(19) kommenttia

K-Citymarket palkittiin – kehitystyö näkyy myynnissä ja asiakkaiden palautteessa

Kauppiaat Riikka ja Janne Itkonen ovat toimineet Kirkkonummella pian viisi vuotta.

Kesko on palkinnut K-Citymarketteja eri puolella Suomea. Kirkkonummen ”Cittari” huomioitiin kehitystyöstä.

K-Citymarketien Vuoden kehittäjä -palkinnon saivat tänä vuonna K-Citymarket Kirkkonummi ja K-Citymarket Raahe.

− K-Citymarket Kirkkonummi on uudistanut osastojaan ja palveluitaan sekä kasvattanut valikoimiaan asiakkaitaan kuunnellen, kuvailee K-Citymarket-ketjun johtaja Ari Sääksmäki.

− Tässä kaupassa panostetaan myös hyvään palveluun. Asiakkaat ylistävät erityisesti henkilökunnan persoonallista palveluasennetta ja sitä, että heiltä saa mahtavia ruoanlaittovinkkejä,  Sääksmäki perustelee valintaa.

Kirkkonummella tehty kehitystyö näkyy sekä kaupan myynnissä että asiakastyytyväisyydessä.

− Kiitos palkinnosta kuuluu ennen kaikkea mahtavalle henkilökunnallemme! Pyrimme koko ajan kehittämään ja uudistamaan kauppaamme asiakkaiden toiveiden pohjalta ja haluammekin kiittää myös asiakkaitamme aktiivisesta vuoropuhelusta ja vinkeistä kaupan kehittämiseksi, sanovat K-Citymarket Kirkkonummen kauppiaat Riikka ja Janne Itkonen.

Itkosen ovat olleet Citymarket-kauppiaina Kirkkonummella viitisen vuotta.

Sitä ennen yrittäjäpariskunta toimi cittarikauppiaana Hämeenlinnassa.

(19) kommenttia
Kommentit (19)

Kommentit (19)

Hyvä kauppa käydä ei ole paljon väkeä kassoilla eikä muutenkaan ruuhkaa vain hörhöt portaikoissa
Ei hyvä
Kommenttien ja asiakkaiden palautteen perusteella cittari on kaikenkaikkiaan nimenomaan hyvä ruokakauppa kaikkine palveluineen. Prismassa on on jotenkin ahdistava tunnelma sen jokseenki kalliin tavaranpaljouden keskellä ja asikaspalvelu taitaa olla heidän väelle sivuseikka. Ja Lidli on vaan kyläkauppa josta väki hamstraa tarjoustuotteita kuten aikoinaan värillisiä lenkkareita....
Aseman nurkilta
Kiitos myös verkkokaupan keräilijöille! Aina on tuoretta tavaraa ja valmisruuissa pitkät päiväykset. Noutopalvelu takaparkkiksella pelaa nopsasti ja ystävällisesti.
Uskollinen asiakas
Onneksi olkoon todella ansaitsevat kiitoksen ihanat kauppiaat ja henkilökunta upeaa !!!!
Anonyymi
Onnittelut meidän paras kauppa! Kiva käydä myös kahvilla ostosten lomassa.
Tyytyväinen asiakas
Ett gott exempel på hur en butik skall
skötas, gott utbud med färska varor,
stort sortiment av alla sorters livsmedel,
god och vänlig betjäning.
Det är en glädje att handla i citimarket
i Kyrkslätt.
Med önskan om god fortsättning. Tack.
Kyllä tämä kauppa on "väärttiä" ne hienommat tunnustukset ja palkinnot
mitä kauppiat ja heidän työpanoksensa
on saanut aikaan.
Kiitoksia kauppiaispariskunnalle,
tyytyväiseltä asiakasta.
10 + aa Plussalla jatketaan . . ....
Joo,kyllä Prismalla on paljon opittavaa
Cittarin henkilökunnan ystävällisyydestä jahyvästä palvelutahdosta.
Tulee aina hyvä mieli ja hyvä olontunne
Kun on vierailut cittarissa.
Ja kyllä se kalatiski ja sen valikoima kuuluu Suomen parhaimistoon.
Entinen kalastaja buumeri. Nytt nappaa !
Kaikkien edellisten kauppiaiden aikaan Kirkkonummen Cittari oli erittäin surkea, ihanat Janne ja Riikka ovat tehneet hyvää työtä, paljon onnistuneita uudistuksia ja ihan paras henkilökunta. Liha- ja kalatiski taatusti kylän paras ja palvelu erinomainen. Jatkakaa samaan malliin.
Tyytyväinen asiakas
Hyvällä palvelulla ja suurella ystävällisyydellä tullaan hyvin toimeen
ja asiakkaat tulevat mielellään uudestan
Kirkkonummen citimarkettiin.
Tytyväinen asiakas. Hymyileväjnen. ...
Onnittelut, muutimme Espooseen mutta käymme edelleen Citymarket Kirkkonummessa ostoksilla kerran viikossa juuri sen takia että tuotteet ovat hyvät ja edulliset.
Paras tähänmennessä.
Vaatetarjontaan voisi panostaa ihan oikeasti. Kirkkonummella ei ole enää yhtään vaatekauppaa. Kulmapaidat pitää hakea Espoon puolelta.
Pk
Onnittelut, nuoret ja ystävälliset työntekijät ovat kyllä ihan parasta Cittarissa. Hintataso on asia, mistä on aina monia mielipiteitä. Jokainen voi onneksi valita itselleen ja kukkarolleen mieluisan "oman kylän kaupan".
Toinen buumeri
Myös minua häiritsee todella paljon tämä narkkiparkki touhu tunnelissa, Kirsikan puolella ja Cittarin oven suussa!!
Vartijat herätkää
Kirkkonummen city market. Juuri eilen tuli taas kerran todettua sen huomattavasti kalliimmat hinnat kuin muissa city marketeissa. Tässä kaupassa on kauppiaslisä päällä monessa tuotteessa. Jopa Fazerin perus joulukalenteri missä on suklaata on 3e kalliimpi tässä kaupassa kuin stadin kaupoissa tai kylän muissa kaupoissa! Hyvät vanhat tuotemerkit vaihdettu Pirkka merkkiin, hevi osastolla on pakko olla todella tarkka, parasta ennenpäiväysten kanssa sama asia. Pienet myyntikoot katosivat lähes samantien kun nämä tuli kauppiaiksi. Eivät ajattele ollenkaan sitä että kylällä asuu paljon vanhuksia, yksinäisiä ihmisiä ja sinkkuja. Ei kukaan viikkoa syö samaa ruokaa! Pakkauskoot vain perheellisiä ajatellen. Ale nurkan hinnat lähes normaaleja. Henkilökunta vaihtuu todella tiuhaan tahtiin ja lähtevät ovat kertoneet syyt siihen. Parannettavaa tässä kaupassa on todella paljon.
Kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää
Lämpimät onnittelut! Aina saa hyvää ja hyväntuulista palvelua ja tietää, että tuotteet irtotiskeilläkin ovat täyttä priimaa.
Hyvän joulun eväät
Onnittelut.
Buumeri
Onnittelut! Toivottavasti vähittäiskaupan hyvä tulos säteilisi myös K- ja S-ketjujen ruohonjuuritason työntekijöiden tilipusseihin. Kiitos venymisestä korona-aikana.
Vihanneshyllyltä
Onneksi olkoon, Kirkkonummen Citymarket on laadukas kauppa!
Kuitenkin en voi olla miettimättä, mikä mahtaa olla vaatteiden ja kodin tuotteiden menekki? Onko se oikeasti kannattavaa? Itse näkisin Kirkkonummen keskustan kulinaristien keitaana, jossa on jo mainetta niittänyt Bistro Omat ja sen jatkeena voisi Cittari olla mielummin laadukas K-Supermarket, eli samanlainen ruokakeidas kun Kauklahdessa ja Mankkaalla, jotka huolitetuilla esillepanoillaan houkuttavat ostamaan. Ja vielä kun narkkaritunneli vielä siistitään, niin ravintola- ja kahvilatarjonta varmaan laajenisi entisestään. Nyt on jo keskustassa ja hieman sen ulkopuolella on hienoja kahviloita! Antaa tarjoushaukkojen ajella radan toisella puolella.
Kulinaristi

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä