(13) kommenttia

Jälleen päiväkodissa koronatartunta – yli 20 henkilöä karanteeniin

Kirkkonummen kunnan alueella toimivassa päiväkodissa on jälleen todettu koronavirustartunta. Tieto tartunnasta tuli kuntaan eilen sunnuntaina.

Altistuneita on kunnan tietojen mukaan 21. Heihin on ollut yhteydessä tai otetaan yhteyttä tänään ja asetetaan karanteeniin.

Viime viikon lopulla todettiin myös tartuntatapaus kirkkonummelaisessa päiväkodissa.

Valtakunnallisten ohjeiden mukaan kunta ei kerro yksittäisissä tartuntapauksissa esimeriksi päiväkodin nimeä. Mahdolliset altistuneet tiedetään ja heihin voidaan olla suoraan yhteydessä.

Kirkkonummella on  todettu sunnuntaihin mennessä 86 koronatartuntaa. Niistä 80 todettiin jo ennen kesän alkua keväällä.

 

(13) kommenttia
Kommentit (13)

Kommentit (13)

Karanteeni ei ole pitänyt kaikkien osalta.
Näin
Tämä tartunta oli lapsella
Z
Minunkin mielestäni on väärin, että toisen sairauden vuoksi karanteeniin asetetun lapsen päivähoito pitäisi maksaa, kun siihen palveluun ei kuitenkaan ole oikeutettu.
Anonyymi
Miksi korona testit otetaan "kaiken kansan töllisteltävänä" taksiasemaa vastapäätä?? Ei ole minkäänlaista intimiteettisuojaa.. Lohjalla ainakin tehtiin katoksessa.
Uskomatonta
Me perheet, joiden lapset ovat päväkodissa missä karanteeniin asetetut ovat, haluamme lisätietoa siitä tuleeko lisää tartuntoja. Iso kysymys on se, että tuleeko jatkossa tartunta karanteenissa olevalle vai ei karanteenissa olevalle päiväkodin henkilökuntaan kuuluvalle tai lapselle. Mikäli tartuntoja tulee. Tämä tieto on tietenkin ensiarvoisen tärkeää.

Kunnan täytyy luopua päivähoitomaksusta siltä ajalta kun lapsi joutuu karanteeniin päiväkodissa olleen tartunnan vuoksi.
Perhe päiväkodista
Taas yksi uusi korona tapaus kirkkonummella. Onkohan kohta uutisissa taas päiväkoti.
Mikä mättää
21 asetettu karanteeniin. Se on paljon yhdestä pienestä päiväkodista, jossa ei todellakaan ollut kaikki lapsi aloittanut vielä. Ylilääkärin lausunto tänään uutisissa oli hyvin erikoinen. Vähättelevä. Kuulemme kenelläkään ei ole mitään hätää. Täysin turvallista. Niin. 21 karanteenissa. Kyllä tauti on voinut levitä päiväkodissa myös muille.

Tiedote on lähtenyt koko päiväkodille, joten en ymmärrä miksi vielä "salaisuus"? Ketä suojellaan? Ja miksi ihmeessä?
Jos lisätartuntoja tulee, kunnan syytä tiedottaa asiasta.
Aika paljon karanteenissa
Päiväkodin henkilökunta siellä vaan porskuttaa ilman suojaimia, ilman turvavälejä, ilman että heitä kukaan kiittää tai edes tuskin muistaa että ovat olemassa. He, jos ketkä ansaitsisivat palkanlisää!
entinen hoitaja
on vastuutonta olla kertomatta mikä päiväkoti on ollut kyseessä

t
o
Kyllä lähtee koronat kovaan nousuun kun tarpeeksi pelleilään
Anonyymi
Toki korona on voinut olla henkilökuntaankin kuuluvalla mutta ei se asiaa miksikään muuta. Juuri pitkä itämisaika tekee taudista salakavalan.
Näillä mennään
Kiitelkää mielummin sitä joka vei mahdollisesti sairaan lapsen päiväkotiin. Korona-aikana pitäisi olla tarkkana milloin päiväkotiin, kouluun ja töihin mennään. On voinut tietenkin olla niin ja varmaan on ollutkin, että lapsella ei ollut aluksi mitään oireita ja ehti jo olla päiväkodissa oireettomana, ja sillehän ei sitten voi mitään. Tauti kun puhkeaa vasta muutaman päivän päästä. Karanteenit eivät tällaisen taudin kanssa taistellessa ole turhia. Ihmisiä kuitenkin kuolee siihen ja oireet ovat joillakin hyvinkin vakavia. Kukaan ei voi tietää etukäteen millaisena tauti iskee. Toivottavasti nämä tapaukset eivät ole taas jonkun ulkomaanmatkan seuraamuksia.
Näillä mennään
Ja karanteeniajalta maksetaan hoitomaksutkin, hoidetaan lapsi kotona ja omat työt myös
Kiitos!

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä

Sulje ilmoitusx