(14) kommenttia

Kaahareita otettiin kiinni vapun aikaan 30 – ”ennätykset” Kirkkonummella 51:llä 222 km/h ja 186 km/h

(arkistokuva)

Vapun tienoilla 30 kuljettajaa menetti ajokortin hylylle Länsi-Uudenmaan poliisilaitoksen alueella kaahaamisen seurauksena.

Tapauksista 15 tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja loput saivat sakon ja ajokiellon.

Länsi-Uudenmaan poliisilaitos muistuttaa, että teiden sulaminen, kesärenkaiden vaihtaminen ja auringon paistaminen ei poista nopeusrajoituksia.

Myöskään koronaviruksen aiheuttamaa ahdistusta ei kannata purkaa painamalla kaasupoljinta syvemmälle liikenteessä.

Ohessa esimerkkejä suurimmista nopeuksista:

30.4. klo 20:40 Kirkkonummella tiellä 51 mieshenkilön kuljettamalle henkilöautolle mitattiin 222 km/h nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h.

1.5. klo 23:30 Espoossa Turunväylällä mieshenkilön kuljettamalle henkilöautolle mitattiin 177 km/h nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h.

2.5. klo 23:32 Espoossa Turunväylällä mieshenkilön kuljettamalle henkilöautolle mitattiin 195 km/h nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h.

3.5. klo 00:24 Espoossa Turunväylällä mieshenkilön kuljettamalle henkilöautolle mitattiin 184 km/h nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h.

3.5. klo 02:30 Espoossa Kehä I:llä mieshenkilön kuljettamalle henkilöautolle mitattiin 145 km/h nopeusrajoituksen ollessa 60 km/h.

3.5. klo 21:50 Kirkkonummella tiellä 51 mieshenkilön kuljettamalle henkilöautolle mitattiin 186 km/h nopeusrajoituksen ollessa 100 km/h.

Valitettavasti kaaharit havahtuvat yleensä vasta jälkikäteen siihen, että törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta saatava 6 - 12 kuukauden ajokielto vaikeuttaa normaalia elämää huomattavasti, poliisi muistuttaa.

(14) kommenttia
Kommentit (14)

Kommentit (14)

Sitten on näitä "pojat on poikia" -isukkeja jotka melkeinpä kannustavat kaahailemaan. Eihän poika nyt nössö liikennesääntöjen noudattaja voi olla. Siinä voi vaan käydä niin että kohta ei ole poikaa ollenkaan.
Miettimisen aihetta
Tuota johtuuko se hälläväli ajotyyli ehkä siitä kun nykyään isät opettaa nuorisoa ajamaan. Tällä viikolla tuli vanha punainen auto vastaan sadesäällä ja ilman valoja ja ratin takana hyvin nuori mies, mutta takanontissa oli valkoinen kolmio merkiksi siitä että on ammattilainen pelkäjänpenkillä. Jos ei sen verran opeta että valot päälle ennen ajoa niin ehkä on parasta pysyä kotona.
Vain yksi esimerkki.
Ihan keskustassakin kaahaa musta maasturi ulkolaisilla kilvillä jatkuvasti.. Viimeksi tänä aamuna n. 05.30!! Mikä tyyppi tämä on??
Kaaharit kuriin...
Anonyymi
No nyt tiedetään sekin.
Hella Poliisi.
Hyvä, toivottavasti kortti pysyy pitkään kuivumassa näillä sankareilla.
Autokoulun penkille
Liikkuva poliisi lakkautettiin, ei liikennepoliisia.
Anonyymi
Tiedoksi että liikennepoliisi lakkautettiin vuosia sitten joten kukaan ei enään valvo liikenettä ja sen kyllä huomaa.
Hella Poliisi.
Jolkbyn Karhutielle ratsiat, kotikatu on ollut jo pitkään " rallikilpailuiden pikataival".
Karhutar
Kantsis näillä vapuntienoon tiedoilla olevan tarve liikennevalvontaan paljon useimmin, tarvittaessa vaikkapa joka päivä tai ainakin viikonloppuisin?
Ikuinen vappu
Moottorit ovat alkaneet huutaa myös Kirkkonummen pikkuteillä. Äänestä kuulee että vauhti on hurja ja ihan hirvittää kävellä tien reunaa kun tällainen kaahaa ohi. Kamalia vauhteja.
Voi loppua rysäykseen
samat nopeudet melkein kuin Jolkbyn Karhutiellä missä 30 km/h rajoitus.
30km/h
Edelleenkin perään kuulutan tiukempia sanktioita ja ajoneuvon määräämistä valtiolle.. Sillä loppuu idioottien uhkapeli toisten hengillä! Miten paljon muuten me veronmaksajat elätämme näissä onnettomuuksissa vammautuneita?? Silläkin rahalla olisi muuta käyttöä..
Linnaaaaa
Rikoksentekoväline valtiolle. Eiköhän vauhti hijene ja kiire lopu.
Ellu
No mutta pitäähän näyttää että ISOT kalliit autot kulkee. Eihän muuten kuka tiedä että kulkee.
No näillä tulee pakkoloma autosta toivottavasti.

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx