiin Kirkkonummella ja Siuntiossa, katso video!

Video: Solar Films

Olen suomalainen -elokuvasta on julkistettu vajaan kahden minuutin mainostraileri, johon on valittu tulevan filmin sykähdyttävimpiä paloja.

Laulaja Kari Tapion elämään perustuva Olen suomalainen -elämäkertaelokuva tulee ensi-iltaan 13.9.

Elokuvaa kuvattiin viime syksynä muun muassa Kirkkonummella entisellä Johtamistaidon opistolla ja lavatanssikohtauksia Siuntiossa Karlskogin vanhalla tanssipaikalla.

> Tässä ovat "Danny" ja "Kari Tapio" 46 vuotta sitten − elokuvaan löytyi 70-luvun miljöö Kirkkonummelta (Viisykkönen 13.9.)

Trailerissa on mukana myös Kirkkonummella ja Siuntiossa kuvattuja kohtauksia.

Kirkkonummella kuvattiin muun muassa kohtaus, jossa Danny ja Kari Tapio kohtaavat ensimmäisen kerran.

Elokuvan sponsorointiin on osallistunut´myös Kirkkonummen kunta 12 000 euron panoksella. Luvassa on kunnalle näkyvyyttä elokuvan mainonnassa ja ennakkonäytös Kirkkonummella.

> Kirkkonummi haluaa näkyvyyttä Kari Tapio -elokuvassa − kunta pääsee maksamalla yhteistyökumppaniksi (Viisykkönen 23.8.)

Elokuvan on ohjannut Aleksi Mäkelä ja sen päärooleja näyttelevät Matti Ristinen ja Tiina Lymi.

Mäkelä tunnetaan muun muassa Solar Filmsin tuottamista menestyselokuvista Häjyt, Pahat Pojat, Matti, Rööperi ja Kotirauha.

Olen suomalaisen tuottavat Markus Selin ja Jukka Helle, ja se tehdään yhteistyössä Kari Tapion ja Pia Viheriävaaran poikien Joona, Jani ja Jiri Jalkasen kanssa.

(1) kommentti

Kommentit (1)

Miksi niitä tilanteita ei näy mukana missä Kari Tapio tulee Varella Pubista änkyrä kännissä ulos pissat housuissa vieraiden naisten kanssa ja menee heidän kanssaan taksiin?
Useamman kerran on tuo nähty.
Mihin tämä elokuva tarvitaan?

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx