(12) kommenttia

K-nummi ei pettänyt – sadat jonottivat ämpäreitä

Tokmanni avattiin uuteen liiketilaan, jonka toisessa päädyssä on Jyskin myymälä.

Kirkkonummella nähtiin torstaiaamuna yksi paikkakunnan historian pisimmistä kauppajonoista, kun Tokmanni avasi uuden myymälänsä Munkinmäessä. Monet nauroivat, että ennen ei ole ämpäreitä jonotettukaan.

Kello kahdeksan maissa ovien avautuessa jonossa oli arviolta yli 300 asiakasta.

Uusien myymälöiden avajaistempaukseksi on Tokmannilla vakiintunut 1 000 yllätysämpärin jakaminen. Ämpäreissä on yllätyssisältöjä.

Aivan heti kahdeksalta asikkaat eivät pääseet sisälle. Ensin jonon alkupää saattoi kuunnella Tokmannin toimitusjohtajan Heikki Väänäsen ja kunnanjohtaja Tarmo Aarnion puheet ja katsella avausnauhan leikkauksen.

Tokmanni on Pohjoismaiden suurin halpakaupppaketju. Ketju kasvaa voimakkaasti, myyymälöitä on jo lähes 160. 

Yhtiö on ostanut useita muita halpakauppayhtiöitä kuten esimerkiksi tammisaarelaisen Säästöpörssin, jonka myymälä toimi vuosia Munkkinmäessä kunnes vaihtoi nimeään.

Tokmannin juuret ovat Joensuussa, missä Kyösti Kakkonen perusti Okman Oy:n 1980-luvun lopussa. Nimi muuutettiin pian Tokmanniksi. Nimestä riideltiin oikeudessa, kun Stockmann piti nimeä liian paljon omaansa muistuttavana.

 

(12) kommenttia
Kommentit (12)

Kommentit (12)

Kysyn vaan tuo oli hyvä kysymys, ketkä muuten noin yleensä ottaen noita ämpäreitä jonotti? Joku raja pliis mistäs tiedät että olivat huono-osaisia näkyyx se jotenki päällepäin - apua toivottavasti ei ......
vain tyhjät ämpärit kolisevat
Ja nimimerkille kysy vaan, jospa et ois niin kateellinen siitä että huonompi osaiset sai jotain ilmaiseksi, luulen että aika noni työtön vaihataisi sen 100-200 lahjakortin sun työpaikkaan, eikö itsekeskeisyydelläsi ole mitään rajaa
Joku raja pliis
Kyllä se näin on, että Suomi ja siten Kirkkonummikin lähtevät nousuun ämpäreitä jakamalla. Saman tempauksen kun tekisi jokainen kauppa kerran kuussa niin myynnit nousisivat. Ämpäreitä jakoon!
Suomi kuntoon!
https://www.facebook.com/standupkoomikkoylimainen/photos/a.642625325811123.1073741828.620344338039222/1165279460212371/?type=3&theater
YK
Ämpärit olivat menneet klo 10.00 mennessä, kuulin kassaneidiltä ;)
Talvikki
No onpa todella reilua laittaa ämpäreitä jalahjakortteja jakoon heti aamusta! Entä me työssä käyvät ihmiset!? Miten me saamme samanarvoisen ja tasapuolisen kohtelun Tokmannilta!?
Me emme pysty olemaan vapaa päivällä vain tämän kaupan avajaisten takia.
Kysyn vaan!
riitäisköhän huomiselle?
ämpärin haluava
Täytyyhän tuolla käydä, mutta vähemmän ruuhkaisena aikana. En tykkää ryysiksistä.
Huomasin
Ei
.,.,.,
Riittääköhän niitä ämpäreitä vielä iltapäivälle kun työssäkävijät palaavat töistä?
M Berg
Älä Pertti naura ! Ämpäri ei ollut tyhjä vaan kamoja täynnä ja minun ämpärissä oli vielä 200€ lahjakortti.
Onnellinen voittaja
Ämpärijono Hah hah
Pertti Kukkonen

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx