(1) kommentti

Jäätelöautot tulevat taas K-nummelle

Jääteloautot palaavat liikenteeseen myös Kirkkonummella ensi viikolla. Asialla on uusi yrittäjä, mutta toiminta on samantyyppistä kuin ennenkin.

Suomen Kotijäätelö lopetti toimintansa viime syksynä kannattamattomana. Jäätelöautojen soitto oli tuttua Kirkkonummellakin vuosien ajan. Reitistö kattoi hyvin tarkkaan koko kunnan alueen pikkuteitä myöten.

Nyt asialla on uusi yhtiö Suomen Jätskiauto Oy. Se on kotimainen ja lähteen liikkeelle 30 auton voimin koko maassa huomenna perjantaina. Autojen liikennöintiä hoitaa viisi yrittäjää.

Kirkkonummelle ensimmäinen jätskiauto tulee perjantaina 14.3. Reitistö vaikuttaa hyvin samanlaiselta kuin Kotijäätelön aikana eli jätskiautoa näkee ja kuulee viikonvaihteessa hyvin monipuolisesti eri suunnilla kuntaa.

Autoilla on uusi tunnusmelodia , jonka ovat säveltäneet Raine ja Jarno Kasper.

Kuuntele melodia MTV3.fi:n sivuilta   

(1) kommentti
Kommentit (1)

Kommentit (1)

Voi tuska, katselin tuossa aikataulua ja taas sama juttu kuin aiemmin; vähän kahdeksan jälkeen illalla alkaa hirveä tilulilu soimaan ja nukkumaan menneet/nukkumaan menoon valmistautuvat pikkuset saavat taas hepulin. Luulin jo että tästä oltaisiin päästy eroon, mutta ei... voi voi.
valmiiksi kyllästynyt

Kommentoi

Seuraa Viisykköstä