(7) kommenttia

Kaikki rajoitukset yleisötilaisuuksissa ehdotetaan purettavaksi pääkaupunkiseudulla ensi viikolla

Pääkaupunkiseudun kaupungit haluaisivat lopettaa kaikki yleisötilaisuusrajoitukset lokakuun alusta lähtien.

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä esittää, että aluehallintovirasto tekisi purkupäätöksen. 

Ryhmä päätti tiistaina samalla, että kaupunkien loput omat rajoitukset liikuntatilojen käyttöön ja harrastustoimintaan liittyen puretaan 1.10. alkaen.

Avoimen käytön liikuntatiloissa kuten uimahalleissa, kuntosaleilla ja ryhmäliikuntatunneilla ei enää lokakuun alusta lukien sovelleta pääkaupunkiseudulla henkilömäärärajoituksia.

Jatkossakin harrastustoiminnan järjestämisessä suositellaan muun muassa, että harrastusryhmä kokoontuu samassa kokoonpanossa, kontakteja toisten harrastusryhmien kanssa vältetään ja että harrastustoimintaan ei osallistuta flunssaoireisena.

Harrastustoiminnassa suositellaan välttämään tarpeetonta fyysistä kontaktia ja noudattamaan yleisiä ohjeita käsi- ja yskimishygieniasta. Harrastustoiminnan ohje on voimassa toistaiseksi.

Laaja etätyösuositus ja suositus maskien käytöstä pysyy toistaiseksi voimassa. Näiden osalta odotetaan hallituksen valtakunnallisia linjauksia.

Yleisistä rajoituksista päättää aluehallintovirasto ja kunnilla on päätäntövaltaa, miten ne rajoittavat toimintaa omissa tiloissaan.

Valtioneuvosto päättää puolestaan ravintoloiden rajoituksista.

Kirkkonummen kunta ei ole vielä tehnyt omia päätöksiä rajoitusten jatkosta. 

(7) kommenttia
Kommentit (7)

Kommentit (7)

Kyllä on tietämättömien ihmisten kommentteja nuo pari viimeisintä! Korona ei ole edelleenkään flunssa vaikka kuka niin yrittäisi väittää.. Näin paljon ihmisiä ei ole kuollut maailmassa meidän elinaikana mihinkään muuhun tautiin!! Osoitatte vain välinpitämättömyytenne noilla kommenteilla! Vakavaan covidiin sairastuneet voisivat hiukan valistaa teiltä.. No yleensä ylpeys käy lankeemuksen edellä.. Kuten on sanottu. Maskien käytöstä on selvää Faktaa, en ole ollut itse koskaan näin terve kuin nyt korona-ajan käytettyäni maskia ja desinfioimalla kädet esim.kaupassa..aiemmin ollut vähintään kerran vuodessa keuhkoputkentulehdus/poskiontelontulehdus jopa kuumeeton keuhkokuume.. Enkä ole edes riski potilas!
Tietämätöntä porukkaa on..
Nyt alkaa järki voittamaan, hyvä, että puretaan. 1,5 vuotta hölmöilty, nämä nuharajoitukset ja flunssasuositukset olisi pitänyt jättää asettamatta aikanaa kokonaan. Itse en ole mitenkään tosin niihin reagoinut, on vaan ärsyttänyt, että ravintolat, teatterit, uimahallit ym. on ollut rajoitusten piirissä, ja ihmiset ovat vauhkoina hyppineet naamarit päässä.
Kevät tuleekin näin syksyllä tätä vuonna.
Flunssaton
Kirkkonummen kunta voisi jo päästää varhaiskasvatuksen ”pannasta” ja päästää lapset vapaasti leikkimään ja harrastamaan päivähoidon aikana.
äiti
Itse olen luopunut maskista omalla päätöksellä jo heinäkuussa. Maskit taitaa enempikin olla uskon asia. Flunssaa torjutaan parhaiten hyvällä peruskunnolla ja tehokkaalla käsien pesulla.
Vapaus koittaa
Totta puhut Rispa:)
Itse aion käyttää ainakin loppuvuoden aina asioidessa.. Samaa suosittelen jokaiselle! Tai sitten pysyttele kauempana muista.. En halua ketään enää niskaan hönkimään!
Tervettä järkeä, kiitos!
Parasta on ettei vielä maskeja pois, koska juuri nyt on alkanut jo flunssa leviämään.
Ei se maski niin paha ole, kun siihen olemme jo tottuneet. Eikä sentään samaa maskia tarvitse koko päivää käyttää.
Rispa
Maskinko saisi pois viellä niin olisi helponpaa.Kaikki ei sitä kaupoissa enään pidä muutenkaa.
Marsa

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä