(8) kommenttia

Kävellen autetaan taas köyhien maiden naisia – Kirkkonummen torilla tempaistaan kolmannen kerran

Jo 10 vuotta järjestetty Kävele Naiselle Ammatti -tempaus on vakiintunut myös Kirkkonummella vuotuiseksi tapahtumaksi.

Naisten Pankin järjestämä tapahtuma on Kirkkonummen torilla 15.9. kolmatta kertaa. Kävelytapahtuma on levinnyt jo lähes sadalle paikkakunnalle.

Naisten Pankki on Suomessa vuonna 2007 perustettu hyväntekeväisyysorganisaatio, joka auttaa erityisesti kehitysmaiden naisia hankkimaan ammatteja, työtä ja perustamaan yrityksiä.

Naisten Pankin varoja hallinnoi ja hankkeet toteuttaa Kirkon ulkomaanapu.

Kirkkonummella on torilla ohjelmaa sunnuntaina kello 11:stä lähtien ja kävelylenkin voi tehdä kahdella eripituisella reitillä.

Tapahtumatori on auki kello 14:ään saakka. Ohjelma löytyy täältä.

Toritapahtumaan ovat kaikki tervetulleita, miehetkin luonnollisesti.

Jos haluaa tehdä lahjoituksen Naisten Pankille, voi tapahtumaan ilmoittautua netissä ennakkoon.

>10-vuotias Naisten Pankki rantautui ensimmäisen kerran Kirkkonummen torille –  apua maailman köyhimmille naisille (Viisykkönen 10.9.2017)

(8) kommenttia
Kommentit (8)

Kommentit (8)

Kymmenienvuosien kehitysavun tulos on räjähtänyt väestönkasvu.Ilman yritysten investointeja,koulutettu väki lähtee eurooppaan.
Ei se demokratian vienti ole lähi-idässäkään toiminut.
Ei mitään järkeä
Köyhien maiden köyhyys johtuu pääasiassa korruptiosta jota tukee kehitysapu. Vanha totuus on että kun johonkin maahan menee kehitysapua 2 €, niin veroparatiisiin vilahtaa 1€. Ensin pitää vaihtaa kehitysmaiden (Afrikka) johtajat, sitten vasta voidaan odottaa tuloksia.
Paikan päällä ollut
Hieno tapahtuma!

Vain kouluttautumalla ammattiin voidaan päästä eroon köyhyydestä ja syrjäytymisestä. ainakin niissä perheissä, joille tämä on mahdollista.Luku-ja kirjoitustaidon oppiminen ja koulutusmahdollisuus ei ole kehitysmaissa sellaista kuin täällä Suomessa. Ja varsinkaan tyttöjen ja naisten koulunkäyntiä ei monessakaan maassa nähdä yhtä arvokkaana kuin poikien koulunkäyntiä. Asiaa on ehkä vaikea ymmärtää, ellei ole tutkinut/ käynyt paikan päällä tutustumassa elinoloihin.

Osallistuminen "Kävele naiselle ammatti"-tapahtumaan ei pois sulje sitä, etteikö toimisi kotimaassa tyttöjen ja poikien tai heikommassa asemassa olevien perheiden auttamiseksi.

Toivon Oikein hyvää "Kävele naiselle ammatti"- tapahtumaa kaikille osallistujille!
AO
Hyvä tapahtuma! Muistuttaa siitä, että kaikkialla ei ole tasa-arvoista mahdollisuutta tytöillä ja naisilla kouluttautua ammattiin, kuten meillä Suomessa. Ja kuitenkin vain koulutus ja ammattitaito ja työnteko ovat tärkeimpiä taitoja köyhyyden ja erirvoisuuden poistamiseksi.

Tuen ja kannustan omalla pienellä panoksellani tyttöjä ja naisia sekä poikia ja miehiä opintojen pariin täällä kotimaassa ja ulkomailla.

Ja muistattehan, osallistuminen erilaisiin hyväntekeväisyystapahtumiin ja yleensäkin lahjoittaminen hyväntekeväisyyskohteisiin on vapaaehtoista. Mukavaa Kävele ammatti naiselle-tapahtumaa kaikille osallistujille !
a
Kerätään rahaa Kirkkonummen ylläpitoon.. Heh, Heh..
Hehhuli
Eiköhän nyt olisi syytä lahjoittaa varat suomen vanhusten hoitoon.
Omistakin on pidettävä hyvää huolta.
Jos näihin kaikkiin rahankerjääjiin antas rahojaan,niin saisi olla itse kerjäämässä elantonsa.
Yks vaan.
Jos monikansalliset yritykset maksaisivat veronsa ja muut maksut kehitysmaille,niin ei tarvitsisi olla kerjuulla jatkuvasti
Et sillee.

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx