(3) kommenttia

Kaksi ulosajoa puolen tunnin sisällä − rattijuoppo väisti peuraa pikkutiellä ja jäi puhalluskokeessa kiinni

Kirkkonummella tapahtui keskiviikkona keskellä päivää lähes samaan aikaan kaksi ulosajoa. Tuuria oli mukana eikä vakavia vammoja syntynyt.

Ensimmäinen onnettomuus sattui Porkkalantie 603 kohdilla kello 12.05, kun iäkäs mies suistui henkilöautolla tuntemattomasta syystä ulos tieltä loivasti vasemmalle kaartuvassa mutkassa oikealle puolelle ajorataa.

Tapahtumapaikalla olleista jäljistä oli poliisin mukaan havaittavissa, että auto oli osunut metsän puolella oleviin ohuehkoihin puunrunkoihin ja kiveen, jonka jälkeen auto oli suistunut ojaan.

Henkilöauto vaurioitui kauttaaltaan etuosastaan ja kuljettaja toimitettiin sairaalaan.

Toinen onnettomuus sattui kello 12.35, kun keski-ikäinen mies suistui henkilöautolla ulos tieltä Heparintie 136 kohdalla väistäessään valkohäntäpeuraa.

Henkilöauto päätyi ojaan vasemmalle kyljelleen, eikä kuljettaja päässyt autosta ulos omin avuin.

Poliisin tietojen mukaan kuljettaja selvisi kuitenkin onnettomuudesta ilman suurempia vammoja.

Poliisi suoritti kuljettajalle paikan päällä seulonta-alkometrikokeen, jonka tulos oli 1,12 mg/l.

Hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

(3) kommenttia

Kommentit (3)

Olkaa varovaisia selväpäisenäkin, kun ajelette Lapinkylässä, täällä pyörii seisemän peuraa keskellä päivääkin ajoteiden varsilla. Tarviis laittaa varoitustauluja. Muista kuitenkin kun otat älä aja.
Peuroihin kyllästynyt
Tosin on täälä Kirkkonummella noita peuroja enemmän kun omiksi tarpeiksi... mutta en puolustele rattijuoppoa, koskaan ei pidä lähteä kännissä ajamaan. Jos on varaa ottaa ravintolassa, pitää olla varaa myös taksiin!!!
Katja
Tuollaisessa promillemäärässä saattaa nähdä valkohäntäpeuroja pelkästään jopa terassilla tukevasti istuessaan eli puheet peurasta lienee kuvitteellisia...tuskin kaveri tunnistaa nelijalkaisia elukoita edes selvinpäinkään :DDD
Luonto on ihmeellinen:)

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx